• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim dun uyku egitimiyle ilgili bir seyler okumustum. Saati geri cekerken azar azar kademeli cekin yaziyordu. Mesela 1'de uyuyorsa once 12:30, ertesi gun 12 gibi. Bir de boyle deneyebilirsin.
Aynen bizde böyle planlıyoruz eşimle bakalım dün tuttu ama gündüz az uyumuştu etkisi olmuştur ☹️

O da olur canım ya her gün huy değiştiriyorlar yeni bir şey çıkarıyorlar. Mesela benimki 2 gündür etrafa tükürüyor salyalarını püskürtmeyi öğrenmiş 🤦🏻‍♀️🤣 dün gece emdikten sonra mıkırdandı kucağımda uyumak istiyor biliyorum yanında oturdum emziğini verdim hiç ilgilenmedim baktım bi süre sonra uyudu. Heralde dedi amaan çok uykum var zaten şimdi ağla et uğraşamıcam 🤪😁
Çok komikler😆 bizimki de fena püskürtüyo eşim gözlüklü camlar hep tükürük 🤣 bende öyle ağlayıp kendi kendine uyuyunca vicdan yapıyorum emerek uyuduğundan aç yavrum gibi düşünüyorum. Dün yavrum babası evi süpürürken ben ortalığı toplayıp vileda yaptım mama sandalyesinde beşiğinde oyaladık biraz. Ağladı alalım istedi hep beşiğinde bi baktım uyumuş kuzum sonra uyandırıp emzirip uyuttum çocuğu 🙄

Merhaba canım nasılsın ☺
Boyu ne kadar canım
Her ay gelişimi farklı olabiliyor
Biz gitmedik aşımız olmadığından ebe diğer ay dedi
Bizimki iyi gibi boyu uzamış geliyo tombik bişey teyzesi 😌
Bilmiyorum kilosunu ama 8 küsürdür herhalde
Dün 5 aylık olduk
Bi ay önce 7.800 dü
Boyu da 2 cm uzamış. 66 olduk

Merhaba canım nasılsın ☺
Boyu ne kadar canım
Dün 5 aylık olduk
Bi ay önce 7.800 dü
Bizim de 7620 idi

Selamın Aleyküm 💕💕
Dün gündüz hiç uyumayan ve gece memeyle diş kaşıyan tosbağamla geldik 😊

Yürüteç alan veya almayı düşünen var mı?
Bizim abladan kalma var
Katlı vaziyette oturttum ayak kısmında çıkarılabilir bezi vardı sorun olmadı
önünde müzikli oyuncaklar olduğundan çok hoşuna gitti 😚

Ayakta tuttuğumuzda adım atıyo minik minik 😌😌
Yatmaktan sıkılıyor artık
Hareketlendikçe işler değişiyor 😂

Sizde durumlar ne ❤
bize de abimler verdi. günlük 15-20 dk koyuyorum. değişiğine gitti😅 o bile yetiyor yemek yaparken is yaparken falan. benim evde salon dısındaki halılar biraz ince, yürüyo valla pesimde 😅 kısa süreli olmasına rağmen.
ek gıdaya basladın mı?

Çok çok teşekkür ederim😍
Benim dr da benzer şekilde anlattı ancak benimki yoğurtla başla sonra yavaş yavaş sebze ve meyve pureleei demisti. Yoğurt ve yumurta alerjik uç gün kuralını uygula demişti.
Yalnız kıyma ve balık için erken değil mi bize demedigi için soruyorum. Özellikle balık on aydan önce yedirilmemeli diye kalmış aklımda 🤔
Şöyle meyve yoğurt ve sebzeler 4 er gün yendikten sonra yani 13. Gün sebze yemeklerine 1 yemek kaşığı kadar kıyma koy ki protein olsun haftanın 5 günü kıyma 2 günü de yine 1 yemek kaşığı kadar balık haşla dedi tabii dediğim gibi ek gıdaya başladığın 13. Günü et ürünlerine başlıcaz
Bilmiyorum kii😀erken gibi evet
Ama öyle yapıcam ben yumurta sarısı 7. Ayda dedi ve pirinç yulaf unu eklemek de 7. Ayda olacakmış

bize de abimler verdi. günlük 15-20 dk koyuyorum. değişiğine gitti😅 o bile yetiyor yemek yaparken is yaparken falan. benim evde salon dısındaki halılar biraz ince, yürüyo valla pesimde 😅 kısa süreli olmasına rağmen.
ek gıdaya basladın mı?

Biz de 5 ay 12 günlük olduk ve doktor mama sandalyesi alın ve oturtun o oturmak istiyo artık dedi ve biz aynı gün ikeadan mama sandalyesi aldık ve çoo sevdi inmek istemiyor
4,5 aydan beri destekli oturtuyordum zaten mama sandalyesinde çok rahat etti o da biz de😂

Şöyle meyve yoğurt ve sebzeler 4 er gün yendikten sonra yani 13. Gün sebze yemeklerine 1 yemek kaşığı kadar kıyma koy ki protein olsun haftanın 5 günü kıyma 2 günü de yine 1 yemek kaşığı kadar balık haşla dedi tabii dediğim gibi ek gıdaya başladığın 13. Günü et ürünlerine başlıcaz
Bilmiyorum kii😀erken gibi evet
Ama öyle yapıcam ben yumurta sarısı 7. Ayda dedi ve pirinç yulaf unu eklemek de 7. Ayda olacakmış
Anladım canım çok teşekkürler😊

