Insallah gonlune gore olur canim. Benimki de oynamayi cok seviyor memeyle. Bi de siritiyor oynarken ben de emdigi yere kadar emziririm diyorum ama bir arkadasim 2 yasindan sonra biraktirmak icin psikolog yardimi aldi. Artik toplum icine cikamiyorum surekli mememi acmaya calisiyor diyordu. Onlari gorunce korktum ben galiba daha cok.

Ay ayni mem ,mama ,emmee..ama 2 dk bugunden kalma armut yulaf erik karisimim var ona lor koyarim yimirtayyla bende..azicik elimin ayari kaciyor ama ertesi gune kavanozluyorm pratik oluyor sabaha hemen ac yedir

Ben gayet basit bir karisim yapacagim yumurta ve lor. Karisim arttikca bi sey degismiyor cunku fazla yemiyor. Kahvaltiyi hala duzeltemedik. Bi kac kasik yeterli geliyor ona. Ben de yarin sadece yumurta ve lor vericem ki tukettigi yumurta miktari biraz artsin. Diger sekil karisimin icinde cok az yumurta yemis oluyor.

Kizlar bezelyeyi daha once tel suzgecten geciriyordum kabuklari ayriliyordu. Yarin blenderdan geciricem, sizce kabuklari rahatsiz eder mi oyle? Siz nasil veriyorsunuz?

Kizlar bezelyeyi daha once tel suzgecten geciriyordum kabuklari ayriliyordu. Yarin blenderdan geciricem, sizce kabuklari rahatsiz eder mi oyle? Siz nasil veriyorsunuz?
Benimki uyuz oldu kabuklarına. Blender ini boşa kirletme. Çünkü kabukları hepsi erimiyor. Kalıyor ve bizimki hep ogurdu yerken. 3 kere masadan kalktım blend etmek için. Yok fayda etmedi... Süzgeçten yapacağım ben de..

Hmm daha once sade bezelyeydi simdi kiyma falan zor olur tel suzgec diye dusundum. Belki elimle soyarim, ya da bezelyeleri ayri tel suzgecten gecirip oyle eklerim. Tesekkur ederim canim.

-EarthLing- X xxyyzztt
ben de nedense pırtı ile ozdeslestirmisim cevap beni bozdu
dedim terzilik v.s. seviyor pala
pırtıci

ulan ne atmışım ya

-EarthLing- X xxyyzztt
ben de nedense pırtı ile ozdeslestirmisim cevap beni bozdu
dedim terzilik v.s. seviyor pala
pırtıci

ulan ne atmışım ya☺
Üyeliğimi açtığımda da ergen değildim ne alaka böyle bir nick almışım ya. Değiştiriliyor mu acaba? Kurcalayayim ayarlardan bakalım.

Yaa kızım olsa Burcu koyacaktımm. Burcular çok kalitelidir ve çok güzeller

Bakalım zamanla duyarız sesini inşallah
Darısı başına diyeyim canım bu iştah konusunda
Sütün çok mu bu arada
genel durumu iyiyse zamana yaymakta fayda var ek gıda işini
Haa zaten çocuk sütle doymadığında sinyal veriyor

De de onu deme o masada acıkmış numaraları öldürüyo beni
Artık sahura da kalkar oldu
Sahur vakti normalde emzirirken
Birkaç gündür masada bizle uykulu uykulu oturuyo
Bildiğin kedi gibi sırnaşıyor kucağımda dönüp öpüyo
Yanağımı ısırdı geçen gün
Kim bakacak sen işteyken canım

Günaydın kızlar bugün yine çok sık uyandık Dün ilk kez kefir yapmayı denedim. Bir şey sorcam, üstündeki tarifte 30 derece pastörize sütün içine kefir mayasını katıp karıştırın sonra oda ısısında 22 saat beklesin yazıyordu. Dolaptaki sütü ısıtıp 30 dereceye kadar soğuyunca mayaladım. Pastörize olduğu için kaynatmıyoruz değil mi, kaynar yazmadığı için kaynatmadım ama içime şüphe düştü.
Bir de bebişlerimiz günde ne kadar içmeli kefir ve yaptığımız kefir ne kadar dayanıyor? Sorularım bu kadar

Canım gelişimi nasıl?
Benim amcamın oğlu bi yaşına kadar sadece anne sütü alabildi
Çocuğa ek gıda verilince çocuk istifra edip apar topar hastanelik olurdu
Bi dr u veya sağlık ocağını arayıp bilgi al canım
Sütün varsa hiç üsteleme
Allah korusun beterinden

Birde üşütme olayı olduğunda hazmedemez o çocuk

Aynı zamanda aynı şeyleri vermiş gibiyiz Ben de iki gün önce havuç soğan sarımsak, bulgur ve kapya biberi haşladım ve yoğurda yumurta sarısını kırıp üstüne bir güzel terbiye ettim sevdi gibi. Dün de ilk kez her şeyi karıştırıp vermedim kahvaltıda. Tereyağında peynirli omlet yaptım, elimle yedirdim, sevdi sanırım farklılıklar istiyorlar artık yemeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…