Soğuktan kasıt damağında soğuk şeylerin değmesi gerek. Yiyecek anlamında değil. Yanlış bilmiyorsam. Soğuk boğazdan aşağı inince rahatlatmaz bence. Dikkat edin...İnşallah. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Soğuk şeylerde yedirin diyorlar. Soğuk rahatlatırmış. Diş kaşıyıcısını buzdolabında soğutup verin diyorlar. Az önce patates püresini soğuk verdim. Bir de muzu dolaba koyup öyle ezip verdim.
Benim de yarına kaldı. Dünküne devam edecektim unuttumTarhana verdim bende kiymali cok seviyorbunuda yarin deneyeyim sagol
Weebabybin sebze suzgeci var ona soguk elma armut koyabilirsin o da iyi oluyorİnşallah. Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Soğuk şeylerde yedirin diyorlar. Soğuk rahatlatırmış. Diş kaşıyıcısını buzdolabında soğutup verin diyorlar. Az önce patates püresini soğuk verdim. Bir de muzu dolaba koyup öyle ezip verdim.
Afiyet olsun, ellerine sağlık. İnşallah yapmaz hazımsızlık. Valla şu kaka belası yüzünden ben de fazla fazla yediremiyorum. Doktorumuz doyduğu kadar yedir demişti. Porsiyon vermedi. Özellikle sordum. Her çocuğun yakma hızı farklı olduğu için bana da mantıklı geldi. Özellikle sevdiği çok sevdiği şeyleri bile kısıtlıyorum. Bugün 2 kere falan meme emdi ki kahvaltıda çok vermedim. Öğlen armut avokado yedi sadece. Sebze sayısını 2ye çıkarmayı planlıyorum ama hiç emmez diye korkuyorum. Az önce memeye koydum mam diyor. Meme isteyince mem diyor. Iyice alıştı yemek yemeye. Bari yaşınin sonuna kadar emse. Memeyi bırakırsa çok uzulcem.Öglen 12de corbasini verdim simdi acikti semizotu kabak sogan cok az bulgur attim simdide onu vericem..yediriyorum ama hazimsizlik yaparmi diyede korkuyorum..acikinca cigliklar basliyor zaten..doktor 9.ayda mamayi (devam sutunu ) birakiriz demisti suan sadece gece 8 gibi yatmadb veriyorm mama ama ogunumuz 3 oldu.. arada meyve yogurt veremedim bugub tabi onlari verdigimde aksam vermeyeedebilirim galiba
Dun yatacagi zaman tahilli mama yaptim yedi ustune birde agladi biz şokgittim 180 cc daha mama yaptim..bizimkide doymuyor ama bu kadr yemeside normalmi bilmiyorum bagirsaklari duzene girsin diye korkuyorum ama doymuyorda.zaten beni az emiyor gunduz emsede pek doyurucuda degil demekki
Bende korktum acaba üşütürmüyüz çocuğu diye. Ama okuduğum yerde doktor soğuk komposto, püre falan demiş. Ama dikkat etmek gerek doğru. Zaten soğuk geçici bir rahatlama sağlar. Ne gerek var çocuğu üşütmeye.Soğuktan kasıt damağında soğuk şeylerin değmesi gerek. Yiyecek anlamında değil. Yanlış bilmiyorsam. Soğuk boğazdan aşağı inince rahatlatmaz bence. Dikkat edin...
Teşekkürler canım. Araştırayım netten.Weebabybin sebze suzgeci var ona soguk elma armut koyabilirsin o da iyi oluyor
Ağrısız geçsin inşallah bu süreç zor. Biz 2.disimizi patlattık. Allah yardımcısı olsunBende korktum acaba üşütürmüyüz çocuğu diye. Ama okuduğum yerde doktor soğuk komposto, püre falan demiş. Ama dikkat etmek gerek doğru. Zaten soğuk geçici bir rahatlama sağlar. Ne gerek var çocuğu üşütmeye.
Teşekkürler canım. Araştırayım netten.
