- 2 Ekim 2019
- 873
- 1.498
- 28
- 33
Çok geçmiş olsun görünmez kaza işte Allah beterinden korusunÇok sağol canım hiç sorma aklım çıkmazmı küçük kızımı emziriyordum ablasıda oyun hamuru oynuyordu plastik bıçağını bulamamış çekmeden kahvaltı bıçağı almış çekmeceyi kapatırken nasıl yaptıysa girmiş gözüne bir çığlık koptu mutfaktan nasıl koştuğumu bilemedim ne oldu annem dedim baktım gözünü tutuyor bıçak bakttı gözüme diyince önce sandım göz kapağına geldi göz kapağı baya kızarmıştı yüzünü yıkadım yavaşça aç gözünü geçer birazdan annem dedim yok açamıyor gözünü elimle göz kapağını kaldırdımki renkli yeri baya çizilmişti ne yapacağımı şaşırdım hemen apar topar hastaneye götürdüm orda da doktorun asistanı ne oldu dedi dedim kahvaltı bıçağı gelmiş gözüne baktı dedi abla neden dikkat etmiyorsun gözü gitmiş dedi öyle diyince dünya yıkıldı başıma doktoru çağırmaya gitti ben zor tuttum kendimi ağlasam kızım daha kötü olacak zaten korkuyor yavrum doktorlara ne dediysr iki doktor birden koşarak geldi hemen bayan doktor cihazla baktı derin bir oh çekti korktuğumız gibi değil dedi sadece zedelenme var dedi diğerine dedi birde sen bak diye oda baktı annesi ucuz atlatmışınız dedi ama benim orda sinirlerin boşaldı Rabbim kimseye yaşatmasın eğer bişey olsaydı yavrunun gözüne bana ömür boyu vicdan azabı olurdu rabbime bir değil bin şükür ki görmesinde sıkıntı olmadı