• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs kenarlarım kaşınıp kızarıyor. Bebeğin ağzının geldiği bir yer değil. Karşılaşan var mı

aynen bide öyle dene. fotografını da atsana severim test yorumlamayı😂
dediğim gibi düzensiz oldugumuz için daha yeni yumurtluyor olabilirsin
Eneeem, ovulasyonla çok belli olmaz ama, nöbetçi eczane bulabilirsen merakını gider, bize de haber et. Topiğin 2. Gebesi mi geliyor yoksa :)))
Nuhra2 Nuhra2 canim ne oldu
kaza kurşunu 😨😧
morcivertkedi morcivertkedi canım ama ovulasyon olunca sadece 1 gün pozitif çıkıyor diye biliyorum. Dün sabahtan beri 2. Çizgi koyu çıkıyor 5 tane test yaptım.
Z Zzynp19 ilk gebe kimdi ben mı kaçırdım 🤔
T tuboz canım eşime hamilelik testi aldırdım negatif cıktı o da. Ama dün sabahtan beri 5 Defa ovulasyon baktım hepsi pozitif. Yani ya hamileyim henüz testte çıkmıyor hcg yeterince yükselmedi da pko gibi bir durum oluştu o yüzden lh yükseldi ve ovulasyon pozitif çıkıyor. Yumurtlama olduğunu sanmam bu kadar uzun süre pik olmuyor çünkü

morcivertkedi morcivertkedi canım ama ovulasyon olunca sadece 1 gün pozitif çıkıyor diye biliyorum. Dün sabahtan beri 2. Çizgi koyu çıkıyor 5 tane test yaptım.
T tuboz canım eşime hamilelik testi aldırdım negatif cıktı o da. Ama dün sabahtan beri 5 Defa ovulasyon baktım hepsi pozitif. Yani ya hamileyim henüz testte çıkmıyor hcg yeterince yükselmedi da pko gibi bir durum oluştu o yüzden lh yükseldi ve ovulasyon pozitif çıkıyor. Yumurtlama olduğunu sanmam bu kadar uzun süre pik olmuyor çünkü
kaçınci olucak eğer varsa
ilk hamilemiz S Serrarana18

Hayir. 8'de uyuyor ilk. Sonra 12 gibi uyaniyor. Eskiden 2-3 gibi uyanirdi ilk. Daha uzun uyurdu ilk uykusunu. Doymuyor mu acaba diye dusunmeye basladim.
Allahımmm bunlar nasıl saatler maşallah 4 saat uyusa öpüp başıma koyacağım 😢 nasıl oluyo bana da bir yol gösterin 😅
8 12 çok iyi zaten. Bizim ilk uzun uyku 1 de başlıyor
Bizimde öyle odaya kaçta girersem gireyim o saat 1 olacak öyle uyuyor ve ben deliriyorum 😪

kaçınci olucak eğer varsa
ilk hamilemiz S Serrarana18
Bir tane oğlum var canım. Aslında 2. Olsa üzülmem birlikte büyürler diyordum ama bu korku bile bana gösterdi ki hazır değilim. Yani oğluma karşı vicdan azabı çekiyorum sanki. Varsa da allah ın takdiri tabi de gönlüm razı değil

Allahımmm bunlar nasıl saatler maşallah 4 saat uyusa öpüp başıma koyacağım 😢 nasıl oluyo bana da bir yol gösterin 😅

Bizimde öyle odaya kaçta girersem gireyim o saat 1 olacak öyle uyuyor ve ben deliriyorum 😪
Canim benim, vallahi bilmiyorum en bastan bu duzen kendiliginden olustu. Ben artik bizim mudahale ve cabalarimizin minimal ise yaradigina, bebegin duzenini aslinda kendisinin olusturduguna inanmaya basladim.

Zaten yapiyorsundur belki ama aksam uyku ritueli olusturduk. Odamiza geciyoruz, alt ust degisimi yapiyoruz, biraz kikirdiyoruz. Gece lambasini aciyoruz. O dakikadan sonra konusmak yok, sessizlik var sadece. Memeye gelince direkt uyku moduna giriyor. Zamanla biyolojik saatleri alisiyor duzene ve melatonin salgilamaya basliyor vucut. Bunu ben net gorebiliyorum. Gece lambasi acilir acilmaz gozleri kaymaya basliyor ☺

Bizim de sorunumuz gunduz hic uyumamasi. Gunu bize dar ediyor. Bugun tum gun babasiyla beni esir tuttu. Yerinde de durmuyor illa kucak. Bel agrisindan duramiyorum artik. Gunduz tas catlasa toplamda belki bir saat uyuyor. O yuzden de erken uyuyor sanirim.

