Aynen bende hamile pantolonu alali 2 hafta oldu,normalleri artik hic giyinemiyorum. Madem hamileyiz belli olsun dimi Ama yok Kilodan degil sirf göbek büyümesi bu:) bir kilo almisim
Ben de en son 800 gramdi ama bu hafta kesin 1 kilo daha almışımdır Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Kızlar burdan bakabilirsiniz
Çin takvimi ayağınıza geldi

Kızlar burdan bakabilirsiniz
Çin takvimi ayağınıza geldi
Canım yalnız şöyle birşey okumuştum. Çin takvimine gore yaşımızı 1 eksiltmek gerekiyormus mesela ben 26 aralıkta kaldım ona göre kız ama cin takvimine gore yaşım 25, o yüzden 25 aralık o da erkek

Lastikli nasıl oldu. Ben de öyle yaptırsam diyorum eski pantolonlarımı. Çalışırken de hep aynı kıyafetle olmuyor. Elbise ve külotlu çorap rahat geldi bana.
İnstagram da görmüştüm bende. Daha denemedim, arabada unuttuk terziden sonra. Yan taraflarından kestirip kalın lastik diktirdim. Arabadan alınca foto atarım canım.Bende çalışıyorum, hamile pantolonu için erken daha, evde var önceki oğlumdan kalma.

No no no yanlış biliyorsun :) google da otomatik hesaplayıvı bile var. Yılına göre atıyorum Şubat 1 den önce Dogan yasına 2 ekler sonra Dogan 1 gibi

Mesela ben 91 Ocak doğumluyum. Suan 28 im. Ama Çin takvimine göre 30 :)

kızlar ben geçen günlerde rüyamda gördüğüm meyveyi tekrar gördüm. artık yemem mi lazım anlamıyorum aşermek bu mu? anlayamıyorum, çünkü bu meyveyi önüme her gün verseler her gün yerim. zaten düşkünüm yani ama rüyama giriyor

mevsiminde bir sey mi barii..bence asermissin bulabilirsen ye

Benim cin takvimine gore her türlü erkek rus ve japon takvimi denen bir şey buldum onlarda da kız. Arkadaş keseye göre kız demişti ama benim öğrenmeme daha çok var. sağlıkla gelsin hepsi

Oh ne güzel Ben de saklarım artık aldıklarımı 2.olursa kullanayım diye. ben de bi yerde görmüştüm instagramda bir daha denk gelemedim. Fotoğrafını bekliyorum

12 artı 1 bugün. Dün devlet hastanesindeki doktor kiz olabilir demişti. Bugün özemdeki oğlan olabilir dedi.
İkisi de olabilir o zaman ama özeldeki cihaz daha iyidir büyük ihtimalle

Kızlar hamilelikte alınan ufak darbelerin bebeğe bir zararı olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…