- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
olmadi bi türlü yüklemeye calisiyorumBen Çarşamba gittim keseyi ölçtü 6 haftalık dedi 2-3 hafta sonra gel çok net kalp atışları duyulur dedi. Dün gecede forumlara baktım 6. Haftada gözükmeyen 8. Haftada gözüken çok kişi var canım içimizi ferah tutalım Bol bol dua edelim
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım. en güzelini o bilir.Benimde 6+6 seninle ayniyiz
Ah minigim ya gördüm kuzucugu yanında yolk saç kesesi de var maşallah size. Inşallah görmek banada nasip olur dua edin nolur hamilenin duası kabul olur. Cuma gidicem inşallah güzel haberler yazarım buraya . Bende resim koymayı deniyorum ama olmuyor bir turluKızlar ben 6+1'le gittiğimde bebek bu kadarcıktı. Ama ben adet bitimi hamile kalmışım.TurkuazKrampon Rabbim güzel haberler nasip etsin. Belki geç döllenme yaşamışsınızdır. Sabrın sonu selamettir, bekleyelim bakalım :)
Uygulamadan olmuyor da tarayıcıdan girdiğinizde oluyor. Dualarım sizinleAh minigim ya gördüm kuzucugu yanında yolk saç kesesi de var maşallah size. Inşallah görmek banada nasip olur dua edin nolur hamilenin duası kabul olur. Cuma gidicem inşallah güzel haberler yazarım buraya . Bende resim koymayı deniyorum ama olmuyor bir turlu
Koydum cnm bakUygulamadan olmuyor da tarayıcıdan girdiğinizde oluyor. Dualarım sizinle
İlk gebeliğim pek bi tecrübem yok. Ama birşeyin yaşanacağı varsa yaşanacaktır.
Öyle tabi rabbim herşeyin hayırlısını versin eğer boş gebelikse de vardır rabbimin bildiği der yolumuza bakarız yeterki sağlık sıhhat versin hepsi olur. Şükür buna da şükür hamile kalabiliyorum yine olurİlk gebeliğim pek bi tecrübem yok. Ama birşeyin yaşanacağı varsa yaşanacaktır.İnşAllah bi sıkıntı yoktur diyelim. Ama varsa da yolun sonu değil. Doktora gitmeden birşey dememek daha doğru. Bi gidin hayırlısıyla ..
Ablamın bebeğinin kalbi durdu ve kürtaj olduktan 5 ay sonra yine hamile kaldı. Şuan aramızda 10 gün var. Bir de kızınız varmış Allah bağışlasın :) Hayırlısını Rabbim bilir inşAllah sağlıklı haberler alırız diyelimÖyle tabi rabbim herşeyin hayırlısını versin eğer boş gebelikse de vardır rabbimin bildiği der yolumuza bakarız yeterki sağlık sıhhat versin hepsi olur. Şükür buna da şükür hamile kalabiliyorum yine olur
Ne güzel cnm çok şükür bin şükür dünyalar güzeli kizim var rabbime çok şükür.Ablamın bebeğinin kalbi durdu ve kürtaj olduktan 5 ay sonra yine hamile kaldı. Şuan aramızda 10 gün var. Bir de kızınız varmış Allah bağışlasın :) Hayırlısını Rabbim bilir inşAllah sağlıklı haberler alırız diyelim
başladı benim bulantılar şimdide umudum okadar uzun sürmemesiher gebelik farklı diyorlar. benim de umudum o:) sende çok uzun sürmüş ya, çok zor ben 2 ay kadar nerdeyse aç gezdim 3 kilo vermiştim.
inşallah olmaz, olursa da uzun sürmez diyeyim.
işte en güzel düşünce bu canım, ben çok üzğlmüştğm boş gebeliğmde. bir arkadaşım da bak bundan sonra yine hamile kalacaksın ve anlamayacaksın demişti. ciddeb sürpriz bi şekilde yine hamile kaldım. bu büyük bir nimet. ne olacaksa hayırlısı olsun hakkımızda. en azından sağlıklıyız, uğraşmadan hamile kalabiliyoruz çok şükür.Öyle tabi rabbim herşeyin hayırlısını versin eğer boş gebelikse de vardır rabbimin bildiği der yolumuza bakarız yeterki sağlık sıhhat versin hepsi olur. Şükür buna da şükür hamile kalabiliyorum yine olur
ben geçen hafta 3 gün kötüydüm. birinde hele yataktan kımıldayamadım ama düzeldim şimdi. inşallah böyle gider. sadece iştahım çok yok. oğlumda 8. haftada başladı diye 8. haftadan korkuyorum şu an:)başladı benim bulantılar şimdide umudum okadar uzun sürmemesiyoksa hamile gibi değil hasta gibi geziyorum ortalıkta
8.haftada iştahınız mı açıldı?ben geçen hafta 3 gün kötüydüm. birinde hele yataktan kımıldayamadım ama düzeldim şimdi. inşallah böyle gider. sadece iştahım çok yok. oğlumda 8. haftada başladı diye 8. haftadan korkuyorum şu an:)
Ah minigim orada duruyor işte:) ben dayanamicam yarın sabah gidiyorum doktora kızlar dua edin nolur bakalım ne dicek doktorişte en güzel düşünce bu canım, ben çok üzğlmüştğm boş gebeliğmde. bir arkadaşım da bak bundan sonra yine hamile kalacaksın ve anlamayacaksın demişti. ciddeb sürpriz bi şekilde yine hamile kaldım. bu büyük bir nimet. ne olacaksa hayırlısı olsun hakkımızda. en azından sağlıklıyız, uğraşmadan hamile kalabiliyoruz çok şükür.
bu arada ben de kendi ultrasonumla karşılaştıracaktım. bakayım ekleywbilecek miyim.
Hadi hayırlı haberler bekliyoruz inşAllahAh minigim orada duruyor işte:) ben dayanamicam yarın sabah gidiyorum doktora kızlar dua edin nolur bakalım ne dicek doktor
Inşallah cnm ya sabah olsun bir an onceHadi hayırlı haberler bekliyoruz inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?