- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Bizimki deMasallah benim kiz 5 aylik daha anca 6 kilo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki deMasallah benim kiz 5 aylik daha anca 6 kilo![]()
Ben acıktıkça emziriyorum. Çok nadir 3 saati buluyor. Ay bi keresinde 5 saati bulmuştu :))) genelde 2 saatte bir kalkıyoruz. O acıkmasa kalkıp emzirmem. İstediği/ihtiyacı olduğu müddetçe de meme vericem geceleri.Ben dün gece 1 buçuk gibi kalkıp bebeğimi emzirecektim saat çalmış ama uyanamamışım 4te uyandım çok üzüldüm çocuk aç kaldı diye genelde 3-4 saatte bir saat kurup kalkıp emziriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Gece beslenmesini kesen var mı? Ben daha uzun süre kesemem gibime geliyordoğru olan ne?
Bir ara hiç kilo almamıştı o zaman mama desteği vermiştim zaten ama şimdi normal alıyor. Sanırım o zamanın travması bendeki. Çocuk aç mı kalıyor diye. Hayır çocuk hadi tepemde çalan alarmı ben duymuyorum da sen niye duymuyorsunCanım ne bileyim kilo alımı az değilse alarm kurmana gerek yok artık. Oğlum gece 10 gibi uykuya daldı, normalde 9'dan önce dalardı. 1'de uyandı salladım uyudu. Sonra sabaha karşı 5'te uyandı, alt değiştirdik mamasını verdim üstüne emdi, bir daha uyudu bir buçuk saat ve kalktık. Ben de dinlenmişim.
AynenBizimki de![]()
Bizimki diğer odadaki alarmı duyuyorBir ara hiç kilo almamıştı o zaman mama desteği vermiştim zaten ama şimdi normal alıyor. Sanırım o zamanın travması bendeki. Çocuk aç mı kalıyor diye. Hayır çocuk hadi tepemde çalan alarmı ben duymuyorum da sen niye duymuyorsun![]()
Artik 6 saat durabiliyorlar ben 2.aydan beri kendim uyandirmiyorum..bir sıkıntimızda olmadi cok sukur bizim kiz 12de 4de 6 da uyaniyor..uzun uyursa uyandirmiyorum amaBen dün gece 1 buçuk gibi kalkıp bebeğimi emzirecektim saat çalmış ama uyanamamışım 4te uyandım çok üzüldüm çocuk aç kaldı diye genelde 3-4 saatte bir saat kurup kalkıp emziriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Gece beslenmesini kesen var mı? Ben daha uzun süre kesemem gibime geliyordoğru olan ne?
Hoşgeldin elwingMerhaba annisler ne zamandir bakamadim foruma kimler ek gidaya gecti ? :) nasil gidiyor..biz 2 hafta sonra 6.ayimizi dolduracagiz..Pircici siz nasilsiniz basladiniz mi
![]()
Hosbulduk canim.aslinda bizimde 2.haftamiz var doktor 6.ayda goruselim dedi..bu ara meme reddide yasiyorum ya da sutum yok bilmiyorum emmek istemiyo cogu ogun mama...oylw olunca acaba erken baslasammi diyorum.siz de mama aliyordunuz dimi..Hoşgeldin elwing ☺ Biz başlamadık, doktor 6. ay dolsun dedi. 2 buçuk haftamız kaldı bizim de ☺
Bizim 10 gun sonra doluyor normalde ama ben bu hafta yogurtla baslayacagim. Zavallim biz yemek yerken oyle yalaniyor oyle sapirdatiyor ki agzini, bence bayagi hazir yemege.Hosbulduk canim.aslinda bizimde 2.haftamiz var doktor 6.ayda goruselim dedi..bu ara meme reddide yasiyorum ya da sutum yok bilmiyorum emmek istemiyo cogu ogun mama...oylw olunca acaba erken baslasammi diyorum.siz de mama aliyordunuz dimi..
Bizimki de oyle. Eskiden 6-8 saat arasi uyurdu kesintisiz. Artik en fazla 4 saat, cogu zaman 3 saatte uyaniyor.Gece beslenmelerini kesmek için erken bence ama senin saat kurmana da gerek yok o uyanınca emzirirsin bence. Bizimki 6 saate kadar uyuyordu artık 3-4 saatte uyanıyor . Ya bir gerileme oldu ya da artık eskisi gibi doymuyor anlamadım
Kendisi uyaniyor 3-4 saatte. Uyanmasa, eskisi gibi 6 saat uyusa uyandirmazdim ama. Ek gidayi oturttuktan sonra aksamlari doyurucu seyler yedirip kesmeyi dusunuyorum. Bir noktadan sonra gece beslenmesi yarardan cok zarar veriyor bence.Ben dün gece 1 buçuk gibi kalkıp bebeğimi emzirecektim saat çalmış ama uyanamamışım 4te uyandım çok üzüldüm çocuk aç kaldı diye genelde 3-4 saatte bir saat kurup kalkıp emziriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Gece beslenmesini kesen var mı? Ben daha uzun süre kesemem gibime geliyordoğru olan ne?
Merhaba. İyiyiz çok şükür. Dís stresi başladı. Ufak ufak sinirlenmeler, bagrinmalar bbir kaç gündür böyle. Biz başlamadık ek gıdaya hala anne sütune devam. 10 gün kaldı 6.ayimizin dolmasına. İnşallah o günlere az kaldıMerhaba annisler ne zamandir bakamadim foruma kimler ek gidaya gecti ? :) nasil gidiyor..biz 2 hafta sonra 6.ayimizi dolduracagiz..Pircici siz nasilsiniz basladiniz mi
![]()
Ben de uyandırmıyorum uyurken emziriyorumArtik 6 saat durabiliyorlar ben 2.aydan beri kendim uyandirmiyorum..bir sıkıntimızda olmadi cok sukur bizim kiz 12de 4de 6 da uyaniyor..uzun uyursa uyandirmiyorum ama
Kilo alımı nasıl? Acaba acıkıyor mu diş mi çıkaracak bilemedim valla. Ama son dönem kilo almıyor gibi de geliyorKendisi uyaniyor 3-4 saatte. Uyanmasa, eskisi gibi 6 saat uyusa uyandirmazdim ama. Ek gidayi oturttuktan sonra aksamlari doyurucu seyler yedirip kesmeyi dusunuyorum. Bir noktadan sonra gece beslenmesi yarardan cok zarar veriyor bence.
4. Aydan beri olcmuyoruz. Evdeki tartida 500 gr almis gibi cikti 5. ayda ama ona pek guvenemiyorum. Dis olabilir. Benimkinin de eli surekli agzinda. Yakaladiginda bizim parmagi da direkt agzina goturup bastiriyor. Ama her halukarda her uyandiginda emziriyorum.Kilo alımı nasıl? Acaba acıkıyor mu diş mi çıkaracak bilemedim valla. Ama son dönem kilo almıyor gibi de geliyor
Yaaa hayırlısı olsun canım hakkında ama umarım sağlıklıdırEvet öyle aslında ama benim iki haftadır net bir durumum yok. Önce kese tarafında kanama alanı var dendi. Şimdi de kanama yada herhangi bir parça düşmemesine rağmen doktor düşük yapmış olabilirsin kesenin yapısı çok sağlıklı durmuyor dedi. Başka doktora da görüneceğim hayırlısı bakalım![]()
Sağol canım kalp atışını duydukYaaa hayırlısı olsun canım hakkında ama umarım sağlıklıdır