2019 Eylül Anneleri

Sata göre de 6 haftalık mıydı? En hayırlısı neyse o olur inşallah
Sata göre 7 haftalık olması gerekiyor aslında simdi hesapladım da acaba geç dollenmemi oluyor fikri olanlar yazarsa mutlu olucam benimle birlikte 10 aralik olanda var di

Ayy cnn inşallah ya nasıl geçecek bu 10 gün hiç bilmiyorum çok üzüldüm insalah dediğin gibi olur yaa

Duyduğunuz mu cevrenizde böyle olan sonra bebek görünen oldumu
Bizzat yasadim. Bende 9 haftalik hamileyim. 6. Haftada gittim bos gebelik bebek yok dedi. Ultrason kagidinda kocaman bir bos kese vardi. 2 gun sonra baska doktora gittim. Kalp atislarini gordum geldim. Baska doktorada git murlaka. Ve uzulme 6 hafta erken daha 7 8 e kadar yolu var

Kızlar yardım edin çok kotuyum hastane onunde ağlıyorum 6 haflaik kese göründü ama içinde bebek yok. V8tamin verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak
Benim de 5+3 te boş kese idi, 2 hafta sonra tekrar gelin dedi, gittik kalp atışını duyduk, çirkini de gördük şükür inşallah siz de görürsünüz. Yalnız bence doktorunuzu değiştirin, bebek yoksa bile değiştirin derim. Bu süreçte en en en önemli şey size herşeyi net açıklayan ve moral bozmayan bir hekim bence ..

Merhaba kızlar benim hiç belirtim yok 7. haftadayim sadece hafif kasik ağrısi oluyor ara sıra.. benim gibi olan var mi
Benim de ilk hamileliğim öyleydi, toplamda 2 hafta fln bulantım oldu geçti sadece 3. Ayda.. Ama şimdi adetim geciktiğinden beri her gün bulantım var, halsizlikten ölüyorum, yemek kesinlikle pişiremiyorum her hamilelik kendine özgü oluyor, bedenin, kan değerlerin, hormonların ne diyorsa o oluyor bide eskiler bulantı azsa erkek çoksa kız der ama bilemiyorum tabi

Kızlar cumartesi 40tı hcg bugün verdim 61 çıktı. Değer yavaş yükseliyor gibi sanki. 2 defa düşük yaşadım. Sanırım korkuyorum

Evet cnm senin gibi olan bir sürü hikaye dinledim sonradan bebek görünebilir de görünmeyip bos gebelik olabilirde ikisine de hazırlanmaktan başka çare yok

Ne güzel cnm inşllah bende bu güzel haberi veririm zaman geçsin bi an önce . Zaten yine boş derse başka doktora daha gorunucem

Bir de o ben bakarken bende anladım baktım hiç bisey yok içinde doktor bebek görünmüyor kese oluşmuş dedi bende bebeğin olması gerekiyormuydu bu haftada dedim evet dedi. Vitamin kullan haftaya gek bakalım yoksa sonlandiririz dedi. Iyi bir doktor aslında kziimda da ona gitmiştim bi sure

Sata göre 7 haftalık olması lazım ama 6 haftalık dedi acaba geç döllenme mi.diye düşünmüyor değilim

selam kızlar yeni hamişlere hayırlı olsun :) bende çarşamba günü gidecem bakalım kalp atışı için inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…