- 6 Kasım 2017
- 466
- 349
- 23
Yeni mı yedin cnm kaç haftaliktnBende küçük yogurtlardan yemiştim bişey olmadı şükür bi kaç gün farketmio sanırım tarihlerde tadin da bi sknti da yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni mı yedin cnm kaç haftaliktnBende küçük yogurtlardan yemiştim bişey olmadı şükür bi kaç gün farketmio sanırım tarihlerde tadin da bi sknti da yoktu
2 hafta önce 10 hafta falan olması lazımYeni mı yedin cnm kaç haftaliktn
Anladım cnm2 hafta önce 10 hafta falan olması lazım
Ankara medicana..bu olay iyi mi kotu mu bilmiyorum bir yanda icim rahatlayacak uzun aylar..bir yanda yasadigim sıkıntıyı hic unutmicam..devletteki sonuca gore hareket edicem eger sonuc ayniysa yapacak bir sey yok farkliysa belli olacak isin özü..hicbir doktor riske atmak istemiyor kendini en ufak riskte bir sy olmaz demek yerine ihtimal degerlendiriyor..cocuk oyle dogsa neden bana bir sey yok dedinler bitmeyecek ailelerde var.valla inanilmaz karisigim..testi yaptik bugun zaten biraz daha rahatladim..neyse yuzlesmek lazimbir şey soracağım canım hangi şehirdesin. bursa da pembemavi hastanesi var bütün hamilelere down sendromlu olabilir diyerek diğer testlerden istiyorlar. gittiğin hastaneyi doktoru bir araştır istersen . bu durumu ticarete döken doktor hastane çok var. bende özele gidiyorum pazartesi ben de gireceğim taramaya eğer bana da böyle birşey denirse şayet anında başka doktora da görünürüm senin gibi.
Sana katiliyorum silvestirim:) kesinlikle..devlette kontrollere devam edicez iste her sey tecrube..insanlar o kadar b*k atiyorki zannnettik ki ilgilenmeyecekler :) inan devletteki kadin daha cok ilgilendi.catlamaan diye gobusum krem onerdi .ultrasona bakarken gozleri guluyordu.benim tosbagaminda bize burda boyle guzel poz vermesi ayri guzellikti :) sen hep kiz dedin bana gittigim 2 devlet hastanesi kiz dedi.ozeldeki hala cikinti goruyorum diyo olmusuZ 12.hafta hala netlestiremedi :) cok merak ediyorum sonuclari..dnayla en azindan cinsiyeti kesin ogrenicez.tabi insallah guzel sonuclar aliriz.her birimiz....Genelleme yapmıyorum ama devlet hastanelerinin doktorları daha iyi, para düşünceleri yok en azından. Ama özelde kimi parasının hakkını veriyor, kimide para almak için daha çok uğraştırıyor. İkili test bende yaptırmayacaktım, ben devlete gidiyorum doktor ikili için kan alalım dedi bende seslenmedim sorsaydı yaptırmazdım. Vardır bi bildiği dedim
Valla cok yoruldum doktor degistircek bile mecalim kalmadi :) artik kafam rahatlasin istiyorum su dna sonuclari gelsin hayirlisiyla..sona dogru bu pimpirikligi bir ise yarar belki diyorum.ameliyatlari dogumlari iyi diye tercih etmistim..daha once gittigim doktorda her sey mukemmel fln demisti :) bazilarida tozpembe bakiyo..ortasi lazim devlette ki kadin oyle yandan onuda yurutcem :))) ne sanslisin amannn hep öyle devam etsin insallah :))Kıyamam yaaasenin özeldeki doktor çok pimpirik ve maşallah felaket tellalı gibi. Devletteki testin sonucunu bekle bakalım canım ordaki sonuca göre doktor olayına karar verirsin. Ama senin doktor muayne sırasında senin gülmene kızmıştı tçya o zamandan beri pek sevmedim kendisini
inşallah sonucun iyi çıkacak hiç kendini yıpratma şimdiden. Benim doktorum mesela o kadar pozitif ki ben de 29 yaşındayım senin ikili test sonucun kesin temiz çıkar çok gençsin daha diyor, böyle pozitif olan moral veren doktorlar lazım bize. Doktorum olumsuz bir şey görse bile o kadar naif, özenle anlatıyorki bize moralimiz bozulmak yerine çözüm olarak ne yapsak moduna geçiyoruz hemen. Keşke doktorlara birazda psikolojik eğitim verseler, hastayla nasıl konuşulur nasıl davranılır vs diye.
Yesinler tatlislari :) ortada bir cikinti var ama kizda da olabiliyormus.ben erkek diyorum :))))Kızlar sorun yokmuş ya şükür rahatladım. Sizce kızım mı olacak oğlum mu :)
Cnm ne diyorsun Allah korumuş. Kaçıncı haftada içtin ilacın adı neydiBen tarihi gecmiş ilaç bile içtim hemde bir hafta şükür bebeğim benimle hala :)
Sana katiliyorum silvestirim:) kesinlikle..devlette kontrollere devam edicez iste her sey tecrube..insanlar o kadar b*k atiyorki zannnettik ki ilgilenmeyecekler :) inan devletteki kadin daha cok ilgilendi.catlamaan diye gobusum krem onerdi .ultrasona bakarken gozleri guluyordu.benim tosbagaminda bize burda boyle guzel poz vermesi ayri guzellikti :) sen hep kiz dedin bana gittigim 2 devlet hastanesi kiz dedi.ozeldeki hala cikinti goruyorum diyo olmusuZ 12.hafta hala netlestiremedi :) cok merak ediyorum sonuclari..dnayla en azindan cinsiyeti kesin ogrenicez.tabi insallah guzel sonuclar aliriz.her birimiz....
![]()
Sana katiliyorum silvestirim:) kesinlikle..devlette kontrollere devam edicez iste her sey tecrube..insanlar o kadar b*k atiyorki zannnettik ki ilgilenmeyecekler :) inan devletteki kadin daha cok ilgilendi.catlamaan diye gobusum krem onerdi .ultrasona bakarken gozleri guluyordu.benim tosbagaminda bize burda boyle guzel poz vermesi ayri guzellikti :) sen hep kiz dedin bana gittigim 2 devlet hastanesi kiz dedi.ozeldeki hala cikinti goruyorum diyo olmusuZ 12.hafta hala netlestiremedi :) cok merak ediyorum sonuclari..dnayla en azindan cinsiyeti kesin ogrenicez.tabi insallah guzel sonuclar aliriz.her birimiz....
![]()
Ayyy ne şirin yaaa maşallah ellerini kaldırmış böööö yapıyo sankiEkledigimden emin olamadim..arrtik direk foto atabiliyormusuzzz :) Cok komik degil mi ya :)))resmen poz verdi cingöz.
Bu dudaklarla nasil erkek olacak :)Havalianne__
Ekledigimden emin olamadim..arrtik direk foto atabiliyormusuzzz :) Cok komik degil mi ya :)))resmen poz verdi cingöz.
Bu dudaklarla nasil erkek olacak :)Havalianne__
Tam bir sayko ya :))) esim bakip bakip bu kiz degil yaaa diyo hahahaha :)))) benim gozlerde iri bu da iri gozlu sanirsam :)) ne degisik bir sey ya sana benzemesi..Ayyy ne şirin yaaa maşallah ellerini kaldırmış böööö yapıyo sanki![]()
11.haftamda içtimCnm ne diyorsun Allah korumuş. Kaçıncı haftada içtin ilacın adı neydi