Ay yok cnm silmem kalsın öyle böyle şüpheye dusmektense :)bence bişey olmaz ama yine de çok eğilmemeye çalışsan iyi olur. yeni vileda alana kadar başka bir yer silme mesela
Bisey olmaz cnm merak etme. Sizin ilk bebekleriniz mi?Ay yok cnm silmem kalsın öyle böyle şüpheye dusmektense :)
amin canım inşallah.
bir gün çok kötü oldum tüm gün bulandı, konuşamadım, kımıldayamadım bile. sonra o günkü gibi olmadım. hep hafif hafif var. ağzımın tadı yok. açlıktan ölüyorum ama bir şey yiyesim gelmiyor. zorla yiyorum. sevdiğim hiçbir şeyden tat almıyorum. normalde çok iştahlıyımdır:) oğlumda 8. haftada başlamıştı, 16. haftaya kadar sadece ekmek, çubuk kraker, kaşar peyniri ve salatalık yemiştim. bazen de sade makarna. bunda o kadar değilim ama yine 8. haftada bulantı coşarsa bilmem:/
valla bulantının ilki teki yok her türlü telef ediyor insanı:)Valla bulanmasın azıcık rahat edelim.. Tamam çok iştaha da gerek yok ama bu bulantı da sallıyor insanı.. Yemek yemeye korkar oldum.. Ağzımın tadı da yok.. Hiç birşey çekmiyor canım.. İlk hamileliğim benim.. Zayıf bir insandım zaten o yüzden iyice pipirikleniyorum sanırım.. Görmemiş hamile kalmış misali
canım korkma, ben oğlumda 7. hafta biterken duydum kalp atışını. sata göre değildi. şimdi seninle sat'larımız aynı. ben 6+2 de duydum bu kez de satla aynı başladı gelişim. her gebelik farklı süreçte ilerliyor. içini ferah tut.Merhaba kızlar benimde sat 16 aralık. Çarşamba günü keseyi gördük ama bebek ve kalp atışını görmedim. Dr a sordum dış gebelik falan olabilirmi diye hayır hamilesin 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi testler istedi ama burda diğer dr ların söylediklerini okuyunca korkmadım değil açıkcası
Merhaba cnm benim de 6 haftalıkken gittim keseyi gördük ama bebek yoktu. Bos gebelik olabilir dedi haftaya çağırdı bende bekliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Haftaya da bebeği göremezsek sonlndircaz dedi banaMerhaba kızlar benimde sat 16 aralık. Çarşamba günü keseyi gördük ama bebek ve kalp atışını görmedim. Dr a sordum dış gebelik falan olabilirmi diye hayır hamilesin 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi testler istedi ama burda diğer dr ların söylediklerini okuyunca korkmadım değil açıkcası
Senin sat a göre şuan kaç haftaliksincanım korkma, ben oğlumda 7. hafta biterken duydum kalp atışını. sata göre değildi. şimdi seninle sat'larımız aynı. ben 6+2 de duydum bu kez de satla aynı başladı gelişim. her gebelik farklı süreçte ilerliyor. içini ferah tut.
Evet canım satlarımız aynı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) benim içim rahattı kese var ama bebeği ben göremedim sormakta aklıma gelmedi bu zamanlarda gözükmüyordur diye düşündüm açıkcası sadece dış gebelik falan varmıdır dedim hayır hamilesin dedi gayet net bir şekilde ama burda okuyunca aklım karıştıcanım korkma, ben oğlumda 7. hafta biterken duydum kalp atışını. sata göre değildi. şimdi seninle sat'larımız aynı. ben 6+2 de duydum bu kez de satla aynı başladı gelişim. her gebelik farklı süreçte ilerliyor. içini ferah tut.
