2019 Eylül Anneleri

Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın. Dediğin gibi belki geç döllenmedir.
Bildiğin doktor ise dediği gibi bi bekleyelim bakalım, kalbini ferah tut sen, görürsünüz inşallah

Kızlar dayanamadım doktora gittim kese görünmedi doktor 4 5 gün sonra anca görünür dedi karından baktı

bende gittiğimde tam 5. haftaydı sata göre küçücük bir kese gördü çarşamba günüde gidecem bakalım kalp atışı için bakalım inşallah hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz
İnşallah cnm benim kan değerim dün 950idi görünmesi için artması gerekirmiş bide ben gene kaldığım zamanı biliyorum aslında ama sata göre hesaplandığı için 4+6 diyorum :)

İnşallah cnm benim kan değerim dün 950idi görünmesi için artması gerekirmiş bide ben gene kaldığım zamanı biliyorum aslında ama sata göre hesaplandığı için 4+6 diyorum :)
benimde 796 ydı gittiğimde sata göre söyledi banada ben ne zaman oldugunuda hatırlamıyorum korunurken kaldım çünkü planlı değildi oyüzden sat üzerinden gidiyoruz :):)

benimde 796 ydı gittiğimde sata göre söyledi banada ben ne zaman oldugunuda hatırlamıyorum korunurken kaldım çünkü planlı değildi oyüzden sat üzerinden gidiyoruz :):)
Aaq 796 da iken karından ultrason ile keseyi gördü mü

Kızlar yardım edin çok kotuyum hastane onunde ağlıyorum 6 haflaik kese göründü ama içinde bebek yok. V8tamin verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak
canım birkaç haftaya kadar görünebilir, belkş embriyo geç oluşuyordur. beta hcg takibi yapılmalı, eğer çıkmıyorsa boş gebelik olabilir. 3 ay önce benim öyşe oldu, 500 le başlamıltı bir hafta sonra 178 e düştü, ertesi gün de düşük olmuştu. beta hcg tekrarlamadan üzülme hemen, belki değer yükselir bebek geç oluşuyordur. rabbim hayırlısını versin.

Inşallah cnm amin ilk bas.cok üzüldüm.ama vardır.bunda da bir hayır diyorum

Öyle cnm hayırlısını versin rabbim. Ama boş gebelikde de aynı hamileymisin gibi hcg yukselebiliyormus. Hiç kan değeri falan alınmadı benden o yüzden

Bir arkadaşımız sormuştu şuan bulamadım benim 4+5 günlükken kesem belli oldu adetimi 8 gün geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…