2019 Eylül Anneleri

İkinci doktora gidişim oldu bugün son adet tarihine göre 8 haftalık düşünürken ultrasyonda 6 haftalık çıktı
Benimde düşündüğüm gibi çıkmadı cnm doktorun ne dedi geç döllenme olabilirmi

Sizinki ne kadarlik
valla bende kafalar karışık öğrendikten 2 hafta snra doktora gittim korkutmasınlar netleşsin diye , 6+6 iken 5+5 dedi , geç döllenme dedi, kasım 25 ovü günümdü o zaman hamile kaldım onu ve adet haftasını saymıyorum zaten şuan 7+3 üm ama doktora 1 hafta geriden söylüyor , iç kanamam varmış korkulcak bişey yok dedi, 15 gün snra gel kalp atışını dinleteyim dedi, kalbide atıyormuş. Dün arkadaşımdan duydum 3/5 arkadaşına da aynı şeyleri söylemiş bu kadarı tesadüf olamaz, kalp atışını 15 gün snra bir daha muayene ücretine tabii tutarak dinletmek istiyor bence hemen doktorunu değiştir dedi. Bu hafta cumartesi güünü başka doktara gidicem

Hayırlı olsun inşallah tebrikler. Keseyi ve içinde bebeği gorebildinmi

bende doktordan geldim şimdi ama kalp atışını duyamadık bebek oluşmaya başlamış ama cok küçük karından zor duyulur dedi.Haftaya çağırdı tekrar daha net duyarız dedi.Bakalım bir sıkıntı çıkmazsa haftaya duyarız inşallah

Kaç haftaliktin cnm?

Benimde 6 +2 ama sata göre 7+2 pazartesi gittim ben ilk kez. Keseyi gördük ama bebeği göremedik 1 hafta sonra yine gel eğer göremezsek sonlandiririz dedi doktor
bence haftaya göreceksin canım yaa bak eğer senin sata göreyse haftaya görürsün bence bak bende 6 haftalığım kesenin içinde bebek cok küçük gördü yeni oluşmaya başladı dedi benide oyüzden haftaya çağırdı bence seninde öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…