Canım kist bende de vardı. Hatta kese 4mm ken kist 5cm idi. Ben keseden önce kisti gördüm. Zaman zaman ağrı yaptı ama sanırım şimdi kayboldu. Doktor hiç kist demiyor. Gebelikte kendiliğinden kayboluyormuş.
Sakin olun geçer.

Cokmu stresli isin var arkadasim?inssllsh bence yapabilirsin
Evet sorumluluğu fazla olan bir iş ama bebisim ve ben daha önemliyiz bunu sürekli tekrar edip canımı sikmamaya çalışacağım.
Yaa şimdi dikkatimi çekti de benim göbek baya çıkmış var mi 11.haftadan göbeği çıkan?

Aynen canim bende ilk kistimle karsilastim. Doktorum stres yapma bu normal zamanla kaybolacak diye rahatlatti beni ztn. Cekilmeyecek gibi agri degil ztn.tsk ediyorum gönlümüzü rahatlattigin icin tekrar

Yaparsin insallah,bebegini sürekli aklina getir. Ayyy Evet var var,benim göbegim 7.haftada cikmaya basladi ve normal pantolonlarim olmamaya basladi.suan 9 haftaligiz ve dar giyindigimde hamilemisin diye soruyorlar:) normal yani

Canım benim gobegin 3 gündür büyüdüğünü hissediyorum. Resmen 3 günde cıktı belli olmayan göbek. Bugün pantolonumun yanlarını kesmek zorunda kaldım. Atik şart oldu gebe kıyafeti.

Yaparsin insallah,bebegini sürekli aklina getir. Ayyy Evet var var,benim göbegim 7.haftada cikmaya basladi ve normal pantolonlarim olmamaya basladi.suan 9 haftaligiz ve dar giyindigimde hamilemisin diye soruyorlar:) normal yani
:) ben gittim hamile pantolonu aldım. O kadar rahatmış ki keşke önceden alsaydım diyorum hep küçüklüğümden beri havlu koyar aynadan göbeğimi izlerdim. Hayallerim gerçek oldu galiba erkenden şişti gobisim. Biraz da panikledim ama çok mu kilo aldım acaba diye..demek normalmiş :)

Canım benim gobegin 3 gündür büyüdüğünü hissediyorum. Resmen 3 günde cıktı belli olmayan göbek. Bugün pantolonumun yanlarını kesmek zorunda kaldım. Atik şart oldu gebe kıyafeti.
Evet evet çok rahat tavsiye ederim ben de düğmemle fermuarı açıp öyle geziyordum

Aynen bende hamile pantolonu alali 2 hafta oldu,normalleri artik hic giyinemiyorum. Madem hamileyiz belli olsun dimi Ama yok Kilodan degil sirf göbek büyümesi bu:) bir kilo almisim

Resmen gözlerim kapanıyor

Evet evet çok rahat tavsiye ederim ben de düğmemle fermuarı açıp öyle geziyordum
Bende de düğme fermuar açıktı. Ama kötü bir kabarıklık oluştu göbekte. Bende pantolonu yanlardan kestim, düğmeyi kapattım.

Kızlar ben hiç aşermiyorum diyordum farkında olmadan aşermişim sanırım

Dün sabah canım bir yaz meyvesi çekti, bulamam bulsam da lezzetli olmaz diye def ettim başımdan duygumu. Eşim bugün almış gelmiş, doğrarken ellerim titremeye başladı nabzım yükseldi. Nefessiz yedim, aşermek bu sanırım

He canım tam olarak o.

Benim pantolonun kemer kısmı da dar geliyor.bir tane pantolonu feda edip kenarlardan kestirip lastik diktirdim.Ayaktayken sıkıntım yok ama oturunca sıkıyordu çok.

Oh afiyet olsun canım iyi yapmışsın
Bende bu ara baya yiyorum ya canım ne isterse üşenmeden yapıyorum
AŞ mı eriyorum napıyorum anlamıyorum bile
Sadece aklıma düşüyo

Benim pantolonun kemer kısmı da dar geliyor.bir tane pantolonu feda edip kenarlardan kestirip lastik diktirdim.Ayaktayken sıkıntım yok ama oturunca sıkıyordu çok.
Lastikli nasıl oldu. Ben de öyle yaptırsam diyorum eski pantolonlarımı. Çalışırken de hep aynı kıyafetle olmuyor. Elbise ve külotlu çorap rahat geldi bana.

Belkide devletteki drun bilmiştir belli olmaz cnm Allah gönlümüzden geçeni hayırlıysa nasip etsin :)
Valla allah hayırlı sağlıklı versin de gerisi önemli değil. Ama gönlümden kiz geçiyor fakat kesemde erkek hissediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…