Ya inanirmsin az once ayni seyi dusunuyodum ekmegi bende sevmem cokta tuketmem aramam..ama doymuyor acaba corbalarina katsammi diye dusundum de..anca kendimiz yaparsak olur..ekmekler ek.ek degil ki katkisi o su busu..mercimek gaz yaptimi ? Doktora sordum bulgur vs atabilirsin dedi yemeklere azicik atsak tok da tutar sanki..Afiyet olsun, ellerine sağlık. İnşallah yapmaz hazımsızlık. Valla şu kaka belası yüzünden ben de fazla fazla yediremiyorum. Doktorumuz doyduğu kadar yedir demişti. Porsiyon vermedi. Özellikle sordum. Her çocuğun yakma hızı farklı olduğu için bana da mantıklı geldi. Özellikle sevdiği çok sevdiği şeyleri bile kısıtlıyorum. Bugün 2 kere falan meme emdi ki kahvaltıda çok vermedim. Öğlen armut avokado yedi sadece. Sebze sayısını 2ye çıkarmayı planlıyorum ama hiç emmez diye korkuyorum. Az önce memeye koydum mam diyor. Meme isteyince mem diyor. Iyice alıştı yemek yemeye. Bari yaşınin sonuna kadar emse. Memeyi bırakırsa çok uzulcem.Ben de mercimek çorbası yapıyorum. İçine soğan yerine pırasa ve ilik suyu koydum. Birde 1 tatlı kaşığı kadar tel şehriye koydum. Ya yulaf dışında katı şey vermiyorum. Ekmek falan koymaya başlasam mı acaba? Yani ekmek de vermek pek istemiyorum. Fos kilo gerek yok. Zayıf olsun ama çevik olsun mantigindayim. Ay keşke kızlar yuzyuze gelip uzun uzun bunları konuşmaya fırsatımız olsa...
Yok gaz yapmadı bu 2.verisim. İlkinde en azından sorun yaşamadık. Gaz sıkıntısı genel anlamda hiç çekmedik zaten. Ekmek konusunu biraz daha düşünüp, karar vereceğim. Siyez bulguru en katkısız bulgur. Ondan alıp vermek lazım.Ya inanirmsin az once ayni seyi dusunuyodum ekmegi bende sevmem cokta tuketmem aramam..ama doymuyor acaba corbalarina katsammi diye dusundum de..anca kendimiz yaparsak olur..ekmekler ek.ek degil ki katkisi o su busu..mercimek gaz yaptimi ? Doktora sordum bulgur vs atabilirsin dedi yemeklere azicik atsak tok da tutar sanki..
Hamile kalmadan başladım. Hiç aralıksız takviye alıyorum. 2 seneyi geçti...Kızlar omega3 kullanıyor musunuz? Ben 6.5 aylıklen içmeye başladım ve bugün alttaki linki okudum. BEBEĞİNİN KİLOSUNDAN şikayet edenler ve ALERJİYLE uğraşan arkadaşlar linke bir göz atın.
EMZİREN ANNELER İÇİN OMEGA 3 BALIK YAĞININ ÖNEMİ
Emzirme döneminde, balık yağlarında bulunan Omega 3 yağ asitlerinin gerek anne, gerekse bebeklerin sağlığındaki faydaları yapılan bir çok çalışmada gösterilmiştir.www.farmakasa.com
Ben almiyordum, hamileyken aldim sonuna kadar. Dogumdan sonra birak demisti doktorum.Kızlar omega3 kullanıyor musunuz? Ben 6.5 aylıklen içmeye başladım ve bugün alttaki linki okudum. BEBEĞİNİN KİLOSUNDAN şikayet edenler ve ALERJİYLE uğraşan arkadaşlar linke bir göz atın.
