Belki doktorun afpyi 3lünun yerine koyup ekstra 4lude istemiş olabilir. Benim doktorum 3lu ve 4lu yerine geciyo dedi belki bu sadece benim icin geçerlidir bana ozel konuşmuş 4lu yapmicam anlamında demistr
Aynı şey başıma geldi geçenlerde buraya yazmıştı seninki gibi sağ kulak hangi antibiyotiği yazdı sana 2 hafta biraz uzun geldi bana 5 gün kullan dedi doktor
Ah ya geçti mi senin
Gripten sonra mı oldu benimki alerjikte olabilirmiş kadın sadece burnum ve kulagımla ilgilendi bogazıma vs bakmadı sagolsun
Largopen 2 hafta kullanım sana ne yazmıstı
Selam kızlar nasılsınız ben bugün çok kötü bir kaza atlattım merdivenlerden yuvarlandım çok şükür bebeğim iyi kanamamda olmadı kayımvalideme iniyordum kızımda yanımdaydı bir basamak indiğimi hatırlıyorum gözümün mnü karardı tansiyonun düitü birden sanırım kendime geldiğimde herkes başımdaydı kolumu kendime siper etmişim dirseğim çok ağrıyor acile gittik röntgen çekemediler ama çok şişerse ihmal etme gel dediler şuan çok ağrım var ama çok şükür bebeğim iyi onuda gördük ultrasonda içim rahatladı onu görene kadar kendi ağrım hiç gelmedi aklıma ona bişey oldu diye çok korktum Rabbim kimseye yaşatmasın sizde dikkatli olun kızlar ani tansiyon düşmesi yaşanabiliyormuş şuan heryanım dayak yemiş gibi ağrıyor inşallah çabuk geçer ağrılarım dua edin olur mu
Hii Allah korumus beterin beteri var dedikleri sensin demekki
Bende bugun hastanelerden burnumu cıkaramadım ama seninki daha kötüymüş
Rabbim tekrarını yasatmasjn
Selam kızlar nasılsınız ben bugün çok kötü bir kaza atlattım merdivenlerden yuvarlandım çok şükür bebeğim iyi kanamamda olmadı kayımvalideme iniyordum kızımda yanımdaydı bir basamak indiğimi hatırlıyorum gözümün mnü karardı tansiyonun düitü birden sanırım kendime geldiğimde herkes başımdaydı kolumu kendime siper etmişim dirseğim çok ağrıyor acile gittik röntgen çekemediler ama çok şişerse ihmal etme gel dediler şuan çok ağrım var ama çok şükür bebeğim iyi onuda gördük ultrasonda içim rahatladı onu görene kadar kendi ağrım hiç gelmedi aklıma ona bişey oldu diye çok korktum Rabbim kimseye yaşatmasın sizde dikkatli olun kızlar ani tansiyon düşmesi yaşanabiliyormuş şuan heryanım dayak yemiş gibi ağrıyor inşallah çabuk geçer ağrılarım dua edin olur mu
Durgun biraz
Hamileliği hastalık veya dünyayı kurtaran kadınmışsın gibi görmüyor normal herhangi bi rahatsızlıgında gittigin doktorlardan farkı yok :)
Bana o yüzden uyuyor
Kasıkta batmalar yasayan var mi? Dün sagdaydi bugun solsa.adim atarken batiyor ozellikle.. neden oluyor acaba ? Gece yatarkende dondugumde icimde bise ordsn oraya kayiyor sanki bir agirlk var ama bu batmalar normal mi ?
erensar
canım çok geçmiş olsun
Ben de cok hızlı hareket eden bi insanim kendimi yavaslattim daha dogrusu bulantılar yavaşlattı ben de korkarım yani hep bu tip kazalardan
Bir de yasayan var mi bazen de trafikte anormallikler oluyor korkuyorum
Ani frenler v.s.
Kızlar bana doktor bebeğin eşi biraz aşağıda ama o ilerleyen zamanda yukarı çıkar endişelenecek bir şey yok dedi ama tabi ki kafama takıcam bunu ben. Var mı sizde böyle bi durum? İnternette cinsel ilişkiden uzak durun demiş doktorlar. Ama bana bişi demedi doktorum. Plesanta öndeyse rahim ağzını tıkıyor oluyor ilişki sıkıntı yani aslında ama bilemedimki. Kocamın yanında da soramadım
Ben de 2 gün önce kontroldeydim bana da dedi bunu. Ve tabiki ben de taktım kafama. Bana plesenta biraz aşağıda gibi ama bunu söylemek için çok erken dedi. Öyle olursa kanamaya sebep olur dedi. Ama bunu takma çünkü daha erken dedi. Iliskiyle ilgili bana da bi şey demedi ama ben de korktum yani bilemiyorum.
Been geçen eşim dedi 6 aylık senin gobegin diye artık metroda gören gülümsüyor, iş yerinde zaten önüne gelen seviyo karnımı bu arada bende sırt agrisi başladı arkadaşlar sizde başlayan var mı normal mi acaba?
Ayy çok geçmiş olsun. En korktuğum şeydir bir sakar olarak. İnşaallah çabucak geçer ağrıların. Rabbim korusun bebişini, size bağışlasın. Dinlen bol bol. Yanında biri var mı sana bakacak