Kanadaya gidemezsem bende Central da dogurucam :)
Hadi insallah hakkında hayirlisi,hastane hakkında bilgin var mi peki nasil bi yer?
Oturduğum sitede yakın zaman Doğum yapmış çok kişi var. Whatsptan doktor tavsiyesi istedim. Çoğu kişi kozyatağı centralde Figen hanımın adını verdi. Herkes çok memnun kalmış. Normal doğumcuymuş. Bana mesafe olarak uzak geliyor. Paylaşayım dedim
O hatayı bende yaptım. 2tane tayt almıştım denemeden de yıkadım. Licrası yok pek. Bacaklar cuk oturdu ama kan dolaşmıyor sanki. Daraltı geldi, kısa süre sonra çıkardım duruyor öyle. Yıkamadıysan değiştir.

Yok işte bende yıkamadan giymeyen tayfadanım keske deneyip alsaydım dedim

Evettt gribim kulagıma sag vurmus ve enfeksiyon kapmıs
İki hafta antibiyotik kullanıcam
Siz siz olun grip nezle vs oldugunuzda hemen vakit kaybetmeden hastalıgınız ilerlemeden doktora görünün

Alıştım mecburen ama doktor ilk gösterdiğinde öfff bu ne yaaaa yine dedim yani.2 gün sürdü hayal kırıklığı.Simdi 2 erkek birlikte oynarlar birbirlerine daha çok destek olurlar vs diyerek avundum.

E biz sana dedik özele güvenme ne olaylar anlatıyorlar devlette temiz cıkcaksın diye
Neyse bundan sonrası icin o hasaneye gitmezsin artık

Alıştım mecburen ama doktor ilk gösterdiğinde öfff bu ne yaaaa yine dedim yani.2 gün sürdü hayal kırıklığı.Simdi 2 erkek birlikte oynarlar birbirlerine daha çok destek olurlar vs diyerek avundum.

Kız annesi olmak çok değişik bir duygu yaaa. Ama napalim nasip değilmiş. Belki hic hoş değil boyle konuşuyorum ama, ilk cocugumda yine cooook kız istiyordum. Duyunca 3 gün kendime gelememiştim. Ama hele de doğunca hic bir fark yoktu. En azından onu biliyorum.

A öyle mi. Oğlanlar gümbür gümbür geliyor...hayırlısı olsun inşallah. Benim. 2. Olacak ben de unutmusum bu ölçümleri canım. Doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlar, gelişimleri düzgün olsun da erken ya da gec önemli değil.

Evet ben ilkini de kız istemiştim.Tabi ki oğlumu dünyalara değişmem oğlun olmasına alışıyorsun.O yüzden yine erkek olmasına bu sefer daha çabuk adapte oldum

boy 1.73 şu an 70 kiloyum . yani çok zayıf da değilim kiloluda . 38 bedenim benim iç karnım geniş değil bence ondan böyle akşamları aylık. 70 kilo olunca bu kadar açıklama gereği duydum

Hafta sonu doğum yaparsan kendi doktorun denk gelmeyebil

benim ideal kilom 61.800 müş 60 ın altına hiç inemedim. ama böyle 170 boya 50 li kilolarda olanları görünce sinir oluyorum benim kemiklerim iri kategorisindeyim
Evet sende öyle de kemiklerim irii bende kilo alabilmek icin neler neler yapiorm ne tuhaf

Hahhaah valla olabilir . Sezeryan olsa da mı hafta sonu başka doktor denk geliyor ?

sezeryan ve ya normal diye birşey demedi. Bilginiz olsun dedi şimdiden söyleyeyim dedi. Hafta içi kaç olursa olsun geliyorlarmış. Ama haftasonu icapçı doktor kimse o geliyormuş. 4 kadın doğumcu var galiba her hafta biri icapçı oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…