- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Gece sürekli rüyalarıma girdi durdu doktora gidiyorum bebek görünüyor nasıl seviniyorum 1 geceyi zor atlattım 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorumCanım senin görünmemesi belkide embriyodandır geç dölleniyordur sıkma canını beta hcg ne baktır ordan anlaşılır zaten olup olmadığı
Ne kadar stres sıkıntı yaparsan okadar zorluk çekersin dua et herşey hakkında hayırlı olsun inşaallah git bi kan değerlerine baktır kendini oyalıcak şeylerle uğraş bebişinde kendini gösterir inşaallahGece sürekli rüyalarıma girdi durdu doktora gidiyorum bebek görünüyor nasıl seviniyorum 1 geceyi zor atlattım 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
herşey olacağına varıyor canım sen içini ferah tut inşallah kötü bişey olmayacakGece sürekli rüyalarıma girdi durdu doktora gidiyorum bebek görünüyor nasıl seviniyorum 1 geceyi zor atlattım 1 hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Maşaallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahben de şimdi çıktım doktordan. çok şükür 6+3, kalp atışı var, sorun yok. inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.
gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahben de şimdi çıktım doktordan. çok şükür 6+3, kalp atışı var, sorun yok. inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.
Sat ne zamandıben de şimdi çıktım doktordan. çok şükür 6+3, kalp atışı var, sorun yok. inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.
Yapmamak için çok uğraşıyorum ama sürekli aklımda varmi yokmu varmi yokmu diye. Hayırlısını versin rabbim vardır bi bildiği. Sende 10 aralik satın benimde öyle ama bana 6 haftalik dedi 8 mm di sanırım keseNe kadar stres sıkıntı yaparsan okadar zorluk çekersin dua et herşey hakkında hayırlı olsun inşaallah git bi kan değerlerine baktır kendini oyalıcak şeylerle uğraş bebişinde kendini gösterir inşaallah
Evde yatıyorum biraz belim ağrıyor bulantım çok aslında düşündüm kan tahlilini ama simdi olumsuz bi sonuç çıkarsa dha kötü olucam hiç girmiyim oralara. O kadar çok böyle hikaye okudum ki biri 7.5 haftalıkken bebek görünmemiş 2 gün sonra görünmüş. Kızımda hiç böyle bisey basima gelmemişti. Karmakarisigimherşey olacağına varıyor canım sen içini ferah tut inşallah kötü bişey olmayacakaynen bir kan tahlili yaptırsan aslında kafan biraz rahatlardı
sen içini ferah tut tatlım bence bir sıkıntı olmayacak .Bende ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum sata göre gidiyoruz benimde 3 yaşında kızım var düşünmüyordum ama korunurken kaldım.Allah öyle nasip görmüş demek..oyüzden kalbini serin tut rabbim en hayırlısını versin sanaEvde yatıyorum biraz belim ağrıyor bulantım çok aslında düşündüm kan tahlilini ama simdi olumsuz bi sonuç çıkarsa dha kötü olucam hiç girmiyim oralara. O kadar çok böyle hikaye okudum ki biri 7.5 haftalıkken bebek görünmemiş 2 gün sonra görünmüş. Kızımda hiç böyle bisey basima gelmemişti. Karmakarisigim
Amin inşallah perşembeye alicam randevuyu 7+4 olmuş olucam kısmet bakalimsen içini ferah tut tatlım bence bir sıkıntı olmayacak .Bende ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum sata göre gidiyoruz benimde 3 yaşında kızım var düşünmüyordum ama korunurken kaldım.Allah öyle nasip görmüş demek..oyüzden kalbini serin tut rabbim en hayırlısını versin sana
Senin demekki geç döllenme olmuş canımYapmamak için çok uğraşıyorum ama sürekli aklımda varmi yokmu varmi yokmu diye. Hayırlısını versin rabbim vardır bi bildiği. Sende 10 aralik satın benimde öyle ama bana 6 haftalik dedi 8 mm di sanırım kese
Rabbim hayırlısını nasip etsin bekleyip görücez. Bi de yolk saç falan diyorlar o da yok ultrasondaSenin demekki geç döllenme olmuş canım
Hayırlısı canımRabbim hayırlısını nasip etsin bekleyip görücez. Bi de yolk saç falan diyorlar o da yok ultrasonda
gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahbende yarın gidecem bakalım duyabilecekmiyiz sürpriz yumurtanın sesini
ilk defa duydum bunu. bana dr 10 gün içinde niye beta tekrarlatmadın diye kızmıştı.Öyle cnm hayırlısını versin rabbim. Ama boş gebelikde de aynı hamileymisin gibi hcg yukselebiliyormus. Hiç kan değeri falan alınmadı benden o yüzden
teşekkür ederim canım, hepimize sağlıkla doğurup büyütmek naaio olsun inşallahMaşaallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
Sagolasinilk defa duydum bunu. bana dr 10 gün içinde niye beta tekrarlatmadın diye kızmıştı.
Rabbim hayırlısını versin inşallah, en kısa zamanda duyarsın sesini de rahatlarsın. duam seninle.
Hamilelikten farklı birseyin oldu mu boş gebelikte göğüslerin flan indi mi mesela? Ultrason simsiyah miydi ?kaçıncı haftaya kadar bekledin?sağolasın canım bizimki de sürpriz yumurta 3 ay önce boş gebelik olmuştum o da sürprizdi. hakkımızda hayırlısı inşallah sen de duyarsın pıtpıtları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?