6. Aydan başlayın diyolsr ama bizimki emmediği için ben başladım yavaş yavaş

Kızlar merhaba. Bebeğinde atopik dermatit (egzama) olan var mi? Süt ve süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, çikolata yasaklandı bana. Ne yicem bilmiyorum. Zaten diyetteydim. Ama özellikle kahvaltıda ne yicem bilmiyorum siz neler yaptınız veya yapıyorsunuz?

Kızlar merhaba bizimki yeni yeni huylar ediniyor. Yabancılama dönemine girdiğini söylemiştim daha önceki yazımda. Şöyle ki tanımadığı birini gördüğünde ağlıyor görmek istemiyor o kişiye. Daha önce herkese gülerdi. Şimdi de başka evi yadırgıyor. Annemlere daha önce gitmiştik bilmediği bir yer değil ama bugün o kadar ağladı ki eve geldik gülücükler saçmaya başladı. Sanırım artık evini de tanıyor ve başka evde yadırgıyor.

Selam kızlarr
Ben epey tembelim tadımlar konusunda
Bi su veriyorum birkaç haftadır, onu bile bazen unutuyorum akşama kadar sonda vicdan yapıyorum. Çünkü başlayınca devam etmek gerek ya
Sanırım o yüzden 6yı da tamamlamayı ya da yarılamayı beklicem
B Brcbrcbrc84 Erva da yabancılıyor ağlıyor bu ara merak etme
38his hangi gün belirlendi mi
suukaa canım Plm123 yapıyor diyet mesajlarına bakabilirsin
T tuboz geçmiş olsun kuzumm
Almadım daha mama sandalyesi falan

Çok teşekkür ederim canım

Merhaba kizlar, oto koltuguna gecen var mi? Biz henuz oto koltugu almadik ama puset cok kucuk gelmeye basladi. Oto koltugu alanlar hangi markalari onerirsiniz?

başlayınca devam mi gerekiyor
ben arada veriyorum tatmak için
bir de neden su verdin mama mi alıyor

EslemVera ve
sevgili arkadaşlar mama sandalyesini aldım
güzel bi ürün diye umud ediyorum
e bebekten aldım 3 4 fonksiyonu var marka joie
şubat indirimi ile sanirim 660 gibi bişeye geldi
oturuyoruz fena değil sevdi
malum benimki oturma delisi

başlayınca devam mi gerekiyor
ben arada veriyorum tatmak için
bir de neden su verdin mama mi alıyor
Ya su için öyle düşündüm devam gerek diye
Geceleri ağzı şıpırdıyordu içim gitti iç güdüsel olarak başladım

Ben klasik modellerden alıcam galiba ya
O fonksiyonlulardan alsaydım şimdiye kadar alıp uyar pozisyonda da kullanarak kendimi azad ederdim
Artık az kaldı oturmasına onu bekliyorum
Güle güle kullansın Vera kuş

canım malum tatilde ailelerin yanındaydik 4 5 gün bizimki de kalabalikta deliriyordu
evimize biri gelince çok sinir olmuyor ama toplu misafirlerde gelse de gitsek de buhran ve krizzz

Ben klasik modellerden alıcam galiba ya
O fonksiyonlulardan alsaydım şimdiye kadar alıp uyar pozisyonda da kullanarak kendimi azad ederdim
Artık az kaldı oturmasına onu bekliyorum
Güle güle kullansın Vera kuş
aaol teyzesi
eslemciim e de daha guzelleri olsun

fonksiyon derken sadece yatar v.s. değil büyüyünce masa ve sandalye olarak ayrılması ve bir de yerinden sökülüp herhangi bir klasik sandalyeye monte olması iyi geldi eşimin hoşuna gitti özellikle

Merhaba kizlar, oto koltuguna gecen var mi? Biz henuz oto koltugu almadik ama puset cok kucuk gelmeye basladi. Oto koltugu alanlar hangi markalari onerirsiniz?

Ben 4 sene önce ebebekten joienin every diye başlıyordu isofixli oto koltuğunu aldım onu kullaniyoruz kizimda, şimdi ablaya yükseltici alicam bebeğe ona 1_2 aya gecicegim.

Ben 4 sene önce ebebekten joienin every diye başlıyordu isofixli oto koltuğunu aldım onu kullaniyoruz kizimda, şimdi ablaya yükseltici alicam bebeğe ona 1_2 aya gecicegim.
Pusetle mi devam edeceksin bir iki ay? Bizimki artik icine sigamiyor.

Pusetle mi devam edeceksin bir iki ay? Bizimki artik icine sigamiyor.

Yok benimki pusette ,bebek arabasinda durmuyor kucağımda duruyor. Artık kendim arabayla biryere gidemiyorum çok ağlıyor kaza yaptırır bana. İnşallah 2 aya düzelir oturur oto koltuğunda gerçi abla ona verecek mi oda belirsiz onada yukseltici alicam komple kapatmak istemiyorum arkayi

Canım sonra yazdın mı henüz okumadım ama sordun mu doktora, ne dedi o sümüksü yapı için
Çok süt ürünü yada et fazla tüketmişsindir dedi yediklerinle alakalı o an reaksiyon göstermiştir dedi süt alerjisi gelnelde ilk aylarda çıkıyor beş aylık olduk ama çıkadabilir takip et dedi sizdedemi oluyo

Çok zor yaa Allah yardımcın olsun. Ben de kıza 2-3 gün üst üste yoğurt yalattım ama yediği miktar yarım çay kaşığı bile etmez, o mu etkiledi bilmem bugün sabah yanağında leblebi büyüklüğünde pütürlü kızarıklık olmuş egzama gibi

Bize de doktorum 6.aya kadar anne sütü veya mama ile devam etmek gerekir ama sen istersen yavaştan başla dedi (5 ay 6 günlük olduk), kilo alımı az o yüzden başla demiş olabilir. Bana ilk yoğurtla başla dedi 3-4 gün 1-2 çay kaşığı severse sıkıntı olmazsa 10 gün 100 ml yoğurt ver dedi, sonra sebzelere geç dedi haşlayıp çorba gibi yap dedi. Üç gün kuralına gerek yok sebze alerjisi olan pek görmedim dedi. Kabak, havuç, patates vs bunları önerdi. 10 gün tuzsuz, az zeytinyağılı sebze... Sonra bu sebzelerin içine az mercimek, pirinç veya kıyma koy dedi. Elma, armut ver dedi. Daha sonra diğer meyvelere geç dedi. 7.ayda da yumurtalı kahvaltılara başlarız yavaş yavaş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…