Benimki de memede uyuyor hem de baya emzik olarak kullanıyor. Ya da kucakta aynı seninki gibi dokunarak. Bunun yanlış olduğu bize dayatılan bence, birtakım "uzmanlar" bağımsız uykuyu dayatıyor bizlere. Henüz çok küçükler, tek ihtiyaçları biziz, bize yakın olmalarından doğal bi şey yok. Güvenli bağlanmanın yöntemi bu. Eskiler bırakmış hep kendi kendimize uyumuşuz da nolmuş, güvenli bağlanamamış birçok duygusal sorunlar yaşamışız, yaşamaktayız.
Şahsen çok zorlanıyorum, mete 10 günlükten beri yalnızım, zor ama zaten bebekli hayat uzun bi süre konforlu olmayacaktı, bunu biliyorum. Zor evet ama geçecek, biliyorum geçecek.
En güzeli arkadaşım anda kalmak. Senin yaptığını bir kez ben de denedim, yanında durup sevdim, hatta bazen göz kontağı kurmadım, bir anda durdu ve hıçkırarak ağlamaya başladı. Ben napıyorum dedim kendi kendime, delirdim mi, böyle bi şeyin doğru olduğuna kimse beni inandıramaz.
Çok zorlanıyorum, hep meme-kucak istiyor, zaten uyumuyor, + sütüm yetmiyor onun psikolojisini zor kaldırıyorum ama bin şükür sağlıklıyız, bu zor günler de geçecek. Bol bol sarılalım miniklerimize :)) sana da kucak dolusu sarılma gönderiyorum, dert etme canım, hepsi geçecek, zorlanıyorsun ama alışacak, bağlanacaksınız birbirinize, her şey güzel olacak