Evet ben de bunu yazacaktım. Popo açık yüzüstü duruyor

hayırlı ramazanlaar
ben oruc tutuyorum denemeye çektim ve gayet güzel ilerliyoruz sütle ilgili bi sıkıntım olmadı güzel beslenmeye calısıyorum. iftarda bol yesillik yiyorum karbonhidrattan ziyade. iftar sahur arası 2 litre su içiyordum ama bugün fazlasıyla başım ağrıdı, benim vücudum susuz kaldığında başım ağrır. demek ki yeterli gelmemis 3 litre içeceğim bugün. sahurda da yesillik sebze ve icecek yapıyorum kendime. muz ceviz hurma süt vs.
kızım da ramazan kıyağı geçiyor bana sagolsun gündüz uykularını 2ye indirmek istiyor sanırım, öyle biseyler yapıyoruz umarım indirebiliriz. 2 uzun uyku 3 kısa uykudan cok daha kaliteli..
ve bugün gel gel yapmayı öğrendi gel geeel gel yapıyor eliyle

Valla bebisin kendi duzeni var ve degistirmek pek mumkun gozukmuyor, umarim ileride daha zor olmaz

Sunu farkettim ben erken yatirmaya kalktikca, gece uyanma sikligi artiyo. Ne kadar gec yatarsa o kadar derim uyuyor

Uyku egitimleri bana da biraz fasa fiso geliyor. Cocuklara ayari bozulmus robot muamelesi yapiyorlar. Istedikleri sonucu alamayinca da yok atak donemi, yok dis donemi... (3 ay sonra uyku egitimi aldirirsam beni yargilamayin )

Ya kendi kendine duzene girer diye umuyorum, girmez mi? Fayda alirsaniz egitimden haber ver

Kizlar, benim oglan birkac gundur gozlerini ovusturuyor uykusu olmasa da. Boyle bir sey yasayan var mi? Goz muayenesine goturmek istiyordum ama corona yuzunden ertelemistik. Gotursem mi bu durumda bilmiyorum. Onemli bir sey midir acaba
Benimki genelde uykusu geldiginde yapiyor.

Ay evet yaa, iki kisi zor degistiriyoruz

Oo super valla, darisi basima

aynısı o kadar zorlanıyorum ki eşim evdeyse ve kakalıysa tut diye çağırıyorum

Ay bu banada oluyor ya bizimki 8de yatiyor 12ye kdr her sey super 12de bi uyanir sonra bazen saat basi bazen 2saat arayla meme istiyor baya azalttik simdilik.eger bende oturduysam 12ye kdr uykum gelsede uyanacak korkusuyla uyuyamiyorum simdi bolunmesin uykum bi uyansn diye bekleyip duruyorum

Kizlar, benim oglan birkac gundur gozlerini ovusturuyor uykusu olmasa da. Boyle bir sey yasayan var mi? Goz muayenesine goturmek istiyordum ama corona yuzunden ertelemistik. Gotursem mi bu durumda bilmiyorum. Onemli bir sey midir acaba
Kasiniyormu acaba serum fizyolojik yapiyorsundur ? Bizimde sol gozde aile hekimi 4 aylikken falan goze gidin demisti bi alani goremedim dedi.gittik goz doktoru 3kez damla damlatti her birinde iyice bakti sonra bir sey yok ama 1yasinda bir daha gorucem dedi..2gundurde o sol gozunden gozyasi geliyo benimde kafam orda

Gulce sanki beni opmeyi ogrendi biraz dilini cikartiyor ama ne zaman opsem o da dudaklarni yanagima degdiriyor bazende dil cikarrtiyor bir de cok ciglik atiyor ya sizlerde de var mi uyumak mi istemiyor ciglik canimi sıkıldı ciglik..dun bir film izliyordukorada afrikali bir bebek ayni bizimki gibi seslee cikartiyo ha dedim normal ama yani cazgirca bagirdgida oluyor. Şoka giriyoruz

Dimi değişik bir psikoloji Benden bir tane daha varmış sevindim

Evet o şekilde öpüyorlar galiba. Bizimki de yapıyor yanağım salya içinde kalıyor Bir şey istediği ya da diş çıkardığı zaman çığlık atıyor Bir nevi rahatsızlığını belirtme durumu. Mesela gece boyunca uyumayıp sabah 6 da kalktığında eşime veriyorum sen biraz ilgilen belki 1 saat kendimi zorlarsam uyurum diye. içerden başlıyor çığlık Çığlık atınca uyumuyorum tabi kalkıyorum kucağıma alıyorum susuyor

Bizim hep gözyaşı ve çapak varTelefonda 1 göz druna sorduk damla kullansanız da geçmeyebilir. 1yaşında düzelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…