2019 Eylül Anneleri

Evet son adet tarihinden hesaplanıyor canım ama zaten ultrasonda ne kadar olduğunu görüyor peki sen kan testi yaptırdınmı beta hcg değerin kaç biliyormusun
Hiç yaptırmadım ben sadece testle öğrendim cnm

Evet son adet tarihinden hesaplanıyor canım ama zaten ultrasonda ne kadar olduğunu görüyor peki sen kan testi yaptırdınmı beta hcg değerin kaç biliyormusun
7 haftalık falan sanırım büyük ihtimal bi de güzel haberi alıyım rahatlicam

Ben bi sorum olcakti hamile degilim diye bugun agir kaldirdim kasiklarim agrimaya baslasi boyle kahverengin akinti geldi sizce ne olabilir

Ben bi sorum olcakti hamile degilim diye bugun agir kaldirdim kasiklarim agrimaya baslasi boyle kahverengin akinti geldi sizce ne olabilir
daha sonra hamile oldugunumu ögrendin arkadasim?yada hamilesin ve hamile oldugugnu unutupmu kaldirdin? Bence doktoruna söyle,Progestan kullanmani isteyecektir

daha sonra hamile oldugunumu ögrendin arkadasim?yada hamilesin ve hamile oldugugnu unutupmu kaldirdin? Bence doktoruna söyle,Progestan kullanmani isteyecektir
Yok hayir ben bugun test yaptim negatifti yoktur diye agir kaldirdim simdi kasiklarim agriyor..agir dediqimde marketten esya tasidim agir..

Yok hayir ben bugun test yaptim negatifti yoktur diye agir kaldirdim simdi kasiklarim agriyor..agir dediqimde marketten esya tasidim agir..
Normalde ayin 21 inde olcaktim adet..ayin 18 inde oldum ama az ve sancim hoc yoktur millet dedi yerlesme kanamasi olabilir ama bilmiyorum kafam karisti

Bat yakinsa eger bir kac güne regl olabilirsin diye düsünüyorum,yakin degilse kan testi yaptir kesin Sonuc verecektir.

Selam kızlar nasıl gidiyor bulantılarınız varmi ben her sabah cikariyorum yemek yapamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…