aynen canim üzüm pekmeziCanım üzüm pekmezi mi bende damlatayim
armut suyu ve havuç suyu da karistiracm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canim üzüm pekmeziCanım üzüm pekmezi mi bende damlatayim
çok teşekkür ederim canım ilaçlar bitsin onu kullanırım.Çok geçmiş olsun. Yine de sık sık nemlendirmen gerek cildi, doktoruna bi danış biodermayı bi dene derim, yok derse de başka bir nemlendirici önerecektir
beeennnBlw yapacak olan var mi?
Sorma, canlari sagolsunbizimki henüz sığıyor
masraf hiç bitmiyor![]()
Biz aldık hafta sonu ebebek te joie indirimi vardı. Normalde 1600 civariydi. 1085 tlye geldi sanırım. Joie every fx... Cok rahat ve şık duruyor yarın monte edeceğiz arabaya bakalım. Bir de mama sandalyesi aldıkSorma, canlari sagolsun![]()
Aa o joie indirimini gordum ama tek gundu ve disari cikamadik o gun. Ebebgi takip ediyorum, subat indiriminde iyi bir sey yakalariz insallah. Mama sandalyesini arkadasim verecek bize. Ama daha tabak canak falan alinacak ek gida icinBiz aldık hafta sonu ebebek te joie indirimi vardı. Normalde 1600 civariydi. 1085 tlye geldi sanırım. Joie every fx... Cok rahat ve şık duruyor yarın monte edeceğiz arabaya bakalım. Bir de mama sandalyesi aldıkjoie mimzy modeli. O da indirimle 414 tlye geldi. 2 ay önce falan baktığımda 649 tlydi. Bu ay içerisinde tekrardan joie indirimi olacak. Bir bak istersen. Bizimki de pusette rahatsız olmaya başladı. Bacakları çok dışa çıktığı için ve arabada ters koyduğumuz için bacaklarını hareket ettiremiyordu.
Ben de vallahi. Cok heyecanliyim. Bizimki damlalarini siler supururdu eskiden. Demir damlasina basladiktan sonra agzini acmaz oldu. Igrenc bir tadi ve kokusu var. Cocuk kasikla verilen her seyden tiksinir oldubu damla yuzunden.Bu ay sonunu iple çekiyorum ek gıda için. Eğlenceli bir süreç olacağını umuyorum. Takviyelerini bile silip supuruyor aynı performansı mamislere de yapacağını diliyorum![]()
Benim de aynen öyleOcean d vitamini kullanan arkadaşlar kaç şişe bitirdiniz? Benim 1 bitti 2. yarım. Normal mi
Tamam canım çok sağolaynen canim üzüm pekmezi
armut suyu ve havuç suyu da karistiracm
Pazar günu çok kötüydüm canım pazartesi tüm gün diğer günler yarım.pzts öğle arası eve geldim baktım gayet mutlu babanne sürekli konuşuyor oynatıyor maması çorbası püresi uyumasi her şeyiyle ilgileniyor.çok korkuyordum ama çok şükür okul da iyi geldi değişiklik oldu sen de alışırsın akillari daha erdiğinde zor olurdu bence en ideal zaman başlamak için.yarın daha iyi olacaksındir.çocuklarımız da mutlu olacak inşallahisisxz canım nasıl gidiyor? Ben işe başladığıma pişman gibiyim, günde 4-5 saat ayrı kalıyoruz ama oğlum bu sürede uyuyamıyormuş en fazla yarım saat o da zorla. Çok zoruma gidiyor çalışmak, oğlumdan ayrı kalmak, bugün eve gelince aldım emziriyorum, gözyaşlarım akmaya başladı, oğlum da o an emmeyi bırakıp yüzüme baktı mırıldanarak, sanırım iyi değilim.
Allah bi daha hiç bi zaman yasatmasin inşallah çok zor ve çok kötü bi durum hem korku hem ölüm hem yaşam arasında ince bi çizgide yaşıyoruz o an sadece bebeğimi düşündüm korktum o günden sonra sürekli depremler oluyor turkiyede bunlar kıyamet alametleri rabbimden korkmayanlar inanmayanlar bi ders cikarsin kendine ölümlü dünyada nekadar boş yasıyormuşuzBende o gün uyuyamadım
Elimde çay tepsisi servis yapıyordum
Arkamı dönerken başım döndü sandım
Henüz adet olmadığım için kendimden şüphe ettim
Bi baktık depremmiş
Herkeste aynı şeyi hissetmiş evde
Lamba nasıl sallandı
Bi anlık dünyada yaşarken ne kadar çabuk unutuyoruz herşeyi
Neyse ki bizi unutmayan Rabbimiz var
Herşeye hazırlıklı olmalıyız
Her anımız çok değerli
Huzursuz olma canım bebeğin senden etkilenir
O minicik bedeniyle, boncuk boncuk bakar ve hisseder![]()
Bir kase mi??? Hani cay kasigiyla basliyorduk
Senin için sevindim canım ek gıdaya mı geçtin? Bizimki sadece mama içiyor ben yokken ve sağdığım sütü. Evet babaannesi sürekli konuşuyor ama uyutamıyor, sabah çıkmadan emziriyordum memede uyuyakaldı yatırdım arkamdan uyanmış, 5 saatte sadece 20 dakika uyumuşPazar günu çok kötüydüm canım pazartesi tüm gün diğer günler yarım.pzts öğle arası eve geldim baktım gayet mutlu babanne sürekli konuşuyor oynatıyor maması çorbası püresi uyumasi her şeyiyle ilgileniyor.çok korkuyordum ama çok şükür okul da iyi geldi değişiklik oldu sen de alışırsın akillari daha erdiğinde zor olurdu bence en ideal zaman başlamak için.yarın daha iyi olacaksındir.çocuklarımız da mutlu olacak inşallah
bilmiyorum işte ben de onu merak ettim o noktaya gelmesi için 4. aydan itibaren yavaş yavaş baslamaliydi bunu saglik bakanlığının hazırladığı bir bildiri tarzı bi yazidan paylaştımBir kase mi??? Hani cay kasigiyla basliyordukben bir cocuk doktorunun videosunu izledim. Kademeli olarak 9. Ayda ulasilmasi gereken miktar 250 ml civari dedi. 2 bebek mamasi kavanozu kadar yemesi yeterli dedi ama tabi ki en bastan degil. 9. Ayda olmasi beklenen. 6. Ayda nasil yesin o kadar.