- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Tarifini paylaşabilir misin yarın denerim
Onu bugün ben de yaptımBen yulaf haşlıycam. İçine elma rendesi, haşlanmış yumurtanın sarısı ve biraz da pekmez
Aaa tam da bu tarife bakıyordumBunu yaptim canim.
Pistikten sonra mi? Sivi kalmamasina dikkat ettim, tam pisirmeye calistim. Yorumlara bakmamistim. Ben bi de soylediginden fazla su koydum aslinda.Aaa tam da bu tarife bakıyordumAltındaki yorumlarda içinin cıvık olması normal mi diye sormuşlar , sen de yumuşak oluyor dedin. İçi cıvık gibi mi oluyor?
Bende hemen hemen her sabah yulaf arti kayisi ya sa gun kurusu.Ben yulaf haşlıycam. İçine elma rendesi, haşlanmış yumurtanın sarısı ve biraz da pekmez
Omlette kizardik biz beyazi tam ayrismadi akina alerjsi bence..cunku her sabah sarisini yiyor kizarma vs olmadi..acaba denesem mi..bu tarz tariflerde akini tam ayiramiyoruz illakiBunu yaptim canim.
Olsun afiyet olsun minnoşaOnu bugün ben de yaptımiçine yumurta sarısı, lor peynir, gün kurusu, pekmez..ama sabahları böyle tatlı seviyor, normalde tatları ayrı ayrı alsın diye yumurtayı önden bir vermeyi denedim sevmedi.
Ben bir kaseye kiriyorum, sarisinda beyaz bir yapisiklik kaliyor seffaf beyaz disinda. Onu da cay kasigiyla aliyorum.Omlette kizardik biz beyazi tam ayrismadi akina alerjsi bence..cunku her sabah sarisini yiyor kizarma vs olmadi..acaba denesem mi..bu tarz tariflerde akini tam ayiramiyoruz illaki
Gülceme kesin yumurta dokunuyor dimi, üzülme yine de belki 1 ay sonra tekrar denediğinde bi şey olmaz. Yulaf içine muz da güzel oluyor biraz da pekmezle, yesin afiyet şifa olsun tatlişimeBende hemen hemen her sabah yulaf arti kayisi ya sa gun kurusu.
Bazen irmik +elma vs..
Labne
Yumurta sarisi+pekmez.. enerji bombasiomlet dokunmaasaydi ne guzel omletler yapacaktm
Sarisini hergun yiyordu zeynep iste dun omlet yapayim dedim beyazini ayristiramadim herhalde omleti verirken daha kizarmaya basladi..egzamada ben mayonez yedikten sonra olmustu.akı saniyorum..sarisinda reaksiyon gostermedi..Gülceme kesin yumurta dokunuyor dimi, üzülme yine de belki 1 ay sonra tekrar denediğinde bi şey olmaz. Yulaf içine muz da güzel oluyor biraz da pekmezle, yesin afiyet şifa olsun tatlişime
Astrolog bir arkadasim var. Beni uyarmisti bu konuda. O yuzden biogaia devam.1 tatli kaşığı tereyagda pişmiş yumurta sarısı
içine bir tatlı kaşığı yoğurt
aksam catalla ezilmiş muza tatlı kaşığı pekmez 1 kasik tahil mamasi ve biraz su ilavesi
kahvalti 2
patates püre tereyagda isitilmiscevrilmis
içine yumurta sarısı
kahvalti 3
soğan kavurma ya yumurta
ya da havuç kavurmaya
kavurmalar sızma zeytin yağ ya da tereyagda
düşük ateşte
benimkine yulaf iyi gelmedi henüz sindiremiyor
başak burçlarınin zaten bagirsaklari pek iyi olmaz
grupta genelde hep bi sorun var kabizlik vs.
hurmayi da bagirsaklar tanımadi
karnabahar i da o sebeple henüz çok gezemiyorum
bu aksam yemeğinde kabak yedi
geçen sehriye çorbanın ununu hafif fazla kavurmusum
vera MILOR yemedi
Çok az kalmıştır beyazı belki verdiğin kısımda yoktur bile. Yok canım belki başka şey yaptı belki de üst üste yediyse yumurta o da etki etmiştir. Yarın da verme ama pazar günü tekrar dene hatta pankek dene hani direkt omlet olmasın dersen. İnşallah bi şey olmaz, kızarmaz yavrumSarisini hergun yiyordu zeynep iste dun omlet yapayim dedim beyazini ayristiramadim herhalde omleti verirken daha kizarmaya basladi..egzamada ben mayonez yedikten sonra olmustu.akı saniyorum..sarisinda reaksiyon gostermedi..
AaaaAstrolog bir arkadasim var. Beni uyarmisti bu konuda. O yuzden biogaia devam.
Dogum haritasina bakti. Karakteriyle ilgili seyler soyledi. Cok zeki bir cocuk olacagini, analitik zekasinin ust seviyede olacagini soyledi ama duygularini ifade etmede problem yasayabilir, cocukluktan bunun uzerine dus dedi. Sevgisini gostermeyi ogret dedi.Aaaabaşka ne dedi ne dediiii
Yok o beyaz nokta vardi verirken tam ayiramadim ben ya omlet yapmam daha pankekte sanirimÇok az kalmıştır beyazı belki verdiğin kısımda yoktur bile. Yok canım belki başka şey yaptı belki de üst üste yediyse yumurta o da etki etmiştir. Yarın da verme ama pazar günü tekrar dene hatta pankek dene hani direkt omlet olmasın dersen. İnşallah bi şey olmaz, kızarmaz yavrum
Ya klasik basaklarDogum haritasina bakti. Karakteriyle ilgili seyler soyledi. Cok zeki bir cocuk olacagini, analitik zekasinin ust seviyede olacagini soyledi ama duygularini ifade etmede problem yasayabilir, cocukluktan bunun uzerine dus dedi. Sevgisini gostermeyi ogret dedi.ay bi de fazla mukemmeliyetci olacak, kimseyi begenmeyecek dedi.
EneeemDogum haritasina bakti. Karakteriyle ilgili seyler soyledi. Cok zeki bir cocuk olacagini, analitik zekasinin ust seviyede olacagini soyledi ama duygularini ifade etmede problem yasayabilir, cocukluktan bunun uzerine dus dedi. Sevgisini gostermeyi ogret dedi.ay bi de fazla mukemmeliyetci olacak, kimseyi begenmeyecek dedi.
aynen dimiAstrolog bir arkadasim var. Beni uyarmisti bu konuda. O yuzden biogaia devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?