• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorma, canlari sagolsun 😊
Biz aldık hafta sonu ebebek te joie indirimi vardı. Normalde 1600 civariydi. 1085 tlye geldi sanırım. Joie every fx... Cok rahat ve şık duruyor yarın monte edeceğiz arabaya bakalım. Bir de mama sandalyesi aldık 🥰 joie mimzy modeli. O da indirimle 414 tlye geldi. 2 ay önce falan baktığımda 649 tlydi. Bu ay içerisinde tekrardan joie indirimi olacak. Bir bak istersen. Bizimki de pusette rahatsız olmaya başladı. Bacakları çok dışa çıktığı için ve arabada ters koyduğumuz için bacaklarını hareket ettiremiyordu.

Biz aldık hafta sonu ebebek te joie indirimi vardı. Normalde 1600 civariydi. 1085 tlye geldi sanırım. Joie every fx... Cok rahat ve şık duruyor yarın monte edeceğiz arabaya bakalım. Bir de mama sandalyesi aldık 🥰 joie mimzy modeli. O da indirimle 414 tlye geldi. 2 ay önce falan baktığımda 649 tlydi. Bu ay içerisinde tekrardan joie indirimi olacak. Bir bak istersen. Bizimki de pusette rahatsız olmaya başladı. Bacakları çok dışa çıktığı için ve arabada ters koyduğumuz için bacaklarını hareket ettiremiyordu.
Aa o joie indirimini gordum ama tek gundu ve disari cikamadik o gun. Ebebgi takip ediyorum, subat indiriminde iyi bir sey yakalariz insallah. Mama sandalyesini arkadasim verecek bize. Ama daha tabak canak falan alinacak ek gida icin 😊

Bu ay sonunu iple çekiyorum ek gıda için. Eğlenceli bir süreç olacağını umuyorum. Takviyelerini bile silip supuruyor aynı performansı mamislere de yapacağını diliyorum 💞😍
Ben de vallahi. Cok heyecanliyim. Bizimki damlalarini siler supururdu eskiden. Demir damlasina basladiktan sonra agzini acmaz oldu. Igrenc bir tadi ve kokusu var. Cocuk kasikla verilen her seyden tiksinir oldubu damla yuzunden. 🙄

Screenshot_20200204-233004_Adobe Acrobat.webp
Screenshot_20200204-233004_Adobe Acrobat.webp

isisxz isisxz canım nasıl gidiyor? Ben işe başladığıma pişman gibiyim, günde 4-5 saat ayrı kalıyoruz ama oğlum bu sürede uyuyamıyormuş en fazla yarım saat o da zorla. Çok zoruma gidiyor çalışmak, oğlumdan ayrı kalmak, bugün eve gelince aldım emziriyorum, gözyaşlarım akmaya başladı, oğlum da o an emmeyi bırakıp yüzüme baktı mırıldanarak, sanırım iyi değilim.
Pazar günu çok kötüydüm canım pazartesi tüm gün diğer günler yarım.pzts öğle arası eve geldim baktım gayet mutlu babanne sürekli konuşuyor oynatıyor maması çorbası püresi uyumasi her şeyiyle ilgileniyor.çok korkuyordum ama çok şükür okul da iyi geldi değişiklik oldu sen de alışırsın akillari daha erdiğinde zor olurdu bence en ideal zaman başlamak için.yarın daha iyi olacaksındir.çocuklarımız da mutlu olacak inşallah

Bende o gün uyuyamadım
Elimde çay tepsisi servis yapıyordum
Arkamı dönerken başım döndü sandım
Henüz adet olmadığım için kendimden şüphe ettim
Bi baktık depremmiş
Herkeste aynı şeyi hissetmiş evde
Lamba nasıl sallandı

Bi anlık dünyada yaşarken ne kadar çabuk unutuyoruz herşeyi
Neyse ki bizi unutmayan Rabbimiz var 🛐
Herşeye hazırlıklı olmalıyız
Her anımız çok değerli
Huzursuz olma canım bebeğin senden etkilenir
O minicik bedeniyle, boncuk boncuk bakar ve hisseder 💕
Allah bi daha hiç bi zaman yasatmasin inşallah çok zor ve çok kötü bi durum hem korku hem ölüm hem yaşam arasında ince bi çizgide yaşıyoruz o an sadece bebeğimi düşündüm korktum o günden sonra sürekli depremler oluyor turkiyede bunlar kıyamet alametleri rabbimden korkmayanlar inanmayanlar bi ders cikarsin kendine ölümlü dünyada nekadar boş yasıyormuşuz

Pazar günu çok kötüydüm canım pazartesi tüm gün diğer günler yarım.pzts öğle arası eve geldim baktım gayet mutlu babanne sürekli konuşuyor oynatıyor maması çorbası püresi uyumasi her şeyiyle ilgileniyor.çok korkuyordum ama çok şükür okul da iyi geldi değişiklik oldu sen de alışırsın akillari daha erdiğinde zor olurdu bence en ideal zaman başlamak için.yarın daha iyi olacaksındir.çocuklarımız da mutlu olacak inşallah
Senin için sevindim canım ek gıdaya mı geçtin? Bizimki sadece mama içiyor ben yokken ve sağdığım sütü. Evet babaannesi sürekli konuşuyor ama uyutamıyor, sabah çıkmadan emziriyordum memede uyuyakaldı yatırdım arkamdan uyanmış, 5 saatte sadece 20 dakika uyumuş 😢 Ben gelince iki buçuk saat uyudu kuzum özledim uyurken. Bende ağla ağla akşamı ettim. İnşallah dediğin gibi ben de alışırım. Sanırım farklı bir okulda başlamamın da etkisi oldu, kendi okuluma bir gün gittim geçen dönem, çok iyi gelmişti o gün.

Bir kase mi??? Hani cay kasigiyla basliyorduk 😂 ben bir cocuk doktorunun videosunu izledim. Kademeli olarak 9. Ayda ulasilmasi gereken miktar 250 ml civari dedi. 2 bebek mamasi kavanozu kadar yemesi yeterli dedi ama tabi ki en bastan degil. 9. Ayda olmasi beklenen. 6. Ayda nasil yesin o kadar.
bilmiyorum işte ben de onu merak ettim o noktaya gelmesi için 4. aydan itibaren yavaş yavaş baslamaliydi bunu saglik bakanlığının hazırladığı bir bildiri tarzı bi yazidan paylaştım

Back
X