Bir iki kere oldu ondada serum fizyolojik yapmadgmi farkettim mikrop vs kaptysa bakalm gozlemleyelimAlerjiden de gözyaşı oluyormuş
Linola kulak arkası egzamYaa uzun zamandır giremedim foruma umarım sen giriyosundur görürsün yazdığımı.
Oğlum 10 gün sonra 8 aylık olacak. Kanlı kaka yoktu oğlumda. Aşırı kusma da yoktu. Vücutta döküntüler, egzamalar vardı. Alerji profu egzama bunlar, alerji değil dedi. Kendi çocuk doktoru alerji dedi ve mama takviyesini de şu an alerjik mama ile yapıyor.
Linola ve bioderma atoderm baume kullandım. Bioderma kızarıklıklara iyi geldi ama linola daha iyi bir nemlendirici (linola kızarıklığı gidermedi).
Son durumu söyliyim, şu an çok şükür bi egzaması kızarıklığı yok. Bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce yoğurt vermiştim. Her yeri kızardı, egzaması arttı. Ben de vermeyi kestim. Son 5-6 gündür tekrar verdim yoğurt bu sefer alerji yapmadı. Ona verdiğimde alerji yapan şeyler yoğurt, avakado ve yer elması oldu. Yoğurdu tekrar denedim ve alerji yapmadı. Diğerlerini henüz tekrar denemedim.
Tüm bunların dışında alerjinin en ciddi belirtisi kanlı kaka diye biliyorum, o yüzden lütfen dikkatli ol. Kaç aylık bebeğin? Doktorunla iletişim halindeysen mutlaka ona danış ve süt-dana eti diyetine başla derim. Ve tabii ki bebeğini hep gözlemle
Linola kulak arkası egzamaya da iyi gelir miYaa uzun zamandır giremedim foruma umarım sen giriyosundur görürsün yazdığımı.
Oğlum 10 gün sonra 8 aylık olacak. Kanlı kaka yoktu oğlumda. Aşırı kusma da yoktu. Vücutta döküntüler, egzamalar vardı. Alerji profu egzama bunlar, alerji değil dedi. Kendi çocuk doktoru alerji dedi ve mama takviyesini de şu an alerjik mama ile yapıyor.
Linola ve bioderma atoderm baume kullandım. Bioderma kızarıklıklara iyi geldi ama linola daha iyi bir nemlendirici (linola kızarıklığı gidermedi).
Son durumu söyliyim, şu an çok şükür bi egzaması kızarıklığı yok. Bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce yoğurt vermiştim. Her yeri kızardı, egzaması arttı. Ben de vermeyi kestim. Son 5-6 gündür tekrar verdim yoğurt bu sefer alerji yapmadı. Ona verdiğimde alerji yapan şeyler yoğurt, avakado ve yer elması oldu. Yoğurdu tekrar denedim ve alerji yapmadı. Diğerlerini henüz tekrar denemedim.
Tüm bunların dışında alerjinin en ciddi belirtisi kanlı kaka diye biliyorum, o yüzden lütfen dikkatli ol. Kaç aylık bebeğin? Doktorunla iletişim halindeysen mutlaka ona danış ve süt-dana eti diyetine başla derim. Ve tabii ki bebeğini hep gözlemle
Serumu direk gözün içine mi kenarlara mı damlatıyordunBir iki kere oldu ondada serum fizyolojik yapmadgmi farkettim mikrop vs kaptysa bakalm gozlemleyelim
Bezelye verebiliyor muymuşuuuzBugun ne veriyorsunuz :) azicik bezelye ve tatli patates taze sogan yada
Kuruluk varsa iyi geliyor evet ama egzamaysa yani kızarıksa bioderma al derim. Şu an metede kulak arkasında kuruluk var linola kullanıyorumLinola kulak arkası egzam
Linola kulak arkası egzamaya da iyi gelir mi
Bu değil mi?Bezelye verebiliyor muymuşuuuzben de verecek sebze bulamıyorum
Kuruluk varsa iyi geliyor evet ama egzamaysa yani kızarıksa bioderma al derim. Şu an metede kulak arkasında kuruluk var linola kullanıyorum
Bir de yanaklardaki kuruluğa da sürebilirim heraldeBezelye verebiliyor muymuşuuuzben de verecek sebze bulamıyorum
Kuruluk varsa iyi geliyor evet ama egzamaysa yani kızarıksa bioderma al derim. Şu an metede kulak arkasında kuruluk var linola kullanıyorum
IcineeeSerumu direk gözün içine mi kenarlara mı damlatıyordun
Aynen tam olarak bu. Ama sadece kulak arkasında varsa alma bunu çok büyük. Küçükleri de var eczaneden onu alBu değil mi?
