2019 Eylül Anneleri

Hadi hayırlı haberler inşallah

Hadi hayırlı haberler inşallah
amin canımm cok saol sende doktorunu değiştir bence bak bugün ben gittiğimde doktor bana yine yazı yazdı verdi elime kontrolü geçtiği için boş boşuna tekrar para verme kalp atışına bakacaz sadece sen kayıt yaptırırken bu kağıtla gel dedi.

Yaa gördün mü doktor dediğin böyle olur , bende kalp atışı vardı ama dinletmeyim minik daha 2 hafta snra gelin dedi, halbu ki 6+6 ydım ama amaç başka... hatta smear testi yapayım diye tutturdu ''şuan çok gerginim başka zaman''diye geçiştirdim.

Kalbi atıyor dedi bana sadece hareketliliği gösterdi siz dinleyebildiniz miki devlette mi böyle sadece

Evet biliyorum cnm görünmeyip sonradan görünen o kadar yazı okudum ki.. ama boş gebelik diye bi gercek var bu da doğru bos gebelikten dolayı kürtaj olan da bi çok yazı okudum . Ya var ya yok rabbim biliyor artik bana da sabredip beklemek gerekiyor. Bilmiyorum boş olduğu hissindeyim. Hislerim hep doğru çıkar yanilmayi cok isterim. Rabbime teslim oldum o ne derse o

Evet sordum geç döllenme olmuş olabilir dedi ama şöyle bişi var doğrusu 6 haftalık zaten yani yumurtlama zamanıma göre tam 6 hafta oluyor genelde son adet alınınca kafamı karıştırıyordu o
Evet döllenmeye göreyse benimde hafta tutuyor aslında ama herkes sata göre degerlendiriyor

yok yok bence sen hemen değiştir smear testi yapmak şimdimi aklına gelmiş yine sen bilirsin ama adam paracı belli

yok yok bence sen hemen değiştir smear testi yapmak şimdimi aklına gelmiş yine sen bilirsin ama adam paracı belli
aynen canım bakalım bu hafta aynı hastaneye farklı doktora gidicem kontrolüm var sonuçta onu değerlendireyim pıt pıtı duyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…