Linola kulak arkası egzam
Linola kulak arkası egzamaya da iyi gelir mi

Bugun ne veriyorsunuz :) azicik bezelye ve tatli patates taze sogan yada
Bezelye verebiliyor muymuşuuuz ben de verecek sebze bulamıyorum
Linola kulak arkası egzam

Linola kulak arkası egzamaya da iyi gelir mi
Kuruluk varsa iyi geliyor evet ama egzamaysa yani kızarıksa bioderma al derim. Şu an metede kulak arkasında kuruluk var linola kullanıyorum

Kuruluk varsa iyi geliyor evet ama egzamaysa yani kızarıksa bioderma al derim. Şu an metede kulak arkasında kuruluk var linola kullanıyorum
Bu değil mi?

Eklentiler

• Screenshot_20200426-123910.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 13

Bir de yanaklardaki kuruluğa da sürebilirim heralde

Aynen tam olarak bu. Ama sadece kulak arkasında varsa alma bunu çok büyük. Küçükleri de var eczaneden onu al
Sadece kuruluksa dediğim gibi linola al. Mesela sadece yanaklarda, alında ve kulak arkasında kuruluk varsa buna linolanın yüz kremini alabilirsin. Ben onu kullanıyorum. Bu biodermayı vücudundaki kızarıklıklara kullandım.
Yüzünde de kızarıklık varsa bu biodermadan al küçüğünden alsan iş görür sadece yüzüne sürersin

Evett +6 ay yaziyor listede :) lezzetlide oldu.semizotunu denicem az pirincle sonra..

Evett +6 ay yaziyor listede :) lezzetlide oldu.semizotunu denicem az pirincle sonra..
Eneeem ne güzel yapmışsın ellerine sağlık canım. Semizotu alayım haftaiçi o zaman. Pirinç yok ama bulgurla yaparım ben de. Yarasın afiyet olsun mini mini minnoşuma

X xxyyzztt bizim.egzamayada bephantol sensiderm iyi geldi baya gecirdi..cildi icin bioderma aldim ama egzamasini bephantol gecirdi o da aklnzda olsn

Eneeem ne güzel yapmışsın ellerine sağlık canım. Semizotu alayım haftaiçi o zaman. Pirinç yok ama bulgurla yaparım ben de. Yarasın afiyet olsun mini mini minnoşuma
Sagol canimm afiyt olsun kuzulara kiymayi ne kadr araliklarla veeiyorsunuz gun asiri koyuyorum ama ?

Ya bir de zıbın alcam bulamıyorum netten h&m den, millet stokları tüketmiş, siz nerden alıyordunuz zıbınları?
Bana yegenimden cok geldi. Arada ebebekten almistim. Bu hafta h&m'den aldim. Yegenimden gelenlerin cogu da h&m'dendi. Begendigim icin yenilerini aldim. Daha gelmediler ama.

Ahahahah evet bir de kaşını çatıyor bir şeye sinirleniyor gibi sonra o an güldürürsem anında çığlık atmaktan kahkaha moduna geçiyor
Benimki sinir hareketi yapiyor. Korktum dedikce daha cok yapiyor. Muzur ya, oyun yapti.

Son düzenleme:
Kızlar karantinada bebeler büyüdü kıyafet aldığınızda kaç derecede yıkıyorsunuz? Malum kargo olunca huylanıyor insan..
Ben 60'ta yikiyorum. Burada herkes fazla demisti bana. 40 denedim bi kac defa ama bana temiz gelmiyor 40'ta Lekeli camasirlar iyi temizlenmiyor. Yine hep 60'ta yikiyorum. Giysilerde bir yipranma olmadi. Olsa bile zaten kisa sureli giydigi seyler. Yipranirsa yipransin.

Ne zaman boyle dusunsem beni sasirtip uzun uyuyor. Ben de uyumadigima pisman oluyorum.

Serum yapmiyorum. Yapmak gerekiyor muymus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…