Hadi hayırlı haberler inşallahsanırım öyle oldu ben korunurken hamile kaldığım için öyle günümüde bilmiyorum aslında 5 haftalıkken gittim keseyi gördük bu haftada gittim bebekte yeni oluşuyor dedi haftaya çağırdı onun için tekrar
amin canımm cok saolHadi hayırlı haberler inşallah
Yaa gördün mü doktor dediğin böyle olur , bende kalp atışı vardı ama dinletmeyim minik daha 2 hafta snra gelin dedi, halbu ki 6+6 ydım ama amaç başka... hatta smear testi yapayım diye tutturdu ''şuan çok gerginim başka zaman''diye geçiştirdim.amin canımm cok saolsende doktorunu değiştir bence bak bugün ben gittiğimde doktor bana yine yazı yazdı verdi elime kontrolü geçtiği için boş boşuna tekrar para verme kalp atışına bakacaz sadece sen kayıt yaptırırken bu kağıtla gel dedi.
Evet sordum geç döllenme olmuş olabilir dedi ama şöyle bişi var doğrusu 6 haftalık zaten yani yumurtlama zamanıma göre tam 6 hafta oluyor genelde son adet alınınca kafamı karıştırıyordu oBenimde düşündüğüm gibi çıkmadı cnm doktorun ne dedi geç döllenme olabilirmi
Pendik teyim benKızlar hangi şehirdesiniz aranızda İstanbul da yaşayan var mı
Doktorun kim cnmPendik teyim ben
Amin canım teşekkür ederim darısı başınızaAmin inşallah cnm. Ne güzel ne mutlu sana
Evet biliyorum cnm görünmeyip sonradan görünen o kadar yazı okudum ki.. ama boş gebelik diye bi gercek var bu da doğru bos gebelikten dolayı kürtaj olan da bi çok yazı okudum . Ya var ya yok rabbim biliyor artik bana da sabredip beklemek gerekiyor. Bilmiyorum boş olduğu hissindeyim. Hislerim hep doğru çıkar yanilmayi cok isterim. Rabbime teslim oldum o ne derse obence haftaya göreceksin canım yaa bak eğer senin sata göreyse haftaya görürsün bence bak bende 6 haftalığım kesenin içinde bebek cok küçük gördü yeni oluşmaya başladı dedi benide oyüzden haftaya çağırdı bence seninde öyle olacak
Kan testi yaptırmadım ama hamileyim kese var sonuçta gebelik varaa kan testi ile doğruladın mı ?
Bi de cnm seninki.nokta şeklinde de olsa birşey görünmüş.benimki bomboş hiçbirşey yokBugün sabah gittimde daha bebek yeni oluşuyormuş oyüzden haftaya gel daha net olsun dedi
Evet döllenmeye göreyse benimde hafta tutuyor aslında ama herkes sata göre degerlendiriyorEvet sordum geç döllenme olmuş olabilir dedi ama şöyle bişi var doğrusu 6 haftalık zaten yani yumurtlama zamanıma göre tam 6 hafta oluyor genelde son adet alınınca kafamı karıştırıyordu o
yok yok bence sen hemen değiştir smear testi yapmak şimdimi aklına gelmiş yine sen bilirsin ama adam paracı belliYaa gördün mü doktor dediğin böyle olur , bende kalp atışı vardı ama dinletmeyim minik daha 2 hafta snra gelin dedi, halbu ki 6+6 ydım ama amaç başka... hatta smear testi yapayım diye tutturdu ''şuan çok gerginim başka zaman''diye geçiştirdim.
Boş gebelik dedin ya bebiş mi gözükmediKan testi yaptırmadım ama hamileyim kese var sonuçta gebelik var
aynen canım bakalım bu hafta aynı hastaneye farklı doktora gidicem kontrolüm var sonuçta onu değerlendireyim pıt pıtı duyayımyok yok bence sen hemen değiştir smear testi yapmak şimdimi aklına gelmiş yine sen bilirsin ama adam paracı belli
Daha tam doktor belirlemedim ama adatıp neslihan hanımı düşünüyorum siz nerde oturuyorsunuz neresini düşünüyor sunuzDoktorun kim cnm
Maltepedeyim bende alle klinikte Erhan karaalpten randevu aldımDaha tam doktor belirlemedim ama adatıp neslihan hanımı düşünüyorum siz nerde oturuyorsunuz neresini düşünüyor sunuz
hadi inşallahaynen canım bakalım bu hafta aynı hastaneye farklı doktora gidicem kontrolüm var sonuçta onu değerlendireyim pıt pıtı duyayım
sen haftaya git bakalım eğer rabbim yazdıysa olacaksa oluyor zaten herşeyBi de cnm seninki.nokta şeklinde de olsa birşey görünmüş.benimki bomboş hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?