aminn inşallah canım bakalım yarın sabah yine bir süprizle karşılaşmayızsağolasın canım bizimki de sürpriz yumurta 3 ay önce boş gebelik olmuştum o da sürprizdi. hakkımızda hayırlısı inşallah sen de duyarsın pıtpıtları.
TurkuazKrampon senin göğüslerinde inmemi oldu ağrın falan varmıHamilelikten farklı birseyin oldu mu boş gebelikte göğüslerin flan indi mi mesela? Ultrason simsiyah miydi ?kaçıncı haftaya kadar bekledin?
Eski hassasiyet gittiTurkuazKrampon senin göğüslerinde inmemi oldu ağrın falan varmı
Kızlar tsh'ınız bakıldı mı hamilelikte? 2,5 in üzerinde olmamalı deniyor, benim 3'ün üzerinde ama doktorum önemsemiyor.sen içini ferah tut tatlım bence bir sıkıntı olmayacak .Bende ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum sata göre gidiyoruz benimde 3 yaşında kızım var düşünmüyordum ama korunurken kaldım.Allah öyle nasip görmüş demek..oyüzden kalbini serin tut rabbim en hayırlısını versin sana
ultrason da kese görünüyordu ama içi boştu, gittiğim dr geç oluşabilir dedi diye üstünde durmadım. 6. haftanın içindeyken göğüslerde hassasiyet yok olmuştu ama hiç ona yormadım. sonra pembe akıntı gelmeye başladı akşamüstü, soluğu kadın doğum acilinde aldım. progestan ve beta hcg baktı tekrar. sonuç 500 den 178 e düşmüş düşük olur bu dedi, ertesi gün de düştü kendiliğinden. yani 7. haftayı göremedim.Hamilelikten farklı birseyin oldu mu boş gebelikte göğüslerin flan indi mi mesela? Ultrason simsiyah miydi ?kaçıncı haftaya kadar bekledin?
benim tamamen gitmişti. hemen yelkenleri suya indirme bence, hayırlısıyla burdayım diyecek kuzun sana. :)Eski hassasiyet gitti
yarın tahlil isticek benden doktor eğer gebelik devam ediyorsa.oyüzden bilmiyorum canımKızlar tsh'ınız bakıldı mı hamilelikte? 2,5 in üzerinde olmamalı deniyor, benim 3'ün üzerinde ama doktorum önemsemiyor.
Canım kuruntu yapma kendine iyi düşün iyi hisset kendini çok dinlemeEski hassasiyet gitti
Hassasiyet gitti deyince benimde kalan bi damla umudum da gitmiş bulunmaktaultrason da kese görünüyordu ama içi boştu, gittiğim dr geç oluşabilir dedi diye üstünde durmadım. 6. haftanın içindeyken göğüslerde hassasiyet yok olmuştu ama hiç ona yormadım. sonra pembe akıntı gelmeye başladı akşamüstü, soluğu kadın doğum acilinde aldım. progestan ve beta hcg baktı tekrar. sonuç 500 den 178 e düşmüş düşük olur bu dedi, ertesi gün de düştü kendiliğinden. yani 7. haftayı göremedim.
Şişlik aynı duruyor ama o doluluk ve hassasiyet yok 1 hafta öncesine kadar dokunamıyordum simdi rahatlıkla dokunabiliyorumbenim tamamen gitmişti. hemen yelkenleri suya indirme bence, hayırlısıyla burdayım diyecek kuzun sana. :)
ben de şu an öyleyim. önceki haftalarda dokunulmuyordu şimdi öyle değil. doluluk var ama. yani bu kriter değil bence, sen içini ferah tut.Şişlik aynı duruyor ama o doluluk ve hassasiyet yok 1 hafta öncesine kadar dokunamıyordum simdi rahatlıkla dokunabiliyorum
artması beklenen bir şey. bence sorun olmaz.Kızlar nasılsınız sizlere birşey sormak istiyorum pazar günü 950 olan değerim bugün 2270 olmuş artış 2 kattan fazla sorun mu bu?
Sağol cnmartması beklenen bir şey. bence sorun olmaz.
Amin inşallah cnm. Ne güzel ne mutlu sanaKızlar doktora gittim muayene oldum 7 haftalığız allaha şükür kalp atışımızı duyduk darısı bütün anne adaylarının başına
Hayırlısı olsun cnm ilk gune göre daha iyiyim bayağı araştırdım anomalili bebekleri vücut baştan oluşturmazmis eğer boş gebelikse yaşadığım. Vardır bunda da bir hayır deyip önüme bakıcam nasip kısmet herseyben de şu an öyleyim. önceki haftalarda dokunulmuyordu şimdi öyle değil. doluluk var ama. yani bu kriter değil bence, sen içini ferah tut.
Sizinki ne kadarlikhu hu bnde geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?