Canım çok şaşırdım sana öyle demesine veya benim dr da problem var çok net konuştu çünkü ben ona özellikle dış gebelik falan olabilirmi dedim hayır hamilesin 2-3 haftaya çok rahat bir şekilde duyulur o zaman Gel dinleyelim dedi umarım senin içinde benim içinde bir sorun yoktur sen ne zaman gideceksin peki tekrarMerhaba cnm benim de 6 haftalıkken gittim keseyi gördük ama bebek yoktu. Bos gebelik olabilir dedi haftaya çağırdı bende bekliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Haftaya da bebeği göremezsek sonlndircaz dedi bana
Özel hissetmek güzel gerçekten.. Bebek daha çok ufak ya hissedemiyor insan.. 42 kilo insanım daha kilo vermeyeyim diye dua ediyorum.. Valla herkes diyor ilk 3 ay annenin yediklerinden etkilenmiyor diye ama anlatamıyorlar banavalla bulantının ilki teki yok her türlü telef ediyor insanı:)
inşallah çok uzun sürmez de keyfini çıkarırız. ben özlemişim açıkçası biraz böyle nazlanmayı, bulantılar geçince baya özel hissettiriyor hamilelik süreci.
Iyice zaman geçsin o beni salı veya çarşamba çağırdı ama cuma gidicem 7+5 olucam. Sen kaç haftaliksin?Canım çok şaşırdım sana öyle demesine veya benim dr da problem var çok net konuştu çünkü ben ona özellikle dış gebelik falan olabilirmi dedim hayır hamilesin 2-3 haftaya çok rahat bir şekilde duyulur o zaman Gel dinleyelim dedi umarım senin içinde benim içinde bir sorun yoktur sen ne zaman gideceksin peki tekrar
Bir de cnm öyle doktor kesin konuştuysa eğer küçük bi nokta ne bilim bi görüntü yada yolk saç kesesi diyorlar bebek için önemli onları görmüş olabilir. Ultrason resmin varsa koyarmısın bende koyayım. Benim bildiğin ici bomboş hiç bi şey yok ben kiziminkiyle karşılaştırdım onda 7 haftalıkken gittiğimde beyaz bi nokta varmış sadeceMerhaba kızlar benimde sat 16 aralık. Çarşamba günü keseyi gördük ama bebek ve kalp atışını görmedim. Dr a sordum dış gebelik falan olabilirmi diye hayır hamilesin 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi testler istedi ama burda diğer dr ların söylediklerini okuyunca korkmadım değil açıkcası
2 sene önce hamile kalmıştım ama dusukle sonuçlandıBisey olmaz cnm merak etme. Sizin ilk bebekleriniz mi?
Ah güzel arkadaşım rabbim sabirliklar versin. Inşallah biseycikler olmaz ama boşver ev isterse leş gibi olsun kılını kipirdatma bol bol dinlenmeye bak sen.2 sene önce hamile kalmıştım ama dusukle sonuçlandıkorkuyorum tekrar aynısı olacak diye
Teşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucagimiza alırız hamile kalana kadar Bi dert kalırsın bu dert düşünceler hiç bitmiyor :)Ah güzel arkadaşım rabbim sabirliklar versin. Inşallah biseycikler olmaz ama boşver ev isterse leş gibi olsun kılını kipirdatma bol bol dinlenmeye bak sen.
Aynen cnm sorma rabbim tüm yavrulara ve bizlere sağlık versin. Sağlık en büyük zenginlik . Rabbim her daim.hayirli olanı nasip etsinTeşekkür ederim cnm inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucagimiza alırız hamile kalana kadar Bi dert kalırsın bu dert düşünceler hiç bitmiyor :)
Bir de cnm öyle doktor kesin konuştuysa eğer küçük bi nokta ne bilim bi görüntü yada yolk saç kesesi diyorlar bebek için önemli onları görmüş olabilir. Ultrason resmin varsa koyarmısın bende koyayım. Benim bildiğin ici bomboş hiç bi şey yok ben kiziminkiyle karşılaştırdım onda 7 haftalıkken gittiğimde beyaz bi nokta varmış sadece
6+6 bugün canım. satla aynı gidiyor şimdilik. oğlum epey geç görünmüştü sata göre hiç değildi.Senin sat a göre şuan kaç haftaliksin
Benimde 6+6 seninle ayniyiz6+6 bugün canım. satla aynı gidiyor şimdilik. oğlum epey geç görünmüştü sata göre hiç değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?