2019 Eylül Anneleri

Merhaba adet günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu kan vermeye nasipse yarın gideceğiz korkuyorum ama ya yoksa test bozuk olabilir mi ki

Eklentiler

• D930B2B1-12E8-49A2-8800-126F6695ABB9.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba adet günüm bugün dün erken gebelik testi yaptım sonuç bu kan vermeye nasipse yarın gideceğiz korkuyorum ama ya yoksa test bozuk olabilir mi ki
Hayırlı olsun cnm. Bozuk.falan.degoldir bence kan testi yaptır için rahat eder

İkinci doktora gidişim oldu bugün son adet tarihine göre 8 haftalık düşünürken ultrasyonda 6 haftalık çıktı
Canım merhaba mesajını gördüm burda.vajinal ultrasonla batırırsan daha net ölçülür bebegin boyu haftası. Şuan çok takılma buna belki geç dollenmistir. Ben 7+5 'te gittim yine vajinal baktı mesela. Içine sinmiyosa başka doktora git kalp atımı varsa korkma. Benm 1 gün geride cikiyo bebegim

Karında gözüktüğü için bakmadı vajinadan kafam karıştı sadece bidakine başka doktora gidicem haraketlilik var dedi duyma olmadı senin nezaman bidaki randevun

Gözün aydın Rabbım kucağına almayı da nasıp etsin
Teşekkür ederim işallah herkese rabbim nasip etsin. Benim çok şükür kese 5+2 de göründü. Doktorum bebeği de gördü bakalım önümüzdeki Salı kontrole gideceğim dilerim herşey yolundadır.. Kalp atışını daha duymadık..

Ben henüz keseyi görmedim 4+4 de sanırım gitmiştim doktora daha erken demişti hafta randevum var inşallah hepimizin gebeliği sorunsuz ilerler de bebislerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…