Evett +6 ay yaziyor listede :) lezzetlide oldu.semizotunu denicem az pirincle sonra..Bezelye verebiliyor muymuşuuuzben de verecek sebze bulamıyorum
Eneeem ne güzel yapmışsın ellerine sağlık canım. Semizotu alayım haftaiçi o zaman. Pirinç yok ama bulgurla yaparım ben de. Yarasın afiyet olsun mini mini minnoşumaEvett +6 ay yaziyor listede :) lezzetlide oldu.semizotunu denicem az pirincle sonra..
X xxyyzztt bizim.egzamayada bephantol sensiderm iyi geldi baya gecirdi..cildi icin bioderma aldim ama egzamasini bephantol gecirdi o da aklnzda olsnAynen tam olarak bu. Ama sadece kulak arkasında varsa alma bunu çok büyük. Küçükleri de var eczaneden onu al
Sadece kuruluksa dediğim gibi linola al. Mesela sadece yanaklarda, alında ve kulak arkasında kuruluk varsa buna linolanın yüz kremini alabilirsin. Ben onu kullanıyorum. Bu biodermayı vücudundaki kızarıklıklara kullandım.
Yüzünde de kızarıklık varsa bu biodermadan al küçüğünden alsan iş görür sadece yüzüne sürersin
Sagol canimm afiyt olsun kuzularaEneeem ne güzel yapmışsın ellerine sağlık canım. Semizotu alayım haftaiçi o zaman. Pirinç yok ama bulgurla yaparım ben de. Yarasın afiyet olsun mini mini minnoşuma
Bana yegenimden cok geldi. Arada ebebekten almistim. Bu hafta h&m'den aldim. Yegenimden gelenlerin cogu da h&m'dendi. Begendigim icin yenilerini aldim. Daha gelmediler ama.Ya bir de zıbın alcam bulamıyorum netten h&m den, millet stokları tüketmiş, siz nerden alıyordunuz zıbınları?
Bizde de azaldi. Verdigim hicbir seyi bitirmiyor. Ogunleri hep sarkiyor cunku araliklarla yiyor.-EarthLing- bizimki gıdayı azaltıp iyice memeci oldu.
Benimki sinir hareketi yapiyor. Korktum dedikce daha cok yapiyor. Muzur ya, oyun yapti.Ahahahah evet bir de kaşını çatıyor bir şeye sinirleniyor gibisonra o an güldürürsem anında çığlık atmaktan kahkaha moduna geçiyor
Ben 60'ta yikiyorum. Burada herkes fazla demisti bana. 40 denedim bi kac defa ama bana temiz gelmiyor 40'ta Lekeli camasirlar iyi temizlenmiyor. Yine hep 60'ta yikiyorum. Giysilerde bir yipranma olmadi. Olsa bile zaten kisa sureli giydigi seyler. Yipranirsa yipransin.Kızlar karantinada bebeler büyüdükıyafet aldığınızda kaç derecede yıkıyorsunuz? Malum kargo olunca huylanıyor insan..
Ben sebze puresi verdigim her gun veriyorum. Hastanenin versigi kartta her gun ceviz buyuklugunde verin yaziyor.Sagol canimm afiyt olsun kuzularakiymayi ne kadr araliklarla veeiyorsunuz gun asiri koyuyorum ama ?
Ne zaman boyle dusunsem beni sasirtip uzun uyuyor. Ben de uyumadigima pisman oluyorum.Ay bu banada oluyor ya bizimki 8de yatiyor 12ye kdr her sey super 12de bi uyanir sonra bazen saat basi bazen 2saat arayla meme istiyor baya azalttik simdilik.eger bende oturduysam 12ye kdr uykum gelsede uyanacak korkusuyla uyuyamiyorum simdi bolunmesin uykum bi uyansn diye bekleyip duruyorum
Serum yapmiyorum. Yapmak gerekiyor muymus?Kasiniyormu acaba serum fizyolojik yapiyorsundur ? Bizimde sol gozde aile hekimi 4 aylikken falan goze gidin demisti bi alani goremedim dedi.gittik goz doktoru 3kez damla damlatti her birinde iyice bakti sonra bir sey yok ama 1yasinda bir daha gorucem dedi..2gundurde o sol gozunden gozyasi geliyobenimde kafam orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?