2019 Eylül Anneleri

selam güzel anneler. 2015 te oğlum doğduğundan beri buraya pek girmedim:) malum bu hafta ikinci kez anne olacağımı öğrenince aklıma ilk burası geldi.
benim de sat16 aralık. adetim 8 gün gecikmişti betada 10000 çıktı. ikiz mi acep kafamı karıştırdınız.

Hayırlısı olsun canim :) bende korktum şimdi neden benim değer düşük diye
Korkma canim kusura bakma dusunemedim insan hasass oluyor.benim ilk gebelimde 4+4de 429 dü degerim şimdi aynı günde 1500 çıkınca umut ışte

Sizin normal diye düşünüyorum

Slm kızlar benim sat 18 aralık 5+6 Günlük olduk ıns sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi

Birazdan doktora gitcem kızlar inşallah güzel haberler alırım keseyi görürüm amin.

Merhaba kızlar bende nasip olursa ekim başı annesi olacağım.bugun 4+4deyiz ve keseyi gördük şükür birde test verdik birsuru

Kızlar yardım edin çok kotuyum hastane onunde ağlıyorum 6 haflaik kese göründü ama içinde bebek yok. V8tamin verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak

Duyduğunuz mu cevrenizde böyle olan sonra bebek görünen oldumu

Kizlar ben 5 haftalıkken keseyi gordum simdi 7+2 bu cuma da insallah kalp atışlarını duyarım.
Surekli acikiyorum ne yapacagimi sasirdim artik

Duyduğunuz mu cevrenizde böyle olan sonra bebek görünen oldumu
Benim diger düşüklerimde bebek vardı kese vardı kalp atışı yoktu sonra kanama ve kürtaj şimdide erkenden sevinmek istemiyorum rabbim inşallah en kısa sürede bebegin gösterir sna

Benim diger düşüklerimde bebek vardı kese vardı kalp atışı yoktu sonra kanama ve kürtaj şimdide erkenden sevinmek istemiyorum rabbim inşallah en kısa sürede bebegin gösterir sna
Çok moralim.bozuk karışık duygular icerisindeyim hayırlısı olsun ne diyim başka. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…