- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Sata göre 7 haftalık olması gerekiyor aslında simdi hesapladım da acaba geç dollenmemi oluyor fikri olanlar yazarsa mutlu olucam benimle birlikte 10 aralik olanda var diSata göre de 6 haftalık mıydı? En hayırlısı neyse o olur inşallah
9 haftalik henuz.Allah razı olsun amon cumlemizin. Sabah kustum yine kizim annee kardeşimi mi kustun yoksa diyor:) çok güzel heyecan bizim için bi de kizim var hep dilinde 2 gündür onu öyle görmek de ayrı mutluluk sizinki kaç haftalık?
Burdayım cnmne oldu ne dedi doktor
CNım şimdi okudum yazdıklarını moralini bozma biraz daha bekle çok duydum 7 8 haftada bebeğin göründüğünü hatta Bi arkadaşımın kesesi 8.haftada göründü ikiz olmasına rağmen gönlünü ferah tut
Ayy cnn inşallah ya nasıl geçecek bu 10 gün hiç bilmiyorum çok üzüldümCNım şimdi okudum yazdıklarını moralini bozma biraz daha bekle çok duydum 7 8 haftada bebeğin göründüğünü hatta Bi arkadaşımın kesesi 8.haftada göründü ikiz olmasına rağmen gönlünü ferah tut
Bizzat yasadim. Bende 9 haftalik hamileyim. 6. Haftada gittim bos gebelik bebek yok dedi. Ultrason kagidinda kocaman bir bos kese vardi. 2 gun sonra baska doktora gittim. Kalp atislarini gordum geldim. Baska doktorada git murlaka. Ve uzulme 6 hafta erken daha 7 8 e kadar yolu varDuyduğunuz mu cevrenizde böyle olan sonra bebek görünen oldumu
Sen gönlünü ferah tut cnm Allahın izniyle herşey güzel olacak stres yapmaAyy cnn inşallah ya nasıl geçecek bu 10 gün hiç bilmiyorum çok üzüldüminsalah dediğin gibi olur yaa
Önemli değil cnm kesmeyi gördün mü sen
Gitmedim bende cnm ne zaman gideceksin sen¿ korkuyorum strese girerim diye bekliyorumYok daha gitmedim doktora canin sen gördünmü?
Benim de 5+3 te boş kese idi, 2 hafta sonra tekrar gelin dedi, gittik kalp atışını duyduk, çirkini de gördük şükürKızlar yardım edin çok kotuyum hastane onunde ağlıyorum 6 haflaik kese göründü ama içinde bebek yok. V8tamin verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak
Benim de ilk hamileliğim öyleydi, toplamda 2 hafta fln bulantım oldu geçti sadece 3. Ayda.. Ama şimdi adetim geciktiğinden beri her gün bulantım var, halsizlikten ölüyorum, yemek kesinlikle pişiremiyorumMerhaba kızlar benim hiç belirtim yok 7. haftadayim sadece hafif kasik ağrısi oluyor ara sıra.. benim gibi olan var mi
Evet cnm senin gibi olan bir sürü hikaye dinledim sonradan bebek görünebilir de görünmeyip bos gebelik olabilirde ikisine de hazırlanmaktan başka çare yokBizzat yasadim. Bende 9 haftalik hamileyim. 6. Haftada gittim bos gebelik bebek yok dedi. Ultrason kagidinda kocaman bir bos kese vardi. 2 gun sonra baska doktora gittim. Kalp atislarini gordum geldim. Baska doktorada git murlaka. Ve uzulme 6 hafta erken daha 7 8 e kadar yolu var
Ne güzel cnm inşllah bende bu güzel haberi veririm zaman geçsin bi an önce . Zaten yine boş derse başka doktora daha gorunucemBenim de 5+3 te boş kese idi, 2 hafta sonra tekrar gelin dedi, gittik kalp atışını duyduk, çirkini de gördük şükürinşallah siz de görürsünüz. Yalnız bence doktorunuzu değiştirin, bebek yoksa bile değiştirin derim. Bu süreçte en en en önemli şey size herşeyi net açıklayan ve moral bozmayan bir hekim bence ..
Bir de o ben bakarken bende anladım baktım hiç bisey yok içinde doktor bebek görünmüyor kese oluşmuş dedi bende bebeğin olması gerekiyormuydu bu haftada dedim evet dedi. Vitamin kullan haftaya gek bakalım yoksa sonlandiririz dedi. Iyi bir doktor aslında kziimda da ona gitmiştim bi sureBenim de 5+3 te boş kese idi, 2 hafta sonra tekrar gelin dedi, gittik kalp atışını duyduk, çirkini de gördük şükürinşallah siz de görürsünüz. Yalnız bence doktorunuzu değiştirin, bebek yoksa bile değiştirin derim. Bu süreçte en en en önemli şey size herşeyi net açıklayan ve moral bozmayan bir hekim bence ..
içini ferah tut canım belkide düşündüğün gibidir.Haftaya inşallah bebişi görürsünSata göre 7 haftalık olması lazım ama 6 haftalık dedi acaba geç döllenme mi.diye düşünmüyor değilim
normalde katlaması lazım ama sen yinede doktoruna danış inşallah sıkıntı olmazKızlar cumartesi 40tı hcg bugün verdim 61 çıktı. Değer yavaş yükseliyor gibi sanki. 2 defa düşük yaşadım. Sanırım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?