Ocean d vitamini kullanan arkadaşlar kaç şişe bitirdiniz? Benim 1 bitti 2. yarım. Normal mi

Kesinlikle . Özellikle yatağını arıyor başka yerde uyumak istemiyor.

Ocean d vitamini kullanan arkadaşlar kaç şişe bitirdiniz? Benim 1 bitti 2. yarım. Normal mi
Biz ocean 45 günlükken geçtik ama 1. Şişe hala bitmedi. Puf kullandığım zamanlarda bazı günler puflamamış sonradan damlalığa geçtim. Kutusunda 130 puf yazıyor ortalama 1 şişe 4 ay demek

isisxz canım nasıl gidiyor? Ben işe başladığıma pişman gibiyim, günde 4-5 saat ayrı kalıyoruz ama oğlum bu sürede uyuyamıyormuş en fazla yarım saat o da zorla. Çok zoruma gidiyor çalışmak, oğlumdan ayrı kalmak, bugün eve gelince aldım emziriyorum, gözyaşlarım akmaya başladı, oğlum da o an emmeyi bırakıp yüzüme baktı mırıldanarak, sanırım iyi değilim.

ah canm bnm kendini cok yıpratma

lohusalıktan sonra ilk kez böyle oldum. Umarım eşim gelene kadar kendime gelirim de bir de ondan laf işitmem. Empati kuramıyor, lohusalıkta iki gün ağladım onu bile tolore edemedi.
ya bu erkekler hep mi kaba anlamıyorum
eşin nerde
akşam eve gelmesinden mi bahsettin

Biz ocean 45 günlükken geçtik ama 1. Şişe hala bitmedi. Puf kullandığım zamanlarda bazı günler puflamamış sonradan damlalığa geçtim. Kutusunda 130 puf yazıyor ortalama 1 şişe 4 ay demek
Biri damlaları çok büyük demişti. Biz de şimdi yeni pedia d yi bitirdik ocean kullanacağız. Puf olarak mı yoksa damla olarak mı kullansam diye düşünüyorum damla olarak yine 3 damla veriyorsun değil mi?

Kıyamam ben ona. Zamanla o da sen de alışacaksınız. Yıpratma kendini. Elimde olsa 1 sn bile ayrılmam ama hayat bu şekilde değil. Sonuçta ona daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyorsun

15 günlükken başladım. 4 ayda 1.5 bitti

Merhaba kizlar, oto koltuguna gecen var mi? Biz henuz oto koltugu almadik ama puset cok kucuk gelmeye basladi. Oto koltugu alanlar hangi markalari onerirsiniz?
Biz de alcaz ama karar veremedik daha

Biri damlaları çok büyük demişti. Biz de şimdi yeni pedia d yi bitirdik ocean kullanacağız. Puf olarak mı yoksa damla olarak mı kullansam diye düşünüyorum damla olarak yine 3 damla veriyorsun değil mi?
Evet canım 3 damla. Ben pufa güvenmiyorum. Damlalık tan gözüm göre göre üç damla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…