Ben bulanti ilaci kullaniyorum ama zarari olsa vermezler heralde yaaa bak simdi Boyle dediniz endiselendim. Yok mu hic bulanti ilaci kullanan bir ben mi kullaniyorum
Canım bana ilk hamileliğimde vermişti ama çok zor da kalmadığın sürece kullanma demişti doktor, öyle deyince ben de 1-2 defa dışında kullanmamıştım, bunda da mide bulantım var demiştim ama hiç ilaç da istemedim kullanılması çok önerilmediği için

Kızlar hamile olupta kisti olan var mı, benim sol yumuttalıkta basit kistim vardı onla hamile kaldım. Yazın 6 cmdi, şimdi 5 cm. Bugün kabızlık vardı oda zorlanınca herhalde sol tarafımda ağrımaya başladı, öyle şiddetli değil ama orada ağrı olduğu belli korkuyorum patlar mı kist falan diye. Bişey olur mu

12 sen sonra kesin demeseler bile yüksek olasılıklı tahmin yapıyor Canım artık doktorlar, benimki 10 haftada tahmin yaptı, gerçi ben tutmasın istiyorum ama

Kizlaaar! Ozeldek8 doktoruma gittim. Beni. Minnoş icin cinsiyet için çok erken ama oğlan olabilir dedi. Ve bu doktorumun cihazları çok yeni. Sanki ben de pipi gördüm gibi.
1 günde kızsız kalmis gibi hissettim. Kiz fikrine çok sarilmisim. Neyse 1 ay sonra öğrenirim kesin sonucu. Kiz mi erkek mi kafam karıştı ama içime erkekmiş gibi doğuyordu. Ve özeldeki doktorum genelde yanilmkyor.

Hayırlısı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun. Ben de 5 defadir rüyamda hep kızım olduğunu görüyorum.bana da erkek derse ben de zorlanirim muhtemelen ama özellikle şu olsun diye düşünmedim hamile olduğumdan beri

Kaç haftalıktı acaba?

Canim Korkma Bende Dün doktora gittim,Benimde kistim olusmus.5 cm olmus civarinda dedi doktorum,Ara Ara agri yapar sakin korkma dedi, normalmis zamanla kaybolacak dedi. Stres yapma yeter canim

Canim Korkma Bende Dün doktora gittim,Benimde kistim olusmus.5 cm olmus civarinda dedi doktorum,Ara Ara agri yapar sakin korkma dedi, normalmis zamanla kaybolacak dedi. Stres yapma yeter canim

Ayy Allah razı olsun kuzum valla rahatladım bendede ağrı oldu bugünde korktum patlar falan eder mi diye, böyle donuk bir ağrı ama şiddetli değil. Senin oldu mu hiç

Ayy Allah razı olsun kuzum valla rahatladım bendede ağrı oldu bugünde korktum patlar falan eder mi diye, böyle donuk bir ağrı ama şiddetli değil. Senin oldu mu hiç
Amin canim sendende Allah razi olsun. burada Fikir Alis verisinde bulunmak güzel ve verimli oluyor.herkese Tskler bu konuda. Evt Benimde Ara Ara agri oluyor kasiklarda,doktorum bu normal sakin korkma dedi. Doktorum Birde artik karin üstünde uyuma dedi,ya Sol tarafa yatmak gerekiyormus.sirt üstü yatiyorsanizda yastiginiz 45 derece yüksekte olacakmis,yoksa rahime fazla basinc oluyormus öyle acikladi.bilgilerim simdilik bu kadar:)

Gecmis olsun canim
Kac haftaliksin? Neden karninin ustune uyuma dedi?

Bende sola yada sağa dönüyorum canım, yüzüstü yatamadım hiç korkudan :)

Gecmis olsun canim
Kac haftaliksin? Neden karninin ustune uyuma dedi?
Saol canim.miniklerimiz Iyi olsunda biz de Iyi oluruz. 9 haftaligiz. Karin üstüne neden yatma dedigine doktoruma sormadim,Belkide kistim agri yapar diye belki bebek icin.onu sorma geregi duymadim cünki ztn Sol yanimda uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…