Canım 442 çıktı değerim yükselmiş çok şükürE
kaç haftalık öğrenince yaz cnm
Hiç yaptırmadım ben sadece testle öğrendim cnmEvet son adet tarihinden hesaplanıyor canım ama zaten ultrasonda ne kadar olduğunu görüyor peki sen kan testi yaptırdınmı beta hcg değerin kaç biliyormusun
Çok şükür cnm ne güzel bende iyi haberler alırım insallahCanım 442 çıktı değerim yükselmiş çok şükür
7 haftalık falan sanırım büyük ihtimal bi de güzel haberi alıyım rahatlicamEvet son adet tarihinden hesaplanıyor canım ama zaten ultrasonda ne kadar olduğunu görüyor peki sen kan testi yaptırdınmı beta hcg değerin kaç biliyormusun
Inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum yazmayı unutmaÇok şükür cnm ne güzel bende iyi haberler alırım insallah
Tabiki yazicamInşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum yazmayı unutma
daha sonra hamile oldugunumu ögrendin arkadasim?yada hamilesin ve hamile oldugugnu unutupmu kaldirdin? Bence doktoruna söyle,Progestan kullanmani isteyecektirBen bi sorum olcakti hamile degilim diye bugun agir kaldirdim kasiklarim agrimaya baslasi boyle kahverengin akinti geldi sizce ne olabilir
Yok hayir ben bugun test yaptim negatifti yoktur diye agir kaldirdim simdi kasiklarim agriyor..agir dediqimde marketten esya tasidim agir..daha sonra hamile oldugunumu ögrendin arkadasim?yada hamilesin ve hamile oldugugnu unutupmu kaldirdin? Bence doktoruna söyle,Progestan kullanmani isteyecektir
Normalde ayin 21 inde olcaktim adet..ayin 18 inde oldum ama az ve sancim hoc yoktur millet dedi yerlesme kanamasi olabilir ama bilmiyorum kafam karistiYok hayir ben bugun test yaptim negatifti yoktur diye agir kaldirdim simdi kasiklarim agriyor..agir dediqimde marketten esya tasidim agir..
Bat yakinsa eger bir kac güne regl olabilirsin diye düsünüyorum,yakin degilse kan testi yaptir kesin Sonuc verecektir.Yok hayir ben bugun test yaptim negatifti yoktur diye agir kaldirdim simdi kasiklarim agriyor..agir dediqimde marketten esya tasidim agir..
Iyi yapmissin hakkinda Hayirlisi insallah,mutlaka bizede hbr verValla simdi verdim kan bakalim nolcak aklimizda durcagina yapalim gitsin dedik :)
Hayirlisi olsun ins hakkinda,erkek degeri derken?anlamadimki cnm0.24 cikti hamile degilim ..bise sorcam orda erkek degeri var o ne demek acaba
Selam canim,Iyi diyelim Iyi olalim. Kacinci haftadasin Sen?benimde bazen cnm birsey yemek istemiyor,ac kalsam kalicam yani zorla yiyorum. Migdem bulaniyor Ama henüz cikRtmadim,ins cikRtmamda.Selam kızlar nasıl gidiyor bulantılarınız varmi ben her sabah cikariyorum yemek yapamıyorum ya
Selam cnm:) iyi sayılır benim bulantım yok ama uykum çok fazlaSelam kızlar nasıl gidiyor bulantılarınız varmi ben her sabah cikariyorum yemek yapamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?