2019 Eylül Anneleri

olmadi bi türlü yüklemeye calisiyorum

Kızlar ben 6+1'le gittiğimde bebek bu kadarcıktı. Ama ben adet bitimi hamile kalmışım. TurkuazKrampon Rabbim güzel haberler nasip etsin. Belki geç döllenme yaşamışsınızdır. Sabrın sonu selamettir, bekleyelim bakalım :)

Eklentiler

• IMG-20190122-WA0005.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 47
Ah minigim ya gördüm kuzucugu yanında yolk saç kesesi de var maşallah size. Inşallah görmek banada nasip olur dua edin nolur hamilenin duası kabul olur. Cuma gidicem inşallah güzel haberler yazarım buraya . Bende resim koymayı deniyorum ama olmuyor bir turlu

Uygulamadan olmuyor da tarayıcıdan girdiğinizde oluyor. Dualarım sizinle

Bi de kesenin şekil almış olması lazım benimki bildiğin yusyuvarlak benim hiç kızımda böyle değildi o da suphelendiriyor beni Y Ysmglgm seninki şekil almış mesela

Bi de kesenin şekil almış olması lazım benimki bildiğin yusyuvarlak benim hiç kızımda böyle değildi o da suphelendiriyor beni Y Ysmglgm seninki şekil almış mesela
İlk gebeliğim pek bi tecrübem yok. Ama birşeyin yaşanacağı varsa yaşanacaktır. İnşAllah bi sıkıntı yoktur diyelim. Ama varsa da yolun sonu değil. Doktora gitmeden birşey dememek daha doğru. Bi gidin hayırlısıyla ..

Öyle tabi rabbim herşeyin hayırlısını versin eğer boş gebelikse de vardır rabbimin bildiği der yolumuza bakarız yeterki sağlık sıhhat versin hepsi olur. Şükür buna da şükür hamile kalabiliyorum yine olur

Ablamın bebeğinin kalbi durdu ve kürtaj olduktan 5 ay sonra yine hamile kaldı. Şuan aramızda 10 gün var. Bir de kızınız varmış Allah bağışlasın :) Hayırlısını Rabbim bilir inşAllah sağlıklı haberler alırız diyelim

Ne güzel cnm çok şükür bin şükür dünyalar güzeli kizim var rabbime çok şükür.

her gebelik farklı diyorlar. benim de umudum o:) sende çok uzun sürmüş ya, çok zor ben 2 ay kadar nerdeyse aç gezdim 3 kilo vermiştim.
inşallah olmaz, olursa da uzun sürmez diyeyim.
başladı benim bulantılar şimdide umudum okadar uzun sürmemesi yoksa hamile gibi değil hasta gibi geziyorum ortalıkta

işte en güzel düşünce bu canım, ben çok üzğlmüştğm boş gebeliğmde. bir arkadaşım da bak bundan sonra yine hamile kalacaksın ve anlamayacaksın demişti. ciddeb sürpriz bi şekilde yine hamile kaldım. bu büyük bir nimet. ne olacaksa hayırlısı olsun hakkımızda. en azından sağlıklıyız, uğraşmadan hamile kalabiliyoruz çok şükür.
bu arada ben de kendi ultrasonumla karşılaştıracaktım. bakayım ekleywbilecek miyim.

Eklentiler

• IMG-20190129-WA0001.webp
    44 KB · Görüntüleme: 39
başladı benim bulantılar şimdide umudum okadar uzun sürmemesi yoksa hamile gibi değil hasta gibi geziyorum ortalıkta
ben geçen hafta 3 gün kötüydüm. birinde hele yataktan kımıldayamadım ama düzeldim şimdi. inşallah böyle gider. sadece iştahım çok yok. oğlumda 8. haftada başladı diye 8. haftadan korkuyorum şu an:)

8.haftada iştahınız mı açıldı?
Ah bende yeter ki iştahım açılsın diyorum yine yediklerimize dikkat edebiliriz birşekilde ama iştahsızlık daha kötü. Mideni bulandırıyor herşey..

Ah minigim orada duruyor işte:) ben dayanamicam yarın sabah gidiyorum doktora kızlar dua edin nolur bakalım ne dicek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…