Bakalım mennun kalıcak mıyız doktor değiştiren çokMaltepedeyim bende alle klinikte Erhan karaalpten randevu aldım
Aynen inşallah memnun kalırızBakalım mennun kalıcak mıyız doktor değiştiren çok
Ben canım avrupa yakasıKızlar hangi şehirdesiniz aranızda İstanbul da yaşayan var mı
Ben anadoludayım cnm sen doktorunu seçtin miBen canım avrupa yakası
EvetBoş gebelik dedin ya bebiş mi gözükmedi
Amin cnn insallahsen haftaya git bakalım eğer rabbim yazdıysa olacaksa oluyor zaten herşeyinşallah senin için en hayırlısı ne ise o olur
Hayırlı olsun cnm. Bozuk.falan.degoldir bence kan testi yaptır için rahat ederMerhaba adet günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu kan vermeye nasipse yarın gideceğiz korkuyorum ama ya yoksa test bozuk olabilir mi ki
Kararsızım şuan doktorum iyi gibide değil gibide tam karar veremedim bide benim ilk doğumum sezeryandı 3 sene önceBen anadoludayım cnm sen doktorunu seçtin mi
Canım merhaba mesajını gördüm burda.vajinal ultrasonla batırırsan daha net ölçülür bebegin boyu haftası. Şuan çok takılma buna belki geç dollenmistir. Ben 7+5 'te gittim yine vajinal baktı mesela. Içine sinmiyosa başka doktora git kalp atımı varsa korkma. Benm 1 gün geride cikiyo bebegimİkinci doktora gidişim oldu bugün son adet tarihine göre 8 haftalık düşünürken ultrasyonda 6 haftalık çıktı
Karında gözüktüğü için bakmadı vajinadan kafam karıştı sadece bidakine başka doktora gidicem haraketlilik var dedi duyma olmadı senin nezaman bidaki randevunCanım merhaba mesajını gördüm burda.vajinal ultrasonla batırırsan daha net ölçülür bebegin boyu haftası. Şuan çok takılma buna belki geç dollenmistir. Ben 7+5 'te gittim yine vajinal baktı mesela. Içine sinmiyosa başka doktora git kalp atımı varsa korkma. Benm 1 gün geride cikiyo bebegim
İnşallah geç döllenmedir , gittiğinde görürsün
Gözün aydın Rabbım kucağına almayı da nasıp etsinBende Eylül annesi olacağım Allah’ımın izniyleAllah hayırlısıyla ve sağlıkla herkesi evladına kavuşsun işallah.. İsteyen herkese de nasip etsin
Teşekkür ederim işallah herkese rabbim nasip etsin. Benim çok şükür kese 5+2 de göründü. Doktorum bebeği de gördü bakalım önümüzdeki Salı kontrole gideceğim dilerim herşey yolundadır.. Kalp atışını daha duymadık..Gözün aydın Rabbım kucağına almayı da nasıp etsin
hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah, bu arada tahmini doğum günümüz aynıBende Eylül annesi olacağım Allah’ımın izniyleAllah hayırlısıyla ve sağlıkla herkesi evladına kavuşsun işallah.. İsteyen herkese de nasip etsin
bence var resmen ven geliyorum demiş, hayırlı olsun:)Merhaba adet günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu kan vermeye nasipse yarın gideceğiz korkuyorum ama ya yoksa test bozuk olabilir mi ki
Ben henüz keseyi görmedim 4+4 de sanırım gitmiştim doktora daha erken demişti hafta randevum var inşallah hepimizin gebeliği sorunsuz ilerler de bebislerimizi kucağımıza alırızTeşekkür ederim işallah herkese rabbim nasip etsin. Benim çok şükür kese 5+2 de göründü. Doktorum bebeği de gördü bakalım önümüzdeki Salı kontrole gideceğim dilerim herşey yolundadır.. Kalp atışını daha duymadık..
Amin cnm gözün aydın :)Merhaba kızlar bende konuyu görünce katılmak istedim ALLAH nasip ederse Eylül annesiyim :) rabbim herkese nasip etsin bizlere de sağlıklı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?