- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Insallah gonlune gore olur canim. Benimki de oynamayi cok seviyor memeyle. Bi de siritiyor oynarkenBelli bir dönemden sonra bizim için kahve neyse onlara da meme o oluyor. Sadece keyif için. Bazen emmeyi bırak oyun oynamak için 'mem' diye söyleniyor Oğuz. Memeyi 1 kere ağzına alıp bırakıyor gülmeye başlıyor. Dedim ya 1 yaş önemli evet. Ama emerse ve sutum olursa da neden emzirmeyeyim. Zaten çalışmıyorum. İlkokula kadar da öyle bir planım yok. (Allah nasip ederse)... Öyle işte....
Sabah değişik bambaşka bir kahvaltı hazırlayacağım. Yine yulaf, kuru meyve, ıhlamur ve yumurta sarısı
Ay ayniBelli bir dönemden sonra bizim için kahve neyse onlara da meme o oluyor. Sadece keyif için. Bazen emmeyi bırak oyun oynamak için 'mem' diye söyleniyor Oğuz. Memeyi 1 kere ağzına alıp bırakıyor gülmeye başlıyor. Dedim ya 1 yaş önemli evet. Ama emerse ve sutum olursa da neden emzirmeyeyim. Zaten çalışmıyorum. İlkokula kadar da öyle bir planım yok. (Allah nasip ederse)... Öyle işte....
Sabah değişik bambaşka bir kahvaltı hazırlayacağım. Yine yulaf, kuru meyve, ıhlamur ve yumurta sarısı
Benimki uyuz oldu kabuklarına. Blender ini boşa kirletme. Çünkü kabukları hepsi erimiyor. Kalıyor ve bizimki hep ogurdu yerken. 3 kere masadan kalktım blend etmek için. Yok fayda etmedi... Süzgeçten yapacağım ben de..Kizlar bezelyeyi daha once tel suzgecten geciriyordum kabuklari ayriliyordu. Yarin blenderdan geciricem, sizce kabuklari rahatsiz eder mi oyle? Siz nasil veriyorsunuz?
Hmm daha once sade bezelyeydi simdi kiyma falan zor olur tel suzgec diye dusundum. Belki elimle soyarim, ya da bezelyeleri ayri tel suzgecten gecirip oyle eklerim. Tesekkur ederim canim.Benimki uyuz oldu kabuklarına. Blender ini boşa kirletme. Çünkü kabukları hepsi erimiyor. Kalıyor ve bizimki hep ogurdu yerken. 3 kere masadan kalktım blend etmek için. Yok fayda etmedi... Süzgeçten yapacağım ben de..
Evet çorbaya kattiysan sabah vermemen gerekir. Ağır gelir minnaka.
Katilir tabi neden katılmasın. Ben brokoli karnabahar yemeğinin pismesine 5 dk kala yulaf katıyorum ekmek niyetineyalnız unu kavurmadan eklersin. Kavurma işlemi şu dönemde hala uygulanmıyor bebislere.
Adım Burcu. Pırcı derdi bazı arkaslarim. Pırcı'ya cı eklemişim hangi kafadaysamöyle saçma bir şey işte.. Ergen falan da değildim o dönem
Üyeliğimi açtığımda da ergen değildim ne alaka böyle bir nick almışım ya. Değiştiriliyor mu acaba? Kurcalayayim ayarlardan bakalım.-EarthLing- X xxyyzztt
ben de nedense pırtı ile ozdeslestirmisim cevap beni bozdu
dedim terzilik v.s. seviyor pala
pırtıci
☺
ulan ne atmışım ya☺
Degistiriliyormus galiba ama bence kalsin. Boyle cok tatli.Üyeliğimi açtığımda da ergen değildim ne alaka böyle bir nick almışım ya. Değiştiriliyor mu acaba? Kurcalayayim ayarlardan bakalım.
Yaa kızım olsa Burcu koyacaktımm. Burcular çok kalitelidir ve çok güzellerEvet çorbaya kattiysan sabah vermemen gerekir. Ağır gelir minnaka.
Katilir tabi neden katılmasın. Ben brokoli karnabahar yemeğinin pismesine 5 dk kala yulaf katıyorum ekmek niyetineyalnız unu kavurmadan eklersin. Kavurma işlemi şu dönemde hala uygulanmıyor bebislere.
Adım Burcu. Pırcı derdi bazı arkaslarim. Pırcı'ya cı eklemişim hangi kafadaysamöyle saçma bir şey işte.. Ergen falan da değildim o dönem
Bencede senin nickin cok guzel bende merak ediyordum iyi olduÜyeliğimi açtığımda da ergen değildim ne alaka böyle bir nick almışım ya. Değiştiriliyor mu acaba? Kurcalayayim ayarlardan bakalım.
Gözün aydın mı desem? Allah yardımcım olsun mu desem?-EarthLing- bebiş hediyesini verdi gerçekten Doğduğundan beri geç yatar. 9 da uyudu. 3.30 da kalktı Tabi bugün tüm düzen değişti
Bakalım zamanla duyarız sesini inşallahAy maşallah ya iştahlı cocuk ne güzel
Dili bi anda cözülecek emin ol bende bişi demiyor dedigimin ertesi günü bi basladı Allah simdi susmuyor maşallah
Valla orucu ben tutuyorum ama öyküm ek gıda neredeyse hic yememesine ragmen ilgi cekmek icin o acıyorona bişiler oyalamak icin vermekten dogru düzgün yiyemiyorum
Yemek yemeyi de sevmiyor bi türlü %99 anne sütü hani kilosu falan iyi cok şükür tospik ama temmuzda işe dönücem yemeye başlaması lazım ufak ufak
Bende 29 oluyorum bu ayEvet 40 a girme bunalımından kurtardı beniçok teşekkür ederim ❤❤
Yaa ne güzel gençken 2 çocuk. Üstelik hamaratsın da anladığım kadarıylaBende 29 oluyorum bu ay
Canım gelişimi nasıl?Herkesin anneler günü kutlu olsun kızım bugün yemek yedikten nerdeyse 2 saat sonra uykuda kustu yüzü gözü hep kusmuk olmuş çok korktm zaten ek gıdayı zorla yiyor birde uykuda olunca çok korktum neden olur ki acaba bu şekilde 3.olusu
Aynı zamanda aynı şeyleri vermiş gibiyizBugün farklı olarak bulgur verdim. Dereotu ve maydonozu yeni kullanmaya başladım. Patates, soğan, kabak, tavuk suyu da ekledim.
Yarın kahvaltıda yumurta sarısı ve peynir karışımına maydonozu da ekleyip yağda yapacam bakalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?