- 22 Mayıs 2019
- 44
- 17
- 88
Bu şekilde olan çok gebe var. Önemli değil haftasını yakalar zamanla. Geç döllenme olmuştur
Valla bizede 14 te kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bi doktor sonra devletteki geçen haftalarda erkek dedi böyle net bi şekilde bugünde detaylıdaki kız deyince çorba oldu bizde16. haftada kız dediler bize, 19'da ve detaylıda erkek dendi.
kızlar lohusa takımı ne düşünüyorsunuz, gecelik ve pijama takımı gibi set mi, yoksa bir şık lohusa takımı ve evdede giyilebilecek penye pijama takımımı (emzirmesi kolay üst kısmı)
Lohusa pijamaları anlamsız pahalı ya. Onun yerine o paraya oysho dan takım mi alsam diye düşünüyorum hatta. Saçma sapan gelinlik gibi pijamalar 300 - 400 lira
Katiliyorum, ben de oysho ve chakranin urunlerini takip ediyorum, indirime girmelerini bekliyorumgerci oysho zirt pirt indirime girmiyo, gec kalirsam diye de korkuyorum.
Ayyy ne hoşafi oooo bizde yapalim goturelimmmYa zaten kim çıkarmışsa hastane ortamında ikram sunmayı.
Gelen bir bakıp çıksın bi zahmet. Bebeğimle ve ağrılarımla Başbaşa kalayım. Sizin en kurtarıcı içeceğiniz hoşaf olacak. Doğum çantasında olmazsa olmazlardan. Ben 1,5 litrelik şişede yapmıştım ama yetmedi bu sefer iki şişe yapıcam. Sayesinde gazdan bir an önce kurtulmuştum ve süt yapıyor.
İkramlık sadece hacışeriften isimli kutuda çikolata düşünüyorum. Çok tatlı kutuları var. O da eşimin ağır misafirleri oluyor işten, onlar için
Bizim hastanenin yatisi bir gecelik 500 tlKızlar bu arada bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda bir aksilik yok çok sağlıklı bir bebek dedik prof. Detaylı ultrasona kendi doktorumda geldi birlikte baktılar 30 dk sürdü yaklaşık herşeyine baktılar parmaklarını bile tek tek saydılar. Kendi doktoruma şeker yüklemesini de sordum bir daha ki ayda kontrolümde yapalım ben tavsiye ediyorum dedi. Çok fazla kilo almadığım ve ailelerimizde şeker geçmişi olmadığı için sadece ilk aşmasını yapıcak ve kontrole gelmeden 3 gün önce karbonhidrat ağırlıklı beslen dedi ben neredeyse hiç tüketmediğim için sanırım. Bizde şimdilik haberler böyle
Bu arada ben doğumdan sonra eve misafir almamak için hastaneyle konuşup 2 yada 3 gün kalmayı düşünüyorum. Doğumun olucağı hastanede odalar süit şeklinde yan odada koltuk takımı olan alan var masayıda oraya kurdururum. Eşimin çevresi çok kalabalık ve eve sürekli birilerinin gelmesi hem hijyen açısından hem benim huzurum açısından sağlıklı olmaz diye düşündüm. Bu yüzden en sadesinden ufak bir masa süslemesi yapıcam danteler aşırı pembeler simler süsler olmayanından. Doğuma giderkende kimseye haber vermemeye karar verdik eşimle ikimiz olucaz sadece ben odaya çıktıktan kendimi toparladıktan sonra ailelerimizi aricaz bu anın ikimize özel olmasını ben sancı çekerken koridorlarda dolaşan anne babaların gereksiz olduğunu düşünüyorum.özelliklede kv minÇikolata ve atıştırmalık tuzlu kurupasta gbi bişeyler düşündüm ikram olarak. Lohusa şerbeti yerinede ev yapımı limonata belki. Şerbetin kokusuna bile katlanamıyorum Hediyelik konusunda hiç fikrim yok sade şık bişeyler ne olabilir? Fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
300-400 çok hakikaten ya , yani Eminönüne meraktan bakacağım ama beğendiklerimi ayırdım aslında , sabahlıklı lohusa takımı sade ve güzel beğendim + penye pijama takımı lohusa için yani 5 parça 280 tl ye geldi, Lohusasepetinde sade modellerde var istersen bir göz at , dışardaki fiyatlara görede uygun geldi, yani ederinden yine pahalı ama piyasada ihtiyaç olan şeyleri inanılmaz kazık satıyor ona göre iyi sayılırOysho güzel severim ama lohusa takım veya pişajamalarda emzirme kolaylığı olsun diye üstten açılan düğmeler var,o yüzden çok gerekli diye düşünüyorum. Zaten sıcak olacak iyice darlanmayalım
Katiliyorum, ben de oysho ve chakranin urunlerini takip ediyorum, indirime girmelerini bekliyorumgerci oysho zirt pirt indirime girmiyo, gec kalirsam diye de korkuyorum.
