- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
iştahım normalde hep açıktır ama, öğrendiğim günden beri yani 6. haftadan itibaren yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum. hatta 6. haftanın ilk günleri bulantı da vardı ama şu anda yok. oğlumda bu haftalarda hiçbir şeyim yoktu. 8. haftada çışgın bir bulantı başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda da 8. den sonra coşarsa diye. iştah açık olunca kontrol etmek kolay ama iştahsızlık çok kötü. oğlumda hamileliğimi bilmeden önce büyük konuştum. bi şey olsa da şu iştahım kapansa, hiçbir şekilde kapanmıyor demiştim. ertesi haftalarda da öyle bi kapandı ki hamilelikten, hiçbir şey yiyemedim. o yüzden şimdi öyle bişey demiyorum, kilo alsam da verilir, dert etmicem. ama yiyememek hem güçten düşürüyor hem de yaşam kalitesini bitiriyor.8.haftada iştahınız mı açıldı?
Ah bende yeter ki iştahım açılsın diyorum yine yediklerimize dikkat edebiliriz birşekilde ama iştahsızlık daha kötü. Mideni bulandırıyor herşey..
Boş gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldın tekrar?işte en güzel düşünce bu canım, ben çok üzğlmüştğm boş gebeliğmde. bir arkadaşım da bak bundan sonra yine hamile kalacaksