Ben yulaf haşlıycam. İçine elma rendesi, haşlanmış yumurtanın sarısı ve biraz da pekmez
Onu bugün ben de yaptım içine yumurta sarısı, lor peynir, gün kurusu, pekmez..ama sabahları böyle tatlı seviyor, normalde tatları ayrı ayrı alsın diye yumurtayı önden bir vermeyi denedim sevmedi.

Aaa tam da bu tarife bakıyordum Altındaki yorumlarda içinin cıvık olması normal mi diye sormuşlar , sen de yumuşak oluyor dedin. İçi cıvık gibi mi oluyor?
Pistikten sonra mi? Sivi kalmamasina dikkat ettim, tam pisirmeye calistim. Yorumlara bakmamistim. Ben bi de soylediginden fazla su koydum aslinda.

Ben yulaf haşlıycam. İçine elma rendesi, haşlanmış yumurtanın sarısı ve biraz da pekmez
Bende hemen hemen her sabah yulaf arti kayisi ya sa gun kurusu.
Bazen irmik +elma vs..
Labne
Yumurta sarisi+pekmez.. enerji bombasi omlet dokunmaasaydi ne guzel omletler yapacaktm

1 tatli kaşığı tereyagda pişmiş yumurta sarısı
içine bir tatlı kaşığı yoğurt

aksam catalla ezilmiş muza tatlı kaşığı pekmez 1 kasik tahil mamasi ve biraz su ilavesi

kahvalti 2

patates püre tereyagda isitilmiscevrilmis
içine yumurta sarısı

kahvalti 3

soğan kavurma ya yumurta
ya da havuç kavurmaya

kavurmalar sızma zeytin yağ ya da tereyagda
düşük ateşte

benimkine yulaf iyi gelmedi henüz sindiremiyor
başak burçlarınin zaten bagirsaklari pek iyi olmaz

grupta genelde hep bi sorun var kabizlik vs.

hurmayi da bagirsaklar tanımadi
karnabahar i da o sebeple henüz çok gezemiyorum

bu aksam yemeğinde kabak yedi

geçen sehriye çorbanın ununu hafif fazla kavurmusum

vera MILOR yemedi

Onu bugün ben de yaptım içine yumurta sarısı, lor peynir, gün kurusu, pekmez..ama sabahları böyle tatlı seviyor, normalde tatları ayrı ayrı alsın diye yumurtayı önden bir vermeyi denedim sevmedi.
Olsun afiyet olsun minnoşa aynen mete de sadece yumurta sarısı yiyemedi, en fazla lorlu omlet yaptım onu da zorla yedi. Sağlıklı olsunlar tek dileğim bu, her şeyi yiyemezler, sevemezler zaten

Omlette kizardik biz beyazi tam ayrismadi akina alerjsi bence..cunku her sabah sarisini yiyor kizarma vs olmadi..acaba denesem mi..bu tarz tariflerde akini tam ayiramiyoruz illaki
Ben bir kaseye kiriyorum, sarisinda beyaz bir yapisiklik kaliyor seffaf beyaz disinda. Onu da cay kasigiyla aliyorum.

Bende hemen hemen her sabah yulaf arti kayisi ya sa gun kurusu.
Bazen irmik +elma vs..
Labne
Yumurta sarisi+pekmez.. enerji bombasi omlet dokunmaasaydi ne guzel omletler yapacaktm
Gülceme kesin yumurta dokunuyor dimi, üzülme yine de belki 1 ay sonra tekrar denediğinde bi şey olmaz. Yulaf içine muz da güzel oluyor biraz da pekmezle, yesin afiyet şifa olsun tatlişime

Gülceme kesin yumurta dokunuyor dimi, üzülme yine de belki 1 ay sonra tekrar denediğinde bi şey olmaz. Yulaf içine muz da güzel oluyor biraz da pekmezle, yesin afiyet şifa olsun tatlişime
Sarisini hergun yiyordu zeynep iste dun omlet yapayim dedim beyazini ayristiramadim herhalde omleti verirken daha kizarmaya basladi..egzamada ben mayonez yedikten sonra olmustu.akı saniyorum..sarisinda reaksiyon gostermedi..

Astrolog bir arkadasim var. Beni uyarmisti bu konuda. O yuzden biogaia devam.

Sarisini hergun yiyordu zeynep iste dun omlet yapayim dedim beyazini ayristiramadim herhalde omleti verirken daha kizarmaya basladi..egzamada ben mayonez yedikten sonra olmustu.akı saniyorum..sarisinda reaksiyon gostermedi..
Çok az kalmıştır beyazı belki verdiğin kısımda yoktur bile. Yok canım belki başka şey yaptı belki de üst üste yediyse yumurta o da etki etmiştir. Yarın da verme ama pazar günü tekrar dene hatta pankek dene hani direkt omlet olmasın dersen. İnşallah bi şey olmaz, kızarmaz yavrum

Aaaa başka ne dedi ne dediiii
Dogum haritasina bakti. Karakteriyle ilgili seyler soyledi. Cok zeki bir cocuk olacagini, analitik zekasinin ust seviyede olacagini soyledi ama duygularini ifade etmede problem yasayabilir, cocukluktan bunun uzerine dus dedi. Sevgisini gostermeyi ogret dedi. ay bi de fazla mukemmeliyetci olacak, kimseyi begenmeyecek dedi.

Yok o beyaz nokta vardi verirken tam ayiramadim ben ya omlet yapmam daha pankekte sanirim ama bence kesin akı. O yuzden bi sariya devam bugunde verdim sari gayet iyi sorun yok zaten protein beyazinda asıl 1yas sonrasi diyorlar ya ondn

Yaaaaa yineee bir "nasil olsa uyanacak uyumayayim"gcesi daha lakin uyumadikca uyuyor cocuk

Ya klasik basaklar hayir hicte oyle bi aile degiliz duzen teertip.sahsen degilim babasi kova onla daha iyi anlasir belki bende sevmeyi duygusalligi ogretirim ama bizim cocuklarim zeki olacagi kesim basarisiz basak gormedim.:) daha simdiden parmaklarinda oyuncak oldk ya

Eneeem bakalım nasıl biri olacaklar. Hayatta en merak ettiğim insan oğlum
Ayy desene seninki zor evlenecek ömürleri uzun, yolları açık olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…