• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar ben de eylül annesiyim her ne kadar bebeğim acele edip 28 ağustosta doğsa da😀ve hamilelikten bugüne kadar da bu sayfanın sıkı takipçisiyim watsapp gruplarında grubu sessiz takip eden üye gibi😂yazmayıp okuyorum
Ancak farkettim ki bikaç gğndğr sanırım farklı bir mecrada arkadaşlar ve çok üzüldüm
Burda ben de sizden duyduklarımla bebeğimi büyütmeye çalışan bir anneyim buraya dönün lütfen🥶ya da bizi de alın
Yaa keşke sen de yazsaydın hep, olsun gene yaz :) ben şahsen buralardayım. Biraz sakinleşti evet ama eski düzenimiz gelecektir :)))
Kızın mı var oğlun mu peki :))

Yaa keşke sen de yazsaydın hep, olsun gene yaz :) ben şahsen buralardayım. Biraz sakinleşti evet ama eski düzenimiz gelecektir :)))
Kızın mı var oğlun mu peki :))
Teşekkür ederim.benim kızım var
Umarım diğer arkadaşlar da katılır ben de yazayım tecrübelerimizi paylaşalım🌸

Teşekkür ederim.benim kızım var
Umarım diğer arkadaşlar da katılır ben de yazayım tecrübelerimizi paylaşalım🌸
Oooh ne güzel, minnoş bi kız :) allah bağışlasın, hoşgeldin sen de, gerçi hep varmışsın :))
Bizim bu ara en büyük sıkıntımız uyku. Yine de o kadar hastalıktan sonra halimize bin şükürr

Oooh ne güzel, minnoş bi kız :) allah bağışlasın, hoşgeldin sen de, gerçi hep varmışsın :))
Bizim bu ara en büyük sıkıntımız uyku. Yine de o kadar hastalıktan sonra halimize bin şükürr
Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyor🤦🏻‍♀️Ne zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye

Şu an bizim de sıkıntımız uyku gece 10 gibi derin uykuya geçen kızım 2-3 haftadır hem daha geç uykuya dalıyor hem de saat başı uyanıp emip çok geç dalıyor bazen uyanma sıklığı yarım saati buluyor🤦🏻‍♀️Ne zaman düzelir korkuyorum buna alışacak diye
Kaçta uyuyor şu anda?

Bu aylarda uykuların tekrar düzensiz oluyor sanırım çünkü buradaki herkes bu ay Hun’dan şikayetçi😀 Biz de sık uyanmaya başladık ve emme süresi uzadı. 5 dk emip tekrar uyurdu geçen şimdi daha uzun emiyor.

Bu aylarda uykuların tekrar düzensiz oluyor sanırım çünkü buradaki herkes bu ay Hun’dan şikayetçi😀 Biz de sık uyanmaya başladık ve emme süresi uzadı. 5 dk emip tekrar uyurdu geçen şimdi daha uzun emiyor.
Moral bozmak istemiyorum ama ağustos anneleri grubuna baktım onlar da hala uykudan şikayetçi 😩

Bence bizimkiler anlaşıyor, uyumuyoruz gençleeer diye örgütleniyorlar :)
Dün gece 4te uyudu, erken diye sevindim düşün. Şu an uyuyor, uyutmasam ağlıyor, muhtemelen 22.30 - 22.45 gibi uyanır. Sonrası hep gece nöbeti
Allah yardımcımız olsun. O yine yarım saat de olsa uyuyor ama eminim sen hiç uyuyamıyorsun, zor gerçekten

Benim oğlumun normalde uykusu çok iyiydi. Ama bugün gunduz toplasam 1 saat uyumadı. Şimdi de 1 saat uyuyup uyanınca çıglık çıglıga uyanıyor. Anlamadım sıkıntısı ne.

11 12 candır. 1.30 bizimki
Ne o hava atar gibi 1.30 :))) bizimki geçen sabah 7.15te uyudu :) delircektim artık. Dün gece 4te uyudu, ondan önce 5.30da. Ama saat başı kalkıyorsa o saatte uyumasının da çok bi olayı olmuyo doğrusu. Şaka bi yana kolay gelsin :)

Back
X