2019 Eylül Anneleri

Canım senin görünmemesi belkide embriyodandır geç dölleniyordur sıkma canını beta hcg ne baktır ordan anlaşılır zaten olup olmadığı
Gece sürekli rüyalarıma girdi durdu doktora gidiyorum bebek görünüyor nasıl seviniyorum 1 geceyi zor atlattım 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Gece sürekli rüyalarıma girdi durdu doktora gidiyorum bebek görünüyor nasıl seviniyorum 1 geceyi zor atlattım 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Ne kadar stres sıkıntı yaparsan okadar zorluk çekersin dua et herşey hakkında hayırlı olsun inşaallah git bi kan değerlerine baktır kendini oyalıcak şeylerle uğraş bebişinde kendini gösterir inşaallah

herşey olacağına varıyor canım sen içini ferah tut inşallah kötü bişey olmayacak aynen bir kan tahlili yaptırsan aslında kafan biraz rahatlardı

Yapmamak için çok uğraşıyorum ama sürekli aklımda varmi yokmu varmi yokmu diye. Hayırlısını versin rabbim vardır bi bildiği. Sende 10 aralik satın benimde öyle ama bana 6 haftalik dedi 8 mm di sanırım kese

herşey olacağına varıyor canım sen içini ferah tut inşallah kötü bişey olmayacak aynen bir kan tahlili yaptırsan aslında kafan biraz rahatlardı
Evde yatıyorum biraz belim ağrıyor bulantım çok aslında düşündüm kan tahlilini ama simdi olumsuz bi sonuç çıkarsa dha kötü olucam hiç girmiyim oralara. O kadar çok böyle hikaye okudum ki biri 7.5 haftalıkken bebek görünmemiş 2 gün sonra görünmüş. Kızımda hiç böyle bisey basima gelmemişti. Karmakarisigim

sen içini ferah tut tatlım bence bir sıkıntı olmayacak .Bende ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum sata göre gidiyoruz benimde 3 yaşında kızım var düşünmüyordum ama korunurken kaldım.Allah öyle nasip görmüş demek..oyüzden kalbini serin tut rabbim en hayırlısını versin sana

Amin inşallah perşembeye alicam randevuyu 7+4 olmuş olucam kısmet bakalim

Senin demekki geç döllenme olmuş canım

gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende yarın gidecem bakalım duyabilecekmiyiz sürpriz yumurtanın sesini

sağolasın canım bizimki de sürpriz yumurta 3 ay önce boş gebelik olmuştum o da sürprizdi. hakkımızda hayırlısı inşallah sen de duyarsın pıtpıtları.

Öyle cnm hayırlısını versin rabbim. Ama boş gebelikde de aynı hamileymisin gibi hcg yukselebiliyormus. Hiç kan değeri falan alınmadı benden o yüzden
ilk defa duydum bunu. bana dr 10 gün içinde niye beta tekrarlatmadın diye kızmıştı.
Rabbim hayırlısını versin inşallah, en kısa zamanda duyarsın sesini de rahatlarsın. duam seninle.

sağolasın canım bizimki de sürpriz yumurta 3 ay önce boş gebelik olmuştum o da sürprizdi. hakkımızda hayırlısı inşallah sen de duyarsın pıtpıtları.
Hamilelikten farklı birseyin oldu mu boş gebelikte göğüslerin flan indi mi mesela? Ultrason simsiyah miydi ?kaçıncı haftaya kadar bekledin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…