- 17 Eylül 2013
- 241
- 103
- 323
Benim aynı değil canım haftam sata göre 3 gün gerideKızlar haftanız sat gününüze aynımı çıktı cevap verir misiniz??
Ben hep cikariyoum sabahtan beri 3 oldu. Ben 2 3 gün önce öğrendim cnm yarın doktordayim 10 aralik ti sat. Senin ne kadarlikSelam canim,Iyi diyelim Iyi olalim. Kacinci haftadasin Sen?benimde bazen cnm birsey yemek istemiyor,ac kalsam kalicam yani zorla yiyorum. Migdem bulaniyor Ama henüz cikRtmadim,ins cikRtmamda.
Iyiymis cnm mide bulantısı çok zor oluyor benim kızımda da böyleydiSelam cnm:) iyi sayılır benim bulantım yok ama uykum çok fazla
40 günün dolduğunda kac haftalık tı benim bugun 44 gün 40.günümde doktor kese yi gördü haftasını söylemedi daha küçük dediBenim aynı değil canım haftam sata göre 3 gün geride
Umarim en kisa zamanda bu bulantilarin azalir.hayirli olsun,Rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.ben 5+5 teyim bgn.Ben hep cikariyoum sabahtan beri 3 oldu. Ben 2 3 gün önce öğrendim cnm yarın doktordayim 10 aralik ti sat. Senin ne kadarlik
Aynen oluyor bel kasık agrisiAdet olacakmış gibi arılar oluyomu şimdi sizde bel agrısı dizlerin agrısı filan
Benimde son adet tarihi 25 aralık dün 1580 çıktı degerimbenim ikiz mi acaba ☺Bende en son 25 aralıkta hasta oldum cnm dünden önceki gün değerim 249 çıkmıştı şimdi hastaneye gidiyorum inşallah yükselmiştir değer
Belirtilerin çoğu 8.haftadan sonra olur genelde ama herkesde farklı olur olmazMerhaba kızlar benim hiç belirtim yok 7. haftadayim sadece hafif kasik ağrısi oluyor ara sıra.. benim gibi olan var mi
Merhaba Ben varim bendede cok belirtim yok kafana takma cnm herkeste olacak diye birsey yok.bende hamilelik belirtisi bile yoktu.herkesin bünyeSi farkliMerhaba kızlar benim hiç belirtim yok 7. haftadayim sadece hafif kasik ağrısi oluyor ara sıra.. benim gibi olan var mi
Hakkinda Hayirlisi ins arkadasim saglikli gelsinlerde gerisi bosBenimde son adet tarihi 25 aralık dün 1580 çıktı degerimbenim ikiz mi acaba ☺
Teşekkür ederim canım insan ister istemez takılıyor böyle şeylere insaalh her sey yolundadirMerhaba Ben varim bendede cok belirtim yok kafana takma cnm herkeste olacak diye birsey yok.bende hamilelik belirtisi bile yoktu.herkesin bünyeSi farkli
Hayırlısı olsun canim :) bende korktum şimdi neden benim değer düşük diyeBenimde son adet tarihi 25 aralık dün 1580 çıktı degerimbenim ikiz mi acaba ☺
Sata göre 40. Günde keseyi gördük. O gün 5+5 tim sata göre, doktor ultrasona göre 5+2 olduğunu söyledi40 günün dolduğunda kac haftalık tı benim bugun 44 gün 40.günümde doktor kese yi gördü haftasını söylemedi daha küçük dedi
Inşallah cnm sat ne xamandiUmarim en kisa zamanda bu bulantilarin azalir.hayirli olsun,Rabbim hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.ben 5+5 teyim bgn.
Anlldm canm çok saol cevapların içinSata göre 40. Günde keseyi gördük. O gün 5+5 tim sata göre, doktor ultrasona göre 5+2 olduğunu söyledi
Yok yok Iyi düsünelim Iyi olsun canim,hersey ins yolundadir hepimiz icinTeşekkür ederim canım insan ister istemez takılıyor böyle şeylere insaalh her sey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?