- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa keşke sen de yazsaydın hep, olsun gene yaz :) ben şahsen buralardayım. Biraz sakinleşti evet ama eski düzenimiz gelecektir :)))Merhabalar ben de eylül annesiyim her ne kadar bebeğim acele edip 28 ağustosta doğsa dave hamilelikten bugüne kadar da bu sayfanın sıkı takipçisiyim watsapp gruplarında grubu sessiz takip eden üye gibi
yazmayıp okuyorum
Ancak farkettim ki bikaç gğndğr sanırım farklı bir mecrada arkadaşlar ve çok üzüldüm
Burda ben de sizden duyduklarımla bebeğimi büyütmeye çalışan bir anneyim buraya dönün lütfenya da bizi de alın
Benimkinde de iz yok henüz. Yarın gidicez 4. Ay aşısınaKızlar bizim verem aşı izi oluşmadı henüz sizde durum nasıl?
Kirmizi bir iz var bizde.Kızlar bizim verem aşı izi oluşmadı henüz sizde durum nasıl?
Gitme, ben buradayim ☺ arada buraya da bak.Buralar epey sakinleşti. Pek paylaşım olduğu yok. Ben ağustos annelerine gidiyorumherkese sevgiler
![]()
Bizdede yok hala 6 aya kadar çıkar demişti ebeKızlar bizim verem aşı izi oluşmadı henüz sizde durum nasıl?
Teşekkür ederim.benim kızım varYaa keşke sen de yazsaydın hep, olsun gene yaz :) ben şahsen buralardayım. Biraz sakinleşti evet ama eski düzenimiz gelecektir :)))
Kızın mı var oğlun mu peki :))
HosgeldinTeşekkür ederim.benim kızım var
Umarım diğer arkadaşlar da katılır ben de yazayım tecrübelerimizi paylaşalım![]()
Oooh ne güzel, minnoş bi kız :) allah bağışlasın, hoşgeldin sen de, gerçi hep varmışsın :))Teşekkür ederim.benim kızım var
Umarım diğer arkadaşlar da katılır ben de yazayım tecrübelerimizi paylaşalım![]()
Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorOooh ne güzel, minnoş bi kız :) allah bağışlasın, hoşgeldin sen de, gerçi hep varmışsın :))
Bizim bu ara en büyük sıkıntımız uyku. Yine de o kadar hastalıktan sonra halimize bin şükürr
Biliyorum senin minnoşu daHosgeldinbenimki de 31 agustos dogumlu. Erkenci kus bunlar.
Kaçta uyuyor şu anda?Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorNe zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye
Bu aylarda uykuların tekrar düzensiz oluyor sanırım çünkü buradaki herkes bu ay Hun’dan şikayetçiŞu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorNe zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye
Moral bozmak istemiyorum ama ağustos anneleri grubuna baktım onlar da hala uykudan şikayetçiBu aylarda uykuların tekrar düzensiz oluyor sanırım çünkü buradaki herkes bu ay Hun’dan şikayetçiBiz de sık uyanmaya başladık ve emme süresi uzadı. 5 dk emip tekrar uyurdu geçen şimdi daha uzun emiyor.
Gece 11-12 gibi uyuyor sonrası saat başı uyanıuorKaçta uyuyor şu anda?
Moral bozmak istemiyorum ama ağustos anneleri grubuna baktım onlar da hala uykudan şikayetçi![]()
Bence bizimkiler anlaşıyor, uyumuyoruz gençleeer diye örgütleniyorlar :)Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyorNe zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye
11 12 candır. 1.30 bizimkiGece 11-12 gibi uyuyor sonrası saat başı uyanıuor![]()
Ne o hava atar gibi 1.30 :))) bizimki geçen sabah 7.15te uyudu :) delircektim artık. Dün gece 4te uyudu, ondan önce 5.30da. Ama saat başı kalkıyorsa o saatte uyumasının da çok bi olayı olmuyo doğrusu. Şaka bi yana kolay gelsin :)11 12 candır. 1.30 bizimki