Ne kadara aldın canım?Ben oysho dan aldım bi saten pijama takımı bir tanede saten gecelik sabahlık. Evde de bir tane saten takımım vardı. 3 tane yeter diye düşünüyorum.özellikle saten tercih ettim açıkçası çünkü yatağa yatıp kalkarken saten kaygan olduğundan rahat oluyorNormal doğum istiyorum inşallah ama bir aksilik olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam o yatıp kalkmalarda kaygan saten çok işe yarar bence hop kaydırıveririm kendimi
Canım geçtiğimiz haftasonu chakrada bütün ürünlerde %40 vardı indirim. Ben hatta bebek için bütün havluları nevresim takımını alt değiştirme minderlerini yatak için korumalıkları aldım 2 tanede hastane çıkışı aldım. Keşke yazsaydım indirim var diye buraya
Kıyamam yaa aynı bizim durumKızlar bugün detaylıya girdim doktor hiçbişey söylemedi kalbindeki delikle ilgili bide %90 kız demezmi beynim yandı komple eşime diyorum artık doktora gitmek istemiyorum ya nolcak bu halimiz kaç haftalık olduk halâ belirsizlik :)
Evet yaa çok komik bunlar koca alana sığamıyorlarBaşı yukarda ayakları aşağıdaymış benimkinin de. Ayaklarını sallandırıyor demek ki
Hiç dert etme canım, maddi imkan varsa hepsi 1 haftada bile hallolurBen kararsiz kaldim. Bebek cikolatasi yaptirmak istiyorum. Kitap ayraci ve lavanta kesesi de dagitmak istiyorum. Evde de lokum ve renkli sekerler koyayim kavanozlara istiyorum. Tabi lohusa serbetini de unutmamak lazim.
6 ay olduk neredeyse ama daha hic hazirlik yok. Bebek sunum masasi vs hazirlamak istemiyorum. Ama hicbirsey yapmamak da istemiyorum. Cok sey isteyip ne istedigini bilememek benimki. Cunku iste cok yoruluyorum ve eve gidince yatip dinlenmekle geciyor zaman. Baska hicbir seye bakamiyorum
Benim dün tam 23+0 dı canım 620 gram çıktı hatta doktor bayağa iyi dedi. Sana o yüzden tosuncuk bu demiş olabilirKizlar bende sonunda ayrintilimi yapyirabildim üniversitede ücretli yapılabiliyormuş. Çok şükür herşey normal doktor çok güzel inceledi fiziksel olarakta gayet herşey yolunda dedi yalnız biraz tosuncuk bu dedi ilerden gidiyormuş şeker testi mutlaka yaptır dedi. Ben hiç kilo almadım verdim filan.dedim sagliklida besleniyorum ama bebek ilerde olduğu için nolur nolmaz dedi. Benle aynı olan arkadaşlar sizin bebekleriniz kaç gram benim 600 grammis bana fazla gibi de gelmedi aslında ama sizde durumlar nasıl
Oysho da da onu düğmeli çok güzel modeller beğendim yalohusa pijamalarının sade olanları da çok düz gibi geliyor bana kararsız kaldım
Yakalarsak haberleşelim canım
Ne kadara aldın canım?
Bizim hastanenin yatisi bir gecelik 500 tlaksi durum olmasin diye dua ediyorum sigortam bir gece yatisi karsiliyor .o da nasil olacak acaba dogum oldu ertesi gunde var mi yoksa dogum yaptigin gunu mu sayiyorlar bir gun hala bilmiyorum ama cok guzel dusunmussun evde tantana olmamasi acisindan bizimkiler uzaktan gelecek ve mecburen kalabalik oluruz gerci kv karismaz severim kendilerini tecrubelerinden yararlanirim bile herhalde annem desen yanimda olmasi daha iyi tabi biraz sinir harbi oluyormua yasayanlar oyle anlatiyor ama umarim oyle olmaz gerci poncigimin askindan gozum kimi gorur bilemiyorum
Bende bugün 22+1 in tam olarak. Diyorum benim depolardan beslenirken şeker depolarima mı yüklendi napti tosuncukkBenim dün tam 23+0 dı canım 620 gram çıktı hatta doktor bayağa iyi dedi. Sana o yüzden tosuncuk bu demiş olabilir ☺ ama bebeklerin kilosu çok değişken oluyor, belki bu haftaya özgü fazla almıştır. Sen yine de tedbiren şeker baktır tabi. Bi de bizim neslin bebeklerin hep iri galiba kimi duysam kilosu, boyu çok iyi
Sağlam sömürüyorlar bizi maşallahBende bugün 22+1 in tam olarak. Diyorum benim depolardan beslenirken şeker depolarima mı yüklendi napti tosuncukk
Aynen bir de sanki lohusa pijamaları dantel güpür falan ya konforlu değil sonra giyilmez gibi geliyorCanım yine çok ucuza gelmedi takım yapınca 250-300 civarı ama ipek saten en azından dedim ve sonradan da giyerim. Lohusa sepetindekiler sanki 2 yıkamada ağzı burnu kayıcakmış gibi. İlla oysho dan bakıcaksan temmuzda indirime girer ben yazarım buraya haber veririm sana inditex te çalışan tanıdığım var zara oysho indirimlerini önceden haber veriyor.
Benim dün tam 23+0 dı canım 620 gram çıktı hatta doktor bayağa iyi dedi. Sana o yüzden tosuncuk bu demiş olabilir ☺ ama bebeklerin kilosu çok değişken oluyor, belki bu haftaya özgü fazla almıştır. Sen yine de tedbiren şeker baktır tabi. Bi de bizim neslin bebeklerin hep iri galiba kimi duysam kilosu, boyu çok iyi
Ben ölçümlere baktım karın çevresi filan da geniş galiba o yüzden d edi doktor ileri diye yoksa kilolar ortalama yakın birbirine benimkinde erkek bebek bizde iriyiz eşim filan yani çokta ufak olamaz zatenBenim 21+4 tü bgn tam 500 gr çıktı doktor normal dedi önceden 1 hafta ileride gidiyodu şimdi tam haftasına gelmiş. Kız bebekler biraz daha minik olur diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?