- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Bırakabildiniz miiBence de mamayı yavaş yavaş kesmek lazım birden kesmeyi denedim facia oldusütüm var ama arkadaşların dediği gibi göğüslerimden akarcasına değil, sıktığım zaman iplik gibi fışkırıyor o kadar. Bebiş emdikten sonra sağıyorım 20 dk maksimum 30 cc çıkıyor. Sanırım sütünün akışı yoğun olmadığı için bebiş emebildiği süre zarfında yeterli süt alamıyor. Mamayı azaltıp emzirmeyi ve Sağmayı çoğaltarak deniyorum bakalım inşallah şu mama olayı biter. Biberon vermediğim için çok zor oluyor. Emziği de bebişin ağlamaktan çılgına döndüğü zamanlar olursa o zaman bana vakit kazandırsın diye veriyorum ama 5-10 dk emip atıyor. Benin kız emip mama yediyse sorunsuz uyuyor, bizim sorun mamayı bırakmamak (sadece sütle doymaması)
![]()
Benim sütüm cidden az. Mama ağırlıklıydık. Günde 8 den 4 e indirdik ama yine de fazla tabi. 10 gündür çabalıyorum. Başarabilecek miyim korkuyorum. Doktor kontrolünde 1 ay sonra 700 gram aldıysa böyle devam edicem mutlu şekilde. Gelişimi geri kalırsa die endişeleniyorum. Anne sütü aah ahh