- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Benimde düşündüğüm gibi çıkmadı cnm doktorun ne dedi geç döllenme olabilirmiİkinci doktora gidişim oldu bugün son adet tarihine göre 8 haftalık düşünürken ultrasyonda 6 haftalık çıktı
valla bende kafalar karışık öğrendikten 2 hafta snra doktora gittim korkutmasınlar netleşsin diye , 6+6 iken 5+5 dedi , geç döllenme dedi, kasım 25 ovü günümdü o zaman hamile kaldım onu ve adet haftasını saymıyorum zaten şuan 7+3 üm ama doktora 1 hafta geriden söylüyor , iç kanamam varmış korkulcak bişey yok dedi, 15 gün snra gel kalp atışını dinleteyim dedi, kalbide atıyormuş. Dün arkadaşımdan duydum 3/5 arkadaşına da aynı şeyleri söylemiş bu kadarı tesadüf olamaz, kalp atışını 15 gün snra bir daha muayene ücretine tabii tutarak dinletmek istiyor bence hemen doktorunu değiştir dedi. Bu hafta cumartesi güünü başka doktara gidicemSizinki ne kadarlik
Hayırlı olsun inşallah tebrikler. Keseyi ve içinde bebeği gorebildinmivalla bende kafalar karışık öğrendikten 2 hafta snra doktora gittim korkutmasınlar netleşsin diye , 6+6 iken 5+5 dedi , geç döllenme dedi, kasım 25 ovü günümdü o zaman hamile kaldım onu ve adet haftasını saymıyorum zaten şuan 7+3 üm ama doktora 1 hafta geriden söylüyor , iç kanamam varmış korkulcak bişey yok dedi, 15 gün snra gel kalp atışını dinleteyim dedi, kalbide atıyormuş. Dün arkadaşımdan duydum 3/5 arkadaşına da aynı şeyleri söylemiş bu kadarı tesadüf olamaz, kalp atışını 15 gün snra bir daha muayene ücretine tabii tutarak dinletmek istiyor bence hemen doktorunu değiştir dedi. Bu hafta cumartesi güünü başka doktara gidicem
gördük , kalbide pıt pıt attığını söylediHayırlı olsun inşallah tebrikler. Keseyi ve içinde bebeği gorebildinmi
Çok şükürgördük , kalbide pıt pıt attığını söyledi
Senin ne kadar oldu canım ?Çok şükür
Benimde 6 +2 ama sata göre 7+2 pazartesi gittim ben ilk kez. Keseyi gördük ama bebeği göremedik 1 hafta sonra yine gel eğer göremezsek sonlandiririz dedi doktorSenin ne kadar oldu canım ?
Boş gebelik olabilir anlicanSenin ne kadar oldu canım ?
Kaç haftaliktin cnm?bende doktordan geldim şimdi ama kalp atışını duyamadık bebek oluşmaya başlamış ama cok küçük karından zor duyulur dedi.Haftaya çağırdı tekrar daha net duyarız dedi.Bakalım bir sıkıntı çıkmazsa haftaya duyarız inşallah
bence haftaya göreceksin canım yaa bak eğer senin sata göreyse haftaya görürsün bence bak bende 6 haftalığım kesenin içinde bebek cok küçük gördü yeni oluşmaya başladı dedi benide oyüzden haftaya çağırdı bence seninde öyle olacakBenimde 6 +2 ama sata göre 7+2 pazartesi gittim ben ilk kez. Keseyi gördük ama bebeği göremedik 1 hafta sonra yine gel eğer göremezsek sonlandiririz dedi doktor
sata göre 6+2 canım bence seninki geç döllenmeKaç haftaliktin cnm?
gözünaydın canım darısıda bizim başımızagördük , kalbide pıt pıt attığını söyledi
Hadi inşallah , sen ne zaman gidiyorsun ?gözünaydın canım darısıda bizim başımıza
aa kan testi ile doğruladın mı ?Boş gebelik olabilir anlican
Bugün sabah gittimde daha bebek yeni oluşuyormuş oyüzden haftaya gel daha net olsun dediHadi inşallah , sen ne zaman gidiyorsun ?
aminn canım inşallah bende haftayı bekliyorum kalp atışları için bir aksilik olmazsaKeseyi bebeğini gören ve kalp atışını duyan hanımlar gözünüz aydın. Darısı bizlerin başına inşallah
Geç döllenmemi olmuş canım ?Bugün sabah gittimde daha bebek yeni oluşuyormuş oyüzden haftaya gel daha net olsun dedi
sanırım öyle oldu ben korunurken hamile kaldığım için öyle günümüde bilmiyorum aslında 5 haftalıkken gittim keseyi gördük bu haftada gittim bebekte yeni oluşuyor dedi haftaya çağırdı onun için tekrarGeç döllenmemi olmuş canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?