Çok komikler😆 bizimki de fena püskürtüyo eşim gözlüklü camlar hep tükürük 🤣 bende öyle ağlayıp kendi kendine uyuyunca vicdan yapıyorum emerek uyuduğundan aç yavrum gibi düşünüyorum. Dün yavrum babası evi süpürürken ben ortalığı toplayıp vileda yaptım mama sandalyesinde beşiğinde oyaladık biraz. Ağladı alalım istedi hep beşiğinde bi baktım uyumuş kuzum sonra uyandırıp emzirip uyuttum çocuğu 🙄
Bizim de oyun halisinin aynası nokta nokta olmuş. Artık onu hapşırırken mi yaptı tükürürken mi bilmiyorum🤣 Ayy bu bebelerin huyları tornadan çıkmış gibi hepsi aynı. Gerçekten çok komikler ve herşeyi anlıyorlar artık. Yalandan ağlıyor mesela yavaş yavaş böyle ııı ııı ondan sonra bakınırken bişey ilgisini çekiyor ağlamayı unutuyor iyice inceledikten sonra yine aklına geliyor devam ediyor ağlamaya ııı ııı 🤦🏻‍♀️ öksürünce hemen kucağıma alıyordum tükürüğü falan kaçıyor diye onu öğrendi şimdi arada öhö öhö yapıyor kucağıma alayım diye ama numaradan öksürdüğü o kadar belli ki🤣🤣

Biz de 5 ay 12 günlük olduk ve doktor mama sandalyesi alın ve oturtun o oturmak istiyo artık dedi ve biz aynı gün ikeadan mama sandalyesi aldık ve çoo sevdi inmek istemiyor
4,5 aydan beri destekli oturtuyordum zaten mama sandalyesinde çok rahat etti o da biz de😂
yıkılmıyo mu kenarlara?

Merhaba canım nasılsın ☺
Boyu ne kadar canım
Dün 5 aylık olduk
Bi ay önce 7.800 dü
Ayy maşallah ya biz son kontrolde 6 kilo çıktık sizin kilonun maşallahı var. 600gram almış dedi allah bereket versin dedim🙃

Bizim de mama sandalyemiz var ama hiç oturtmadım daha. O da ben de oturmasını istiyoruz ama doktorumuz hayır dedi. Sizden 20 gün gerideyiz ama bence biz de oturabiliriz 🤭🤭 doktor da hayır deyince içime sinmedi koltuğa destekli bile koyamıyorum 😔

Bizim de oyun halisinin aynası nokta nokta olmuş. Artık onu hapşırırken mi yaptı tükürürken mi bilmiyorum🤣 Ayy bu bebelerin huyları tornadan çıkmış gibi hepsi aynı. Gerçekten çok komikler ve herşeyi anlıyorlar artık. Yalandan ağlıyor mesela yavaş yavaş böyle ııı ııı ondan sonra bakınırken bişey ilgisini çekiyor ağlamayı unutuyor iyice inceledikten sonra yine aklına geliyor devam ediyor ağlamaya ııı ııı 🤦🏻‍♀️ öksürünce hemen kucağıma alıyordum tükürüğü falan kaçıyor diye onu öğrendi şimdi arada öhö öhö yapıyor kucağıma alayım diye ama numaradan öksürdüğü o kadar belli ki🤣🤣
Hahaha aynen hepsi aynı eğitimi almış gibi diyorum ben 🤣 yaaa çok tatlı alıver annesi sende öhö der demez kıyamam ya 🥰 bazen bunalıyorum ama hemen bugünlerin geçeceğini,istesem de kucağımda tutamayacağımı düşünüp anın keyfini çıkarıyorum. Bazen yeni bişeyler öğreniyor her geçen gün kızım büyüyor diye seviniyorum bazen de geçen günler geri gelmeyecek doyamıyorum zaman geçiyor büyüyor diye üzülüyorum 😪 Bu annelik çok acayip bişeymiş 🥺

Bende aldım mama sandalyesi mutfakta yanımda oyalansın istedim falan ama ikidir tepsisine parmakcığı sıkışıyor yavrumun ileri geri hareket ettirince 🥺 parmaklar sürekli biyerlerinde sandalyenin aman dikkat edin

Kızlar mama sandalyesi de ayrı bir olay. Sever mı sevmez mi mevzusu var zaten iyi birşey alsak çok pahalı. Masa ve oturak şeklinde ayrılabilen mama sandalyelerinden mı alsam diyorum sevmezse de ilerleyen dönemde aktivite masası olarak kullanır

Screenshot_20200210-185838_Samsung Internet.webp
Nuhra2 Nuhra2
ben bunu aldim ilerde ayiririm dedim
ayrica ust kisim cikip sandalyeye montaj olabiliyor

Bizim ki de yalandan öksürüyor😄

Hahaha aynen hepsi aynı eğitimi almış gibi diyorum ben 🤣 yaaa çok tatlı alıver annesi sende öhö der demez kıyamam ya 🥰 bazen bunalıyorum ama hemen bugünlerin geçeceğini,istesem de kucağımda tutamayacağımı düşünüp anın keyfini çıkarıyorum. Bazen yeni bişeyler öğreniyor her geçen gün kızım büyüyor diye seviniyorum bazen de geçen günler geri gelmeyecek doyamıyorum zaman geçiyor büyüyor diye üzülüyorum 😪 Bu annelik çok acayip bişeymiş 🥺
Almaz mıyım ayy durun çocuğum öksürüyor hemen kaldırayım diyorum alıyorum kucağıma 🤪🤭 şükür sebebi bunlar😍 onlara sahip olabildiğimiz için çok şanslıyız. Katılıyorum annelik çok acayip bişey🥰

Back
X