erkek mi demişlerdiKızlar bugün detaylıya girdim doktor hiçbişey söylemedi kalbindeki delikle ilgili bide %90 kız demezmi beynim yandı komple eşime diyorum artık doktora gitmek istemiyorum ya nolcak bu halimiz kaç haftalık olduk halâ belirsizlik :)
Evet geçen haftalarda erkek demişti doktor bu detaylıdaki kız dedi yüksek bi yüzdeyle. Ben bilerek sormadım hani detaylıdada görünecekmi aynısını söyleyeceklermi diyeerkek mi demişlerdihala yüzde verip kız diyorlar enteresan kalbindeki delikle ilgili bişey söylemedi, sen sormadınmı
Hoşgeldinbizim yazımızın altındaki linke tıklayıp bilgilerini girip sende nekadarlık hamile olduğunla ilgili detayı görebilirsin sınırda derken detaylıda küçük mü çıktı dedi doktorun, haftalar ilerlerken toparlar belki doktorunun dediği gibi, doktoruna güveniyorsan sorun etme derim
Başı yukarda ayakları aşağıdaymış benimkinin de. Ayaklarını sallandırıyor demek kiCanım geçen hafta benim öyle oldu, alan geniş olduğu için arada aşağıda takılıyorlar sanırım. Bu hafta azcık daha yukarıda hisseder oldum. Sen yine de arada istirahat et,devamlı ayakta kalma.
16. haftada kız dediler bize, 19'da ve detaylıda erkek dendi.Evet geçen haftalarda erkek demişti doktor bu detaylıdaki kız dedi yüksek bi yüzdeyle. Ben bilerek sormadım hani detaylıdada görünecekmi aynısını söyleyeceklermi diye
Merhaba hoşgeldin. Sınırda derken sen kaç haftalıksın ölçümler kaç haftalık çıktı bi hafta önde yada geride olması sorub teşkil etmiyor diye biliyorum
hmm anladım önden giden duymuştum, geriden gelmesi haftana göre geç göllenmeden kaynaklı diye bişey söylemişti arkadaşlardan biri, bilemiyorum ama toparlar bence çok yorma kendini güzel beslen ve hafif egzersiz , yürüyüş23 haftaya girdik bugünbenim doktorum rapora baktı her şey güzel dedi ben sordum sınırda yazıyor raporda diye. o da iki hafta geriden gelmesi bile normal dedi. 31inde tekrar ölçecekböyle olup normale dönen var mı merak ettim
hmm anladım önden giden duymuştum, geriden gelmesi haftana göre geç göllenmeden kaynaklı diye bişey söylemişti aradaşlardan biri, bilemiyorum ama toparlar bence çok yorma kendini güzel beslen ve hafif egzersiz , yürüyüş
Aynı düşünüyoruz, ben de sadece çikolata dağıtıcam. Dolapta da gene meyve suyu ve su olur içmek isteyen olabilir diye. Yoksa ben içerim :)))Benimde oda süsleme ve ikram hevesim yok, sadece çikolata dağıtacağım. Ona harcayağım zaman,efor ve parayı bebeğime odaklanmaya harcamayı düşünürümTaç olayı bende bir muamma sade bişey bakacağım bende
Benimki de geç döllenme 1 hafta geriden geliyor normal adet tarihime göre. Ayrıntılıda doktoru zor ikna ettim geç döllenme olduğuna o da adet tarihimi değiştirdi.23 haftaya girdik bugünbenim doktorum rapora baktı her şey güzel dedi ben sordum sınırda yazıyor raporda diye. o da iki hafta geriden gelmesi bile normal dedi. 31inde tekrar ölçecekböyle olup normale dönen var mı merak ettim
Ben kararsiz kaldim. Bebek cikolatasi yaptirmak istiyorum. Kitap ayraci ve lavanta kesesi de dagitmak istiyorum. Evde de lokum ve renkli sekerler koyayim kavanozlara istiyorum. Tabi lohusa serbetini de unutmamak lazim.Aynı düşünüyoruz, ben de sadece çikolata dağıtıcam. Dolapta da gene meyve suyu ve su olur içmek isteyen olabilir diye. Yoksa ben içerim :)))
Benimki de geç döllenme 1 hafta geriden geliyor normal adet tarihime göre. Ayrıntılıda doktoru zor ikna ettim geç döllenme olduğuna o da adet tarihimi değiştirdi.
