Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın. Dediğin gibi belki geç döllenmedir.Bir de o ben bakarken bende anladım baktım hiç bisey yok içinde doktor bebek görünmüyor kese oluşmuş dedi bende bebeğin olması gerekiyormuydu bu haftada dedim evet dedi. Vitamin kullan haftaya gek bakalım yoksa sonlandiririz dedi. Iyi bir doktor aslında kziimda da ona gitmiştim bi sure
kaç haftalıktı canım senin ?Kızlar dayanamadım doktora gittim kese görünmedi doktor 4 5 gün sonra anca görünür dedi karından baktı
4+6 cnmkaç haftalıktı canım senin ?
bende gittiğimde tam 5. haftaydı sata göre küçücük bir kese gördü çarşamba günüde gidecem bakalım kalp atışı için bakalım inşallah hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz4+6 cnm
İnşallah cnm benim kan değerim dün 950idi görünmesi için artması gerekirmiş bide ben gene kaldığım zamanı biliyorum aslında ama sata göre hesaplandığı için 4+6 diyorum :)bende gittiğimde tam 5. haftaydı sata göre küçücük bir kese gördü çarşamba günüde gidecem bakalım kalp atışı için bakalım inşallah hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz
benimde 796 ydı gittiğimde sata göre söyledi banada ben ne zaman oldugunuda hatırlamıyorum korunurken kaldım çünküİnşallah cnm benim kan değerim dün 950idi görünmesi için artması gerekirmiş bide ben gene kaldığım zamanı biliyorum aslında ama sata göre hesaplandığı için 4+6 diyorum :)
Aaq 796 da iken karından ultrason ile keseyi gördü mübenimde 796 ydı gittiğimde sata göre söyledi banada ben ne zaman oldugunuda hatırlamıyorum korunurken kaldım çünküplanlı değildi oyüzden sat üzerinden gidiyoruz :):)
yok yok pazar yaptırmıştım 796 çıktı salı gittim küçük bir kese göründüAaq 796 da iken karından ultrason ile keseyi gördü mü
Karından mı gördü cnm?yok yok pazar yaptırmıştım 796 çıktı salı gittim küçük bir kese göründü
evet karından baktıKarından mı gördü cnm?
Bir dahaki gittiğimde inşallah bende görürüm :)evet karından baktı
görürsün canım rahat olBir dahaki gittiğimde inşallah bende görürüm :)
canım birkaç haftaya kadar görünebilir, belkş embriyo geç oluşuyordur. beta hcg takibi yapılmalı, eğer çıkmıyorsa boş gebelik olabilir. 3 ay önce benim öyşe oldu, 500 le başlamıltı bir hafta sonra 178 e düştü, ertesi gün de düşük olmuştu. beta hcg tekrarlamadan üzülme hemen, belki değer yükselir bebek geç oluşuyordur. rabbim hayırlısını versin.Kızlar yardım edin çok kotuyum hastane onunde ağlıyorum 6 haflaik kese göründü ama içinde bebek yok. V8tamin verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak
Inşallah cnm sağlıklı olsun da hayırlısı bakalimiçini ferah tut canım belkide düşündüğün gibidir.Haftaya inşallah bebişi görürsün
Inşallah cnm amin ilk bas.cok üzüldüm.ama vardır.bunda da bir hayır diyorumAnladım canım, hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın. Dediğin gibi belki geç döllenmedir.
Bildiğin doktor ise dediği gibi bi bekleyelim bakalım, kalbini ferah tut sen, görürsünüz inşallah
Öyle cnm hayırlısını versin rabbim. Ama boş gebelikde de aynı hamileymisin gibi hcg yukselebiliyormus. Hiç kan değeri falan alınmadı benden o yüzdencanım birkaç haftaya kadar görünebilir, belkş embriyo geç oluşuyordur. beta hcg takibi yapılmalı, eğer çıkmıyorsa boş gebelik olabilir. 3 ay önce benim öyşe oldu, 500 le başlamıltı bir hafta sonra 178 e düştü, ertesi gün de düşük olmuştu. beta hcg tekrarlamadan üzülme hemen, belki değer yükselir bebek geç oluşuyordur. rabbim hayırlısını versin.
Tatlım giremedim bikaç gün buyurBurdayım cnmne oldu ne dedi doktor
Canım senin görünmemesi belkide embriyodandır geç dölleniyordur sıkma canını beta hcg ne baktır ordan anlaşılır zaten olup olmadığıTatlım giremedim bikaç gün buyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?