Ama ayrıca Dörtlü tarama testide yazıyor , parantez içinde de 2 li testi yaptırmayanlar için yazıyor
Belki doktorun afpyi 3lünun yerine koyup ekstra 4lude istemiş olabilir. Benim doktorum 3lu ve 4lu yerine geciyo dedi belki bu sadece benim icin geçerlidir bana ozel konuşmuş 4lu yapmicam anlamında demistr

Aynı şey başıma geldi geçenlerde buraya yazmıştı seninki gibi sağ kulak hangi antibiyotiği yazdı sana 2 hafta biraz uzun geldi bana 5 gün kullan dedi doktor
Ah ya geçti mi senin
Gripten sonra mı oldu benimki alerjikte olabilirmiş kadın sadece burnum ve kulagımla ilgilendi bogazıma vs bakmadı sagolsun
Largopen 2 hafta kullanım sana ne yazmıstı

Hii Allah korumus beterin beteri var dedikleri sensin demekki
Bende bugun hastanelerden burnumu cıkaramadım ama seninki daha kötüymüş
Rabbim tekrarını yasatmasjn

Ya ne dyosun Alla korusun Rabbim meleğini sana bağışlamış cok şükür hemen sadaka ver, coooo geçmiş olsum canim dikkatli ol

Durgun biraz
Hamileliği hastalık veya dünyayı kurtaran kadınmışsın gibi görmüyor normal herhangi bi rahatsızlıgında gittigin doktorlardan farkı yok :)
Bana o yüzden uyuyor
Bi nefeste kurtarsin insallah seni :)

Kasıkta batmalar yasayan var mi? Dün sagdaydi bugun solsa.adim atarken batiyor ozellikle.. neden oluyor acaba ? Gece yatarkende dondugumde icimde bise ordsn oraya kayiyor sanki bir agirlk var ama bu batmalar normal mi ?
Bende de çok oluyor normaldir inşallah bi haftadır daha çok arttı

Çok çokk geçmiş olsun
Şükür ki ikiniz de iyisiniz
İnş ağrıların da geçer gider bi an önce

erensar canım çok geçmiş olsun
Ben de cok hızlı hareket eden bi insanim kendimi yavaslattim daha dogrusu bulantılar yavaşlattı ben de korkarım yani hep bu tip kazalardan

Bir de yasayan var mi bazen de trafikte anormallikler oluyor korkuyorum
Ani frenler v.s.

Ben de 2 gün önce kontroldeydim bana da dedi bunu. Ve tabiki ben de taktım kafama. Bana plesenta biraz aşağıda gibi ama bunu söylemek için çok erken dedi. Öyle olursa kanamaya sebep olur dedi. Ama bunu takma çünkü daha erken dedi. Iliskiyle ilgili bana da bi şey demedi ama ben de korktum yani bilemiyorum.

Çok geçmiş olsun canım, bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Kolunda doku ezilmesi de olmuş olabilir, buz koy canım iyi geliyor

Hii Allah korumus beterin beteri var dedikleri sensin demekki
Bende bugun hastanelerden burnumu cıkaramadım ama seninki daha kötüymüş
Rabbim tekrarını yasatmasjn
Sorma canım bir verdiğimiz karşı geldi çok şükür amin inşallah sanada geçmiş olsun canım neyin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…