Bi çikolatamız eksik
Kız istemeye gider gibiyiz
(Ay Allahım o günleri de görürüz inşallah)

Kuzu kiyma enginar bezelye taze sogan..bunun dolusunu yedik ustune bir de agladik iyi mi benim derdimde nasil doyuracagim emziriyorum suan bir de neresine yedigide mechul kilo normal sisko bi bebektr degil..ama tabi deli gibi enerji ve hareket var insallah tum bebisler istahla yer kisa zamanda

Eklentiler

• 20200511_123232.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 33
Ne demek canim Pek sanmam refika var ya ondan bakarak mayaladim bende dün baya sarip sarmaldi o yogurt gibi
Canım bir de dolaptan çıkarır çıkarmaz veremem boğazı falan ağrır diye Allah korusun. Dolaptan çıkarıp biraz dışarıda bekletip versem olur mu yani süt gibi bozulur diye korkuyorum böyle olunca da. Sen nasıl veriyorsun?

Bende oyle bekletiyorum tabii.. bir kac saat hemde..yoksa cok soguk oluyor

İnşallah görürüz canım E Elwing6 ay kızlar ben uzun zamandır giremedim özledim sizleri. Uzaktan eğitim zamanımı alıyor.
Bende seni merak ediyordum dedim birakti herhlde buralari nasilsiniz cozuldumu kabizlik durumunuz? Kolay gelsin valla siniflarda zor zaptederken oradan calismak

Bebek ekmegi deneyen var mi? Ben denesem iyi olacak sanirim..dun aksam bizim doktorun canli yayini vardi ekmek verilebilir dedi bugday ekmegi hicmi vermeyelim diye soruyorlar verilebilir dedi.acaba dograsam doyurucu olur mu bazen tahil katiyorum ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…