2019 Eylül Anneleri

Benim d
Karında gözüktüğü için bakmadı vajinadan kafam karıştı sadece bidakine başka doktora gidicem haraketlilik var dedi duyma olmadı senin nezaman bidaki randevun
Benim doktorum esnek tutuyo gelmek istediğin zaman gel diyo normalde 7+5te gittim 10. Hafta çağırdı ama duramam herhalde haftaya cumartesi filan giderim. Ben de korkuyorum çok bisey olcak diye allaha şükür şuan sorun yok ama benim bariz belirtilerim olmadığı için kafama takıyorum çok.

Arada sabahları mide bulantım oluyor nadirde olsa başka belirtim yok benimde

amin canım .sen bebişin kalp atışını duydunmu canım burda 7 haftalık görünüyor ama benimki 6 hafta 4 günlük 6 haftalıkken gittik kalp atışını duymadık
3 gün önce, 6+2 de duydum canım. doktor 6. haftadan sonra kalp atışı duymayı bekleriz dedi. oğlumda 7. hafta biterken duymuştum kalp atışını. sen tam 6. haftada gittiysen erken olduğu için duyamamış olabilirsin. şimdi pıt pıt atıyordur seninki de bence.

Ben henüz keseyi görmedim 4+4 de sanırım gitmiştim doktora daha erken demişti hafta randevum var inşallah hepimizin gebeliği sorunsuz ilerler de bebislerimizi kucağımıza alırız
Bende 5+2 de gördü şimdi 6+6 dayım ama daha geçte göründüğü oluyormuş bu sorun demek değil canım.. İşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.. Bende mide bulantısı arttı doğru düzgün yemek yiyemiyorum zaten zayıf bir insandım.. İyice zayıfladım endişeleniyorum.. Bu bebek nasıl besleniyor diye

umarım inşallah canım bende kızımda 6. hafta içinde duymuştum bu sürpriz yumurta nazlı çıktı biraz :):)

Evet şanslı, hayırlı ve sağlıklı bebekler olsunlar işallah hem bizim hem de herkesin bebekleri senin mide bulantıların nasıl? Benim çok arttı endişeleniyorum
bende cok korkuyorum bulantıdan daha şükür bişey yok ama 7. haftadan sonra başlamıştı kızımda umarum bunda olmaz diye dua ediyorum çünkü kızımda 6,5 ay yaşadım

Programa göre bugün 5+3 ama ultrasyona göre tam 5 haftalıkmis keseyi gördük bugün çok şükür cnm karından ultrasyonlA yalnız ben bizim burda belediyenin Bi tip merkezi var ona gittim makina çok eskiydi kesenin boyunu ölcmedi çıktısını vermedi doktorda duayla ayakta duruyordu zaten :) keseyi kendim görmesem inanmazdım :) endişelenme cnm bebek besleniyordur

Kızlar biraz önce banyomu silerken viledam kırıldı ve eğilip elimle silmek zorunda kaldım sonra pişman oldum acaba Bi zarar vermişmidir diye sizce birşey olur mu yaa

Kızlar yardım edin çok kotuyum hastane onunde ağlıyorum 6 haflaik kese göründü ama içinde bebek yok. V8tamin verdi 1 hafta sonra tekrar bakıcak
onceki gebeligimde 6haftalikken gittim kese var bebek yok haftaya gel dedi 2 hafta bekledim 8 haftalikken gittim bebek var kalp atisi yok bide alttan bakılsın dedi alttan görüldü sukur beklemek çok zor biliyorum yüreğini ferah tut insallah hayirli haberler alirsin

Evet şanslı, hayırlı ve sağlıklı bebekler olsunlar işallah hem bizim hem de herkesin bebekleri senin mide bulantıların nasıl? Benim çok arttı endişeleniyorum
amin canım inşallah.

bir gün çok kötü oldum tüm gün bulandı, konuşamadım, kımıldayamadım bile. sonra o günkü gibi olmadım. hep hafif hafif var. ağzımın tadı yok. açlıktan ölüyorum ama bir şey yiyesim gelmiyor. zorla yiyorum. sevdiğim hiçbir şeyden tat almıyorum. normalde çok iştahlıyımdır:) oğlumda 8. haftada başlamıştı, 16. haftaya kadar sadece ekmek, çubuk kraker, kaşar peyniri ve salatalık yemiştim. bazen de sade makarna. bunda o kadar değilim ama yine 8. haftada bulantı coşarsa bilmem:/

bende cok korkuyorum bulantıdan daha şükür bişey yok ama 7. haftadan sonra başlamıştı kızımda umarum bunda olmaz diye dua ediyorum çünkü kızımda 6,5 ay yaşadım

her gebelik farklı diyorlar. benim de umudum o:) sende çok uzun sürmüş ya, çok zor ben 2 ay kadar nerdeyse aç gezdim 3 kilo vermiştim.
inşallah olmaz, olursa da uzun sürmez diyeyim.

Kızlar biraz önce banyomu silerken viledam kırıldı ve eğilip elimle silmek zorunda kaldım sonra pişman oldum acaba Bi zarar vermişmidir diye sizce birşey olur mu yaa
bence bişey olmaz ama yine de çok eğilmemeye çalışsan iyi olur. yeni vileda alana kadar başka bir yer silme mesela

Inşallah hayırlısı olur cnm bende bekliyorum haftaya cuma gitcem 8 haftaya yakın olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…