EMZİREN ANNELER İÇİN OMEGA 3 BALIK YAĞININ ÖNEMİ
Emzirme döneminde, balık yağlarında bulunan Omega 3 yağ asitlerinin gerek anne, gerekse bebeklerin sağlığındaki faydaları yapılan bir çok çalışmada gösterilmiştir.www.farmakasa.com
Hangisini kullaniyorsun? Ben hamikeyken hamileler icin olani kullandim sonuna kadar. Dogumdan sonra biraktirdi doktorum.Hamile kalmadan başladım. Hiç aralıksız takviye alıyorum. 2 seneyi geçti...
Ya ben ekmegi birkac gundur soyle veriyorum. Biz yemek yerken mama sandalyesinde mizmizlanmamasi icin eline bir parca veriyorum. Hem oyalaniyor, hem agzina goturmeyi ogreniyor. Minik parca koparirsa da cigniyor. Biraz pratik oluyor onaYok gaz yapmadı bu 2.verisim. İlkinde en azından sorun yaşamadık. Gaz sıkıntısı genel anlamda hiç çekmedik zaten. Ekmek konusunu biraz daha düşünüp, karar vereceğim. Siyez bulguru en katkısız bulgur. Ondan alıp vermek lazım.
Yesin yarasin masalah kuzuya. Benimki gibi iki kasikla doymasin.Öglen 12de corbasini verdim simdi acikti semizotu kabak sogan cok az bulgur attim simdide onu vericem..yediriyorum ama hazimsizlik yaparmi diyede korkuyorum..acikinca cigliklar basliyor zaten..doktor 9.ayda mamayi (devam sutunu ) birakiriz demisti suan sadece gece 8 gibi yatmadb veriyorm mama ama ogunumuz 3 oldu.. arada meyve yogurt veremedim bugub tabi onlari verdigimde aksam vermeyeedebilirim galiba
Dun yatacagi zaman tahilli mama yaptim yedi ustune birde agladi biz şokgittim 180 cc daha mama yaptim..bizimkide doymuyor ama bu kadr yemeside normalmi bilmiyorum bagirsaklari duzene girsin diye korkuyorum ama doymuyorda.zaten beni az emiyor gunduz emsede pek doyurucuda degil demekki
Bana da bırak dedi. Bir arkadaşın dru önermiş. Ben de möller aldımBen almiyordum, hamileyken aldim sonuna kadar. Dogumdan sonra birak demisti doktorum.
Fark gordun mu bebeginin kilo aliminda? Acikcasi benim beslenmem de yetersiz sanirim. Ilk 3 ay cok iyi kilo almisti. Doktor bile sasiriyordu bu cocuk nasil bu kadar kilo aliyor diye. Sonra gitgide yavasladi. Doktoru bana diyete mi basladin diye sordu hatta bebis az kilo aldigi icin. Hic diyet falan yapmadim. Beslenmem hep ayniydi. Heralde bi yerden sonra ben de kilo verince bebegim az kilo almaya basladi.Bana da bırak dedi. Bir arkadaşın dru önermiş. Ben de möller aldım
Regenesis max kullanıyorum. Hem multivitamin hem omega 3. Birde solgarin magnezyum, kalsiyum ve d3 biarada. Kullandıklarım bunlar şu an. Aslında bırakmamak lazım. Emzirme döneminde sadece anne sütünden alıyorlar omega 3u.uzun bir müddet. Ben doktora falan da danismadim. Kendim alıyorum. Doktorların çoğu işine geldikleri gibi davranıyor. Ruh hallerine göre,,Hangisini kullaniyorsun? Ben hamikeyken hamileler icin olani kullandim sonuna kadar. Dogumdan sonra biraktirdi doktorum.
Simdiden sonra kullansam fayda eder mi acaba ... bu kilo meselesini cok takmaya basladim artik.Regenesis max kullanıyorum. Hem multivitamin hem omega 3. Birde solgarin magnezyum, kalsiyum ve d3 biarada. Kullandıklarım bunlar şu an. Aslında bırakmamak lazım. Emzirme döneminde sadece anne sütünden alıyorlar omega 3u.uzun bir müddet. Ben doktora falan da danismadim. Kendim alıyorum. Doktorların çoğu işine geldikleri gibi davranıyor. Ruh hallerine göre,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?