Hm internet magazasi daha ucuz kizlar..yoksa hayli pahali magazada baktim kot 250 tl falan yazik yani lcw kot tayt bende begenmedm bacaklarim carlos gibi oldugundan olmadi bana dar karni bol.simdilik normal likrali taytlar rahatsiz etmiyor hic belinde ince lastik olanlar iyi oluyor..
Hm internet magazasi daha ucuz kizlar..yoksa hayli pahali magazada baktim kot 250 tl falan yazik yani lcw kot tayt bende begenmedm bacaklarim carlos gibi oldugundan olmadi bana dar karni bol.simdilik normal likrali taytlar rahatsiz etmiyor hic belinde ince lastik olanlar iyi oluyor..
Kasıkta batmalar yasayan var mi? Dün sagdaydi bugun solsa.adim atarken batiyor ozellikle.. neden oluyor acaba ? Gece yatarkende dondugumde icimde bise ordsn oraya kayiyor sanki bir agirlk var ama bu batmalar normal mi ?
Kasıkta batmalar yasayan var mi? Dün sagdaydi bugun solsa.adim atarken batiyor ozellikle.. neden oluyor acaba ? Gece yatarkende dondugumde icimde bise ordsn oraya kayiyor sanki bir agirlk var ama bu batmalar normal mi ?
Benim en baştan beri var. Rahim büyüdüğü için gerilme oluyor dedi doktorum. Bir de bebek ya da plasenta mesela sağda ise sağda daha fazla batma olurmuş. Multivitamin kullanmaya başladığımdan beri batmalar azaldı bende.
Benim en baştan beri var. Rahim büyüdüğü için gerilme oluyor dedi doktorum. Bir de bebek ya da plasenta mesela sağda ise sağda daha fazla batma olurmuş. Multivitamin kullanmaya başladığımdan beri batmalar azaldı bende.
Dun ise giderken ayagimi bastikca acidi bugunde sol taraf yer degistiriyo..icerde tepiniyomu napiyo dikkate almadm ama gun boyu devam edince acaba oluyor mu size merak ettim..en basinda oluyordu bir cunku.gerci ara ara rahimde zonklamada oluyor..olacak artik bir seyler demekki:)
Hm internet sitesinde moda haberlerine üye olunca bir üründe yüzde 25 indirim oluyor. Her farklı maile veriyor kodu :)
Hamile elbisesi vs. Öyle alınabilir :)
Kizlar cok tavsiye edilen bir doktor var gittigim hastanede ama sgk anlasmasi yokmus. Sgk anlasmasi olmamasinin ne gibi dezavantajlari olabilir. Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum
Canım benim gittiğim merkezde de sgk anlaşması yok o yüzden doktor ücreti yüksek bir de reçete, rapor vs sgk gerektiren şeyleri yazamıyor. Ben o tarz bişey gerektiğinde aile hekimine yazdırıyorum. Ama senin gittiğim hastanede sgk anlaşması varsa belki ayarlayabiliyorlardır.
Hm internet sitesinde moda haberlerine üye olunca bir üründe yüzde 25 indirim oluyor. Her farklı maile veriyor kodu :)
Hamile elbisesi vs. Öyle alınabilir :)
Ne güzel canım Allah gönlüne gore vermiş. Kucağına da almak nasip olsun inşallah. Sana birşey soracagim benim kafam karıştı. Son adet tarihine gore söylüyorsun yine de değil mı haftasını. Mesela benim bugün sata gore 12+6 . 18 inde senin gibi usg ye gore 13+0 idi. Biz sata gore olanı baz alacağız değil mi? Doğum, gelişim takibi, vs. İçin.Doktora soracaktim unuttum
Amin canim kızım değil oğlum geliyor bu arada. Yukarda bende yanlış yanlış yazmışım 18 ı değil 19nda gitmişim ben. 13+1 oluyor yani 18nde. Şimdi onu bende anlayamadim ilk bebis bnm sanırım doktorlar bu haftayı gelişime göre belirliyorlar hangisini baz alacağımı bende bilemedim arada bi iki gün oynuyor zaten boşver takılmıyorum ben pek bişeye artik sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum. Doktor da gelişimi güzel saglikli demisti. (Sat a göre bugün 13+3 olması gerek )