erkek mi demişlerdi hala yüzde verip kız diyorlar enteresan kalbindeki delikle ilgili bişey söylemedi, sen sormadınmı

erkek mi demişlerdi hala yüzde verip kız diyorlar enteresan kalbindeki delikle ilgili bişey söylemedi, sen sormadınmı
Evet geçen haftalarda erkek demişti doktor bu detaylıdaki kız dedi yüksek bi yüzdeyle. Ben bilerek sormadım hani detaylıdada görünecekmi aynısını söyleyeceklermi diye

23 haftaya girdik bugün benim doktorum rapora baktı her şey güzel dedi ben sordum sınırda yazıyor raporda diye. o da iki hafta geriden gelmesi bile normal dedi. 31inde tekrar ölçecekböyle olup normale dönen var mı merak ettim

Canım geçen hafta benim öyle oldu, alan geniş olduğu için arada aşağıda takılıyorlar sanırım. Bu hafta azcık daha yukarıda hisseder oldum. Sen yine de arada istirahat et,devamlı ayakta kalma.
Başı yukarda ayakları aşağıdaymış benimkinin de. Ayaklarını sallandırıyor demek ki

hmm anladım önden giden duymuştum, geriden gelmesi haftana göre geç göllenmeden kaynaklı diye bişey söylemişti arkadaşlardan biri, bilemiyorum ama toparlar bence çok yorma kendini güzel beslen ve hafif egzersiz , yürüyüş

kilosu falan çok güzel sadece bu değerler alt sınırda. her şeye dikkat ediyorum umarım düzelir :)

Aynı düşünüyoruz, ben de sadece çikolata dağıtıcam. Dolapta da gene meyve suyu ve su olur içmek isteyen olabilir diye. Yoksa ben içerim :)))

Benimki de geç döllenme 1 hafta geriden geliyor normal adet tarihime göre. Ayrıntılıda doktoru zor ikna ettim geç döllenme olduğuna o da adet tarihimi değiştirdi.
Yine de kendi doktoruna güven derim

Aynı düşünüyoruz, ben de sadece çikolata dağıtıcam. Dolapta da gene meyve suyu ve su olur içmek isteyen olabilir diye. Yoksa ben içerim :)))
Ben kararsiz kaldim. Bebek cikolatasi yaptirmak istiyorum. Kitap ayraci ve lavanta kesesi de dagitmak istiyorum. Evde de lokum ve renkli sekerler koyayim kavanozlara istiyorum. Tabi lohusa serbetini de unutmamak lazim.
6 ay olduk neredeyse ama daha hic hazirlik yok. Bebek sunum masasi vs hazirlamak istemiyorum. Ama hicbirsey yapmamak da istemiyorum. Cok sey isteyip ne istedigini bilememek benimki. Cunku iste cok yoruluyorum ve eve gidince yatip dinlenmekle geciyor zaman. Baska hicbir seye bakamiyorum

Benimki de geç döllenme 1 hafta geriden geliyor normal adet tarihime göre. Ayrıntılıda doktoru zor ikna ettim geç döllenme olduğuna o da adet tarihimi değiştirdi.
Yine de kendi doktoruna güven derim

benim de 3 gün geç döllenmem vardı ama o açık kapanmış eski usglerimde normal yani kendi doktoruma güveniyorum tabi o sorun yok korkma dedi zaten. ben başına gelip geri normale dönen var mı diye merak ettim :)

Ben şahsen bebek çikoltası yaptırmıycam. Khve dünyasından çikolata alıcam, tadını çok beğendim.
Ama eğer çeşitli süsler ve hediyelikler istiyorsan yaptır, içinde kalmasın. Şu an çalışıyosun o yüzden yorgunsun ama elbet izne ayrılcaksın o zaman valtin olacak. Eğer evde kendin yapmayacaksan rahat rahat yetişir hepsi. Ben de mevlütte sabun ve havlu dağıtmak istiyorum, sabun fikrini de düşünebilirsin. Kitap ayraçları da bence çok güzel oluyor.
Zaten şerbet ve çikolata son ayda yapılmalı. Şerbeti koyacak kavanozu ayarlayabilirsin sadece. Haftasonu da lavanta keselerine bak nereye yaptırabilirsin, bayram sonrası da onun siparişini verirsin. Acele etme rahat ol hiç bi şey için sıkma canını. Hepsi olacak

aynen he tabi eminönünden balon ve kapı süsü alacağım o ayrı birde biz doğumdan çıkınca kimbilir ne halde olacağız , gelenlerin yeme içmesini düşünemiycem

benim de 3 gün geç döllenmem vardı ama o açık kapanmış eski usglerimde normal yani kendi doktoruma güveniyorum tabi o sorun yok korkma dedi zaten. ben başına gelip geri normale dönen var mı diye merak ettim :)
2haftadan fazla değilse önemli değil. Son haftalara doğru açığı yada fazlalığı kapatıyor. Sat tarihine göre uyumlu olmaya başlıyor yavaş yavaş.
2haftadan fazla ise eğitim araştırmada bir doktora görünmelisin

benim değerler o haftanın alt sınırında 1 hafta bile değil sanırım. 22nin alt sınır değerinde çıkmıştı yani

bencede içinde varsa yap, ama çokta zorlama kendini, yani bir çok yakınım bu detaylarla upraşırken stresli hamilelik geçirdi, o yüzden ben gelenekçi bir tip olarak doğum çikolatası dağıtacağım, bende yaptırmayacağım ama eminönünde güzel bir çikolatacı var kapları güzel,ordan bakacağım

aynen he tabi eminönünden balon ve kapı süsü alacağım o ayrı birde biz doğumdan çıkınca kimbilir ne halde olacağız , gelenlerin yeme içmesini düşünemiycem

Ya zaten kim çıkarmışsa hastane ortamında ikram sunmayı.
Gelen bir bakıp çıksın bi zahmet. Bebeğimle ve ağrılarımla Başbaşa kalayım. Sizin en kurtarıcı içeceğiniz hoşaf olacak. Doğum çantasında olmazsa olmazlardan. Ben 1,5 litrelik şişede yapmıştım ama yetmedi bu sefer iki şişe yapıcam. Sayesinde gazdan bir an önce kurtulmuştum ve süt yapıyor.
İkramlık sadece hacışeriften isimli kutuda çikolata düşünüyorum. Çok tatlı kutuları var. O da eşimin ağır misafirleri oluyor işten, onlar için

kesinlikle , olay milleti memnun etmeye döndü iyice ne gerek var. Hoşaf mı iyi ki söyledin hastaneye götürürüm bende Hacışerifede bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…