Kızlar, bir kaza kurşunu şüphemiz vardı eşimle. Dün sabahtan bu yana test yapıyorum evde ovulasyon testi vardı evde. Adetime 3 gün var. Dünden beri hiç silikleşmeden ovulasyon testi pozitif çıkıyor ikisi de aynı koyuluk. Korkuyorum 😣 umarım 2. Defa yumurtluyorum ya da test bozuktur
Canım benimde günüm geçmişti ama henüz düzen oturmadı diye düşünmüştüm bebeğim üç aylıkken testide ertledim biraz korktum açıkçası hiç hazır değilim çünkü sonra düşük yaptım kan pıhtılaşması olduğu için sanırım iğne olmam gerekiyordu. Günüm gecmesine rağmen kan verip terst yaptıramadım hep aksilik oldu. Esimde bende çok korktuk kizdik birbirimize nasıl.kaza oldu diye. Yani üzücü bı durum yaşadım sende şüpheleniyor san bian önce kan testi yaptır bence için rahatlar

Bir tane oğlum var canım. Aslında 2. Olsa üzülmem birlikte büyürler diyordum ama bu korku bile bana gösterdi ki hazır değilim. Yani oğluma karşı vicdan azabı çekiyorum sanki. Varsa da allah ın takdiri tabi de gönlüm razı değil
Ben de vicdan azabı çektim ilk öğrendiğimde ama geçti. Şu an gayet ikisine de bakmaya hazır hissediyorum yorucu zor olacak ama olsun Rabbim vermiş sahip çıkmak gerekir diye düşündüm. Senin şüphen var galiba eğer öyle bi durum varsa erkenden netleştir aksi bir durum yaşarsan daha çok yıpratıcı olur. Benim hâlâ sıkıntı var bilmeden ağır falan kaldırdığım için düşük tehlikesi yaşıyorum. Onu öğrendiğimde korktuğum için başıma böyle bişey verdi Allah diye kendimi suçladım günlerce. Hâlâ tehlike var ama ben hep dua ediyorum Rabbim onu bana bağışlasın diye. İnşallah gönlün en kısa zamanda razı olur varsa eğer 😐

Canım benimde günüm geçmişti ama henüz düzen oturmadı diye düşünmüştüm bebeğim üç aylıkken testide ertledim biraz korktum açıkçası hiç hazır değilim çünkü sonra düşük yaptım kan pıhtılaşması olduğu için sanırım iğne olmam gerekiyordu. Günüm gecmesine rağmen kan verip terst yaptıramadım hep aksilik oldu. Esimde bende çok korktuk kizdik birbirimize nasıl.kaza oldu diye. Yani üzücü bı durum yaşadım sende şüpheleniyor san bian önce kan testi yaptır bence için rahatlar
Evet bende de pıhtılaşma var hep iğne kullandım yarın sabah bir daha bakacağım gebelik testine duruma göre kan veririm. Kan vermek benim için çok zorlayıcı oluyor belki düşük yaptığım dönemden kalma bir travma. O yüzden erteliyorum

Ben de vicdan azabı çektim ilk öğrendiğimde ama geçti. Şu an gayet ikisine de bakmaya hazır hissediyorum yorucu zor olacak ama olsun Rabbim vermiş sahip çıkmak gerekir diye düşündüm. Senin şüphen var galiba eğer öyle bi durum varsa erkenden netleştir aksi bir durum yaşarsan daha çok yıpratıcı olur. Benim hâlâ sıkıntı var bilmeden ağır falan kaldırdığım için düşük tehlikesi yaşıyorum. Onu öğrendiğimde korktuğum için başıma böyle bişey verdi Allah diye kendimi suçladım günlerce. Hâlâ tehlike var ama ben hep dua ediyorum Rabbim onu bana bağışlasın diye. İnşallah gönlün en kısa zamanda razı olur varsa eğer 😐
Canım aslında benim endişe yaşadığım şu. Önceki dönemde bir düşük yaptım pıhtılaşmaya bağlı. Bu sebeple tüm hamilelik boyunca iğne ve büyük bir kısmında düşük önleyici ilaçlar kullandım. Bunlar sanırım emzirmeye engel ve bu beni kaygılandırıyor

evet doğru söylüyorsun. sen sabah testi yapınca at :) yada direkt git kan ver öğren orda kesin cıkar

Hiç mi uyumuyor canım Yoksa bu aralar mı? Ben genelde 9 civarı yatırıyorum uyku eğitimi için kitap da okumuştum metodlar vs. Ama hiç birini yapmıyorum 🤦🏻‍♀️🤣 çünkü gözümün önünden ayıramıyorum çocuğu içim rahat etmiyor bir türlü yatağına yatıramıyorum biz ortamızda yatırıyoruz gayet güzel uyuyor hatta emzirip yatırıyorum 3 saat sonrasına alarm kuruyorum 2 kez bazen ikisini de duymuyorum beni bırak o kadar tepemizde çalan telefona o da uyanmıyor 🤣 çoğu zaman sallamıyorum uyumadan önce yatak odasına gidiyoruz ışığı kapatıyoruz yatağımıza yatıyoruz ve uyuyoruz işte bizim de tek şartımız ben yanında yatıcam. Uyanınca da ben burdayım annecim diyorum kafasını okşuyorum acıkmadıysa uyumaya devam ediyor çok şükür 🧿 geçenlerde hızlıca uyusun diye kucağımda sallayayım dedim karanlıkta etrafa bakınıp duruyor aa dedim senin uyuyacağın yok boşuna sallatma kendini koydum yatağa kendiliğinden uyudu sonra yani neye alışıyorsa onu arıyor. Her çocuğun karakteri başka tabiki. Ama ilk 2 ay hiç ama hiç uyumadı ne gece ne gündüz çok şükür geçici bir dönemmiş. Hatta ilk kez uyuduğunda bu çocuğa noldu hasta mı uyuyor diye endişelenmiştim o derece uyumuyordu 🤷🏻‍♀️

Evet bende de pıhtılaşma var hep iğne kullandım yarın sabah bir daha bakacağım gebelik testine duruma göre kan veririm. Kan vermek benim için çok zorlayıcı oluyor belki düşük yaptığım dönemden kalma bir travma. O yüzden erteliyorum
Canım bende çok karmaşık bı haldeydim anlıyorum seni ama sonuç düşük olunca kendini sahada çok sucluyo insan benim yüzümden diyor o yüzden erteleme hiç bence

Canım bende çok karmaşık bı haldeydim anlıyorum seni ama sonuç düşük olunca kendini sahada çok sucluyo insan benim yüzümden diyor o yüzden erteleme hiç bence
Haklısın evet. Son gebeliğinin üstüne mı düşük oldu senin yoksa daha önce mı olmuştu ?

Canım aslında benim endişe yaşadığım şu. Önceki dönemde bir düşük yaptım pıhtılaşmaya bağlı. Bu sebeple tüm hamilelik boyunca iğne ve büyük bir kısmında düşük önleyici ilaçlar kullandım. Bunlar sanırım emzirmeye engel ve bu beni kaygılandırıyor
Pıhtılaşmayı bilmiyorum ama iğne ve düşük önleyici progestan ben de kullanıyorum şu an hem de yüksek doz. Doktor bebeğime bi zararı olmayacağını söyledi. Emziriyorum kesmedim de. Hayırlısı olsun inşallah fazla sıkma canını 🤗

Pıhtılaşmayı bilmiyorum ama iğne ve düşük önleyici progestan ben de kullanıyorum şu an hem de yüksek doz. Doktor bebeğime bi zararı olmayacağını söyledi. Emziriyorum kesmedim de. Hayırlısı olsun inşallah fazla sıkma canını 🤗
Yaa öyle mi 😍 bak buna çok sevindim işte. Hayırlısı olsun, sen de bebeğini sağlıkla alırsın inşallah canım

Haklısın evet. Son gebeliğinin üstüne mı düşük oldu senin yoksa daha önce mı olmuştu ?
Evet canım 14 Eylül'de doğum yaptım bebeğim.uc aylıkken oldu düşük. Emzirmedigim için hormonlar daha hızlı düzene girdi sanırım 40 in çıkınca düzenli adet görmeye başlamıştım.

Back
X