aynısı o kadar zorlanıyorum ki eşim evdeyse ve kakalıysa tut diye çağırıyorum
Aynen ya geçen kaka yaptığında eşim balkondaydı ayağını kakasına değdirdi ben onu engellemeye çalışırken elini zor tuttum, eşimi çağırdım yardıma Altını değiştirirken de bacaklarını kaldırıyor indirmiyor, ayak parmaklarını ağzına almayı öğrenince iyice hareketlendi altını bağlamak içim ayağını tutup indirince kıkır kıkır gülüyor bıcırık Bir de bizimki emeklemesen yürüyecek galiba Kollarından tutup ayakta durmayı çok seviyor ama emeklesin diye yüz üstü yatırınca sıkılıyor.

Ya bazen keyfiiide yapiyor mu? Mesela dedgn gibi babayla oynuyorlar ama ciglik atiyo kizim niye bagiriyosn falan diyo adamcagiz insallah donemseldir

Bizim hep gözyaşı ve çapak varTelefonda 1 göz druna sorduk damla kullansanız da geçmeyebilir. 1yaşında düzelir dedi
Capak hic olmadi gozyasida yeni baslasi mikropmu kapiyorlar ki fakretmiyoruz bilemedim

Ya bazen keyfiiide yapiyor mu? Mesela dedgn gibi babayla oynuyorlar ama ciglik atiyo kizim niye bagiriyosn falan diyo adamcagiz insallah donemseldir
Ahahahah evet bir de kaşını çatıyor bir şeye sinirleniyor gibi sonra o an güldürürsem anında çığlık atmaktan kahkaha moduna geçiyor

Bugun ne veriyorsunuz :) azicik bezelye ve tatli patates taze sogan yada arpacik atarim bit kadar kiyma vericem :)

Kızlar karantinada bebeler büyüdü kıyafet aldığınızda kaç derecede yıkıyorsunuz? Malum kargo olunca huylanıyor insan..
40 da yikiyorum guneste kurutup utuledinmi bir seycik olmaz.aasil mesele ben netten alisveris yapabiliyorum napim bisi lazim oluyo hep

bebeğinde süt alerjisi olan var mıydı? kızlar ne yapıyorsunuz bunun için ben yoğurt denedim ama yanakları yine çok kızardı kakada kan olmasa da..bide lor felan denemedim ne yapayım bilmiyorum..
kahvaltı da çok zorlanıyorum ne vereyim diye yumurtayı nasıl veriyorsunuz sarısını direk sade olarak yiyor mu?

Ya bir de zıbın alcam bulamıyorum netten h&m den, millet stokları tüketmiş, siz nerden alıyordunuz zıbınları?
ben trendyoldan mini bebek diye bi yerden aldım 3 lü sıfır kollu 45 e geldi ve yıkadım giydirmeye başladım güzel beğendim..sende bi bak istersen

Merhaba benim de bebeğimde kanlı kaka var birkaç gündür Dr a da gidemiyoruz sizin de mi öyleydi halloldu mu sonra sorun neymiş öğrendiniz mi?Bende acaba süt alerjisimi var diyorum l.cok üzülüyorum
Yaa uzun zamandır giremedim foruma umarım sen giriyosundur görürsün yazdığımı.
Oğlum 10 gün sonra 8 aylık olacak. Kanlı kaka yoktu oğlumda. Aşırı kusma da yoktu. Vücutta döküntüler, egzamalar vardı. Alerji profu egzama bunlar, alerji değil dedi. Kendi çocuk doktoru alerji dedi ve mama takviyesini de şu an alerjik mama ile yapıyor.
Linola ve bioderma atoderm baume kullandım. Bioderma kızarıklıklara iyi geldi ama linola daha iyi bir nemlendirici (linola kızarıklığı gidermedi).
Son durumu söyliyim, şu an çok şükür bi egzaması kızarıklığı yok. Bundan yaklaşık 1-1,5 ay önce yoğurt vermiştim. Her yeri kızardı, egzaması arttı. Ben de vermeyi kestim. Son 5-6 gündür tekrar verdim yoğurt bu sefer alerji yapmadı. Ona verdiğimde alerji yapan şeyler yoğurt, avakado ve yer elması oldu. Yoğurdu tekrar denedim ve alerji yapmadı. Diğerlerini henüz tekrar denemedim.

Tüm bunların dışında alerjinin en ciddi belirtisi kanlı kaka diye biliyorum, o yüzden lütfen dikkatli ol. Kaç aylık bebeğin? Doktorunla iletişim halindeysen mutlaka ona danış ve süt-dana eti diyetine başla derim. Ve tabii ki bebeğini hep gözlemle

Önceden yoğurt alerji yaptı, egzamaları arttı ama son 1 haftadır tekrar verdim bu kez bi şey olmadı. Kahvaltıda pankek yapabilirsin yumurta sarısıyla, lorla yumurta sarısını karıştırıp omlet yapabilirsin, yulaf haşlayıp içine muz, hurma veya kayısı (maksat tatlı olsun) koyup bir de haşlanmış yumurta sarısı ekleyebilirsin

Ek gıdaya geçip kabız olan bebeğinize nasıl çözüm buldunuz. Bugün 4.gün kakasını yapmadı. Dün 1 top sert kakası vardı sadece. Su içiremiyorum az içiyor.
Alıştırma bardağından suyu az içtiği için bazen biberonla veriyorum. Yemeğine pişerken kayısı koyuyorum sonra o kayısı da ezip veriyorum, bir de tereyağı kaka yaptırıyor çoğunlukla. Zeytinyağını her gün yiyor ama tereyağı daha fayda etti

Bende supheleniyordum hatta yumurtaya emindim resmen bu yuzden 7.5 ayda denedik ama sukur bir durum soz konusu degil tepki vermedi.alistira alistira bir dene emin degilsen..kronik bir kabizlik soz konusu bizde tepkime vs yok onada kefir ve yogurt bir tek iyi geliyor.bir de ben veremdigim zamanlarda hipp tahilli kutu mamadan aldim onu yapiyordum elma armutla karistirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…