Yine de kendi doktoruna güven derim
Ben şahsen bebek çikoltası yaptırmıycam. Khve dünyasından çikolata alıcam, tadını çok beğendim.Ben kararsiz kaldim. Bebek cikolatasi yaptirmak istiyorum. Kitap ayraci ve lavanta kesesi de dagitmak istiyorum. Evde de lokum ve renkli sekerler koyayim kavanozlara istiyorum. Tabi lohusa serbetini de unutmamak lazim.
6 ay olduk neredeyse ama daha hic hazirlik yok. Bebek sunum masasi vs hazirlamak istemiyorum. Ama hicbirsey yapmamak da istemiyorum. Cok sey isteyip ne istedigini bilememek benimki. Cunku iste cok yoruluyorum ve eve gidince yatip dinlenmekle geciyor zaman. Baska hicbir seye bakamiyorum
aynen he tabi eminönünden balon ve kapı süsü alacağım o ayrıAynı düşünüyoruz, ben de sadece çikolata dağıtıcam. Dolapta da gene meyve suyu ve su olur içmek isteyen olabilir diye. Yoksa ben içerim :)))
2haftadan fazla değilse önemli değil. Son haftalara doğru açığı yada fazlalığı kapatıyor. Sat tarihine göre uyumlu olmaya başlıyor yavaş yavaş.benim de 3 gün geç döllenmem vardı ama o açık kapanmış eski usglerimde normal yani kendi doktoruma güveniyorum tabi o sorun yok korkma dedi zaten. ben başına gelip geri normale dönen var mı diye merak ettim :)
2haftadan fazla değilse önemli değil. Son haftalara doğru açığı yada fazlalığı kapatıyor. Sat tarihine göre uyumlu olmaya başlıyor yavaş yavaş.
2haftadan fazla ise eğitim araştırmada bir doktora görünmelisin
bencede içinde varsa yap, ama çokta zorlama kendini, yani bir çok yakınım bu detaylarla upraşırken stresli hamilelik geçirdi, o yüzden ben gelenekçi bir tip olarak doğum çikolatası dağıtacağım, bende yaptırmayacağım ama eminönünde güzel bir çikolatacı var kapları güzel,ordan bakacağımBen kararsiz kaldim. Bebek cikolatasi yaptirmak istiyorum. Kitap ayraci ve lavanta kesesi de dagitmak istiyorum. Evde de lokum ve renkli sekerler koyayim kavanozlara istiyorum. Tabi lohusa serbetini de unutmamak lazim.
6 ay olduk neredeyse ama daha hic hazirlik yok. Bebek sunum masasi vs hazirlamak istemiyorum. Ama hicbirsey yapmamak da istemiyorum. Cok sey isteyip ne istedigini bilememek benimki. Cunku iste cok yoruluyorum ve eve gidince yatip dinlenmekle geciyor zaman. Baska hicbir seye bakamiyorum
aynen he tabi eminönünden balon ve kapı süsü alacağım o ayrıbirde biz doğumdan çıkınca kimbilir ne halde olacağız , gelenlerin yeme içmesini düşünemiycem
benim değerler o haftanın alt sınırında 1 hafta bile değil sanırım. 22nin alt sınır değerinde çıkmıştı yani
kesinlikle , olay milleti memnun etmeye döndü iyice ne gerek var. Hoşaf mı iyi ki söyledin hastaneye götürürüm bendeYa zaten kim çıkarmışsa hastane ortamında ikram sunmayı.
Gelen bir bakıp çıksın bi zahmet. Bebeğimle ve ağrılarımla Başbaşa kalayım. Sizin en kurtarıcı içeceğiniz hoşaf olacak. Doğum çantasında olmazsa olmazlardan. Ben 1,5 litrelik şişede yapmıştım ama yetmedi bu sefer iki şişe yapıcam. Sayesinde gazdan bir an önce kurtulmuştum ve süt yapıyor.
İkramlık sadece hacışeriften isimli kutuda çikolata düşünüyorum. Çok tatlı kutuları var. O da eşimin ağır misafirleri oluyor işten, onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?