Evet yaa çok komik bunlar koca alana sığamıyorlar az daha büyüyünce ne yapacaklar. Benim ki bi ara bayağa aşağıdaydı resmen idrar keseme, idrar kanalıma filan baskı yapıyordu.
Benimki bugün biraz daha yukarıda hareket ediyor. Şeker yüklemesinden sonra durgunlaştı ama oğlum, endişelenmiyor değilim

Valla bizede 14 te kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bi doktor sonra devletteki geçen haftalarda erkek dedi böyle net bi şekilde bugünde detaylıdaki kız deyince çorba oldu bizde
Detaylıda kesinleşir diyordu herkes bana. Kordonu mu gördü acaba doktor senin de erkek dedi.

Ben ölçümlere baktım karın çevresi filan da geniş galiba o yüzden d edi doktor ileri diye yoksa kilolar ortalama yakın birbirine benimkinde erkek bebek bizde iriyiz eşim filan yani çokta ufak olamaz zaten

Şimdi bende baktım rapora karın çevresi 2 hafta önde. Biz eşimle ikimizde ince uzunuz belki boyu uzun olur ama kilodan emin değilim çok :) sağlıklı olsunda tombik olursa doğumda zor

Kıyamam yaa aynı bizim durum bizimde daha dün 23.haftada kesinleşebildi. Bizim kız çok inatçı bacaklarını açmıyordu, tam pop üstü oturuyordu filan.
Aynen aynen hep makat gelişi pozisyonda olduğu için göremiyoruz deniliyo seninki kızmış inşlh benimkide öyledir

Bizim Ankara zaten ucuk hastane fiyatlari konusunda otel bile daha ucuz demistik gecelik 500 nedir insallah yolmaya kalkmazlar yatis falan verip bakacagiz artik..kv fenaymis ne kadar yanlis bir sey bizimki kız istedi aksine gecen gittigimizde tekefonda biriyle konusuyor benide icerde zannediyir kizim geliyooo kizimmmmm dedigini duydum..hayirlisini versin Rabbim bu kiz erkek ayrimi cok cirkin cidden..evladinin cocugu sonucta insan nasil ayrim yapabilir..dogdugunda nasil seveceginden haberi yok herhalde

o indirimi ben de yakaladim son gun hastane cikis seti, havlu, uyku arkadasi filan aldim sonra bir baktim her seyi pembe almisim. Artik baska da pembe bir sey almam. Chakra biraz pahali gibi ama urunleri cok guzel ve kaliteli bence. Bir de kizim buyuyene kadar saklamak istedigim urunler bunlar. Bir daha indirimlerden haberdar edelim bari birbirimizi. Carters in urunlerine de cok guzel diyorlar, internet sitesinde indirimli urunler var, ilgilenenler belki bakabilir...

Yok canım öle bir aşırı sevgi ve ilgi beklemiyorum ztn kendisinden anneler günü için gittiğimizde ‘doğan kendine bi şekilde baktırıo zorlada olsa sevdirio’ dedi eşimin ailesi brz enteresandır bnm işte onları öyle kabullendim mesafemi koruyorum.

Ya chakra çok güzel bende ayıcıklı setini aldım nevresim havlular alt değiştirme ve hastane çıkışı bide kirpili hastane çıkışınıda aldım dayanamadım havlu terlikleri fln hastane çıkışını mutlaka saklarım bende hatıra olsun ileride. Carters gerçekten kaliteli ama en uygun trendyolda hem daha çok seçenekleri var. Polar ve havlu ayaklı tulumlar var kışlık şu anda bile satıştaydı. Ama carters ta 0-3 çok almamak lazım hemen ufacık kalıyor bebekte biraz iri olursa 3-6 ay tam kışın giydirmelik oluyor.

Diyet yapmaya başladıysan o da etkiliyor olabilir. Kalorisi, şekeri bol besinler yiyince daha çok hareket ediyorlar
Pazartesi akşamından beri diyetteyim canım, benim de aklıma geldi açıkçası. Stresliysem de hareketli oluyordu, bugün sakin bir gün geçirdim onun da etkisi olabilir. Özledim o ayaklarını pat pat vurmasını

hepsi çok güzel , özellikle yastık ve kapı süsünü çok beğendim takı yastığını örüyormusun gerçekten ne kadar güzel yetenek tebrikler

Oysho da da onu düğmeli çok güzel modeller beğendim ya lohusa pijamalarının sade olanları da çok düz gibi geliyor bana kararsız kaldım

Yakalarsak haberleşelim canım

Ne kadara aldın canım?
evet baktım düğmeli modeller varmış oyshoda , indirime girerse ancak bakabilirim, ama gecelikte çok kullanışlı olur yazmışlar forumlarda

Hareketlenir yakın da yine merak etme ben de çok alıştım, bazen uzun süre hareketlerini hissetmediğim oluyor o zaman garip geliyor

Chakrada çok şık bir mağaza fakat gecelik, pijama ve diğer ürünleride fazla sade gibi geldi bana , belki bende dönüp dolaşıp fazla sade alırım belli olmaz , yakından görmek lazım carters ın çok güzel kombinleri setleri var , ama ben öncelik olarak 5 li iç badilerden aldım 2 set esniyor uzun süre kullanıyor, ilk zamanlardan sonra farklı markalardan da alırım

hepsi çok güzel , özellikle yastık ve kapı süsünü çok beğendim takı yastığını örüyormusun gerçekten ne kadar güzel yetenek tebrikler
Tesekkur ederim Evet bitmisini paylasirim..üretmeyi ciddden cok seviyorum uyku arkadaslarinida ördüm..sac bantlarini falan yapicam bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…