Ben gecen sene kullanmistim haftada 1 sisenin tamamini birden kullaniyordum. Doktor 1 kase yogurda hepsini bosalt oyle ye demisti. Yogurtla kullsnmayi deneyebilirsiniz
Bana da en son gittiğimde söyledi. Hic bilmiyordum boyle olduğunu, Görümcenin zaten planlıdır. Sezeryan olduğu için. (Bayramda niye yapmış acil mı olmuş onun da.)Ona gore vermiştir belki. cumartesi öğleden sonradan , pazartesi ye kadar doğum yapma, senin dr. İcapci değilse. Sen yine de sorarsın doktoruna sezeryanla ilgili de durum böyle mi diye. Zannetmiyorum ama eksik anlamış olabilirim. Sen nasıl doğum yapmak istiyorsun?
Gunaydin kizlar aliexpresten alisveris yapaniniz var mi? Bebenin odasi icin ve simdilik esyalari koymak icin sundan istiyorum..resmen turkiyede yok hangi siteye baktiysam..cok gec geliyo diye duydum dogru mu?
Günaydın , son zamanlar yapmadim. Ama önceden yapardım. Ürünler çok kalitesiz gelebiliyor. Bazen 3 hafta , bazen 1 hafta, bazen 1 buçuk ay gibi bir sure olabiliyor teslimat. Basima gelmedi ama şöyle bir şey duymuştum; gümrüğe takılırsa çok fazla para ödemiyormuş. Bir de ben hep sanal kart kullandım pek güvenim yoktu.
Canım valla hem grip üstüne alerji derken orta kulak iltihabı oldum gripte iyileşmedi üçü birada şimdi
Burnunu acık tutmaya dikkat et bak baska arkadastada aynısı olmus mecbur antibiyotik kullanıyoruz hamilelikte zayıf düşüyor belkide bünye hastalıklara çok acıgız sakın ihmal etme
Cok gecmis olsun canim. Artik akillandim hemen doktora giderim. Burun spreyim de bitmedi var daha. O oksurugumu kesiyor. Sende dinlen, bugun yataktan cikma.
Kocam banaaaa yanaasmiyiiiiiiii sinir ediyo bu adam beni ya 3 aydir bir sey yok kizim hadi bir dog artik diyo..kendi kendine iskence ediyosun diyorum kizim ordayken olmaz diyo halaaa riskli falan diyende yok kendi kendine pimpirikleniyo adam ya
Hmmm bak ama sana da endşelenme demiş erken demiş. Demekki endişelenmemeliyiz. E ama şimd ben taa bir ay sonra gidicem kontrole. Nerden bilcem çıktı mı yukarı çıkmadı mı? Öff. Senin ne zmn kontrol?
Günaydın , son zamanlar yapmadim. Ama önceden yapardım. Ürünler çok kalitesiz gelebiliyor. Bazen 3 hafta , bazen 1 hafta, bazen 1 buçuk ay gibi bir sure olabiliyor teslimat. Basima gelmedi ama şöyle bir şey duymuştum; gümrüğe takılırsa çok fazla para ödemiyormuş. Bir de ben hep sanal kart kullandım pek güvenim yoktu.
Kızlar 3 gündür mantar illeti ile uğraşıyorum ne bekarken ne gebelik öncesi daha önce böyle bişey yaşamadım. Üstelik eczacı olmama rağmen hastalar ne kadar zor olduğunu söylese de tam idrak edememişim bu nedir böyle ya. Allah hic birinize yaşatmasın inanılmaz bi kaşıntı batma akıntı. Meğer gebelikte çok sık olurmuş. Insallah bidaha yaşamam doktoru aradım bu saatte atlatırım sandım ama yok. Fitil söyledi hemen kullan çok rahatlarsın dedi. Eşim gitti şimdi nöbetçi eczaneden temin etmeye içinde 3 tane olan ketoral supp. Kullanıcam yangın var gibi yolladım adamı cok fenayım kaşımaktan kanattım öyle böyle değil yani. Insaalllaah yaşamazsınız rezil birşey
Geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce çok zor bişey bende gebelik öncesi geçirmiştim anlıyorum seni ama kaşımamaya çalış kaşıdıkça daha çok kaşınıyor
Kızlarrr *gülce ismi nasil :) en basindan beri bunu dusunduk anlami bana güler yüzü cagristirdi ama gülün kucugu demekmis gul isminden haz etmiyorum aaslinda ama gülce bana gülen yüz gibi geliyor :) diger alternatifte "hüma"ve "ilay" dı..hümada dini arap ismi gibi geliyor ondan sindiremedim..o zaman soruyorum
Gülce
İlke
İlay
Hüma
Hangisi :)
Canım mantar zarar vermez ama enfeksiyon çok tehlikeli.Kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama bizim bir akrabamızın başına çok kötü birşey geldi.Kiz gebeliği boyunca sürekli enfeksiyonla uğraştı ilaç kullandı mi bilmiyorum ama sürekli kaşıntıdan şikayet ediyordu.Biraz bilinçsiz bir anne yeri gelmişken detaylı ultrasona da girmedi köyde yaşıyorlardı.Bebek doğdu dehşete düşmeyin kendinize pay çıkarmayın biz önlemlerimizi alırız ve alıyoruz her konuda garibimin 2 gözü de kör.Biri hiç oluşmamış diğeri de oluşmuş ama dışarı doğru bombeli ve sinirleri yok o göz de görmüyor.Malesef şu an için hiç birşey yapamıyor doktorlar büyüyünce bakariz göz nakli sinir nakli tip biraz daha gelisir dediler.Ben hep enfeksiyona bağlıyorum o bebeğin durumunu.O bebek doğduğunda ben 3 aylık hamileydim tüm hamileliğim boyunca neredeyse her ay enfeksiyon testi yaptırıyordum korkudan
Benim tüm gebelik tahlillerim alınmıştı zaten enfeksiyona dair bişey çıkmamıştı çok şükür belirtiler de mantar yönündeydi sanırım doktora söyledim hemen yazdı ilaç kullandım geçti şu an bi sıkıntım yok bence de kimse ertelememeli her ne olursa olsun çok haklısın
Hamile kalmadan önce 7.34 çıkmıştı dedim ben naneyi yedim çocuğum zor olur dedim üzüldüm ama çok şükür oldu şimdi de bir ay önce falan 6 lara düşmüştü dozu ikiye çıkarttık inşallah düşüyodur nisanın 4 ünde kontrolüm var tekrar o zamana kadar düzelir umarım yoksa ne yapılacak hiç bilmiyorum
Kızlarrr *gülce ismi nasil :) en basindan beri bunu dusunduk anlami bana güler yüzü cagristirdi ama gülün kucugu demekmis gul isminden haz etmiyorum aaslinda ama gülce bana gülen yüz gibi geliyor :) diger alternatifte "hüma"ve "ilay" dı..hümada dini arap ismi gibi geliyor ondan sindiremedim..o zaman soruyorum
Gülce
İlke
İlay
Hüma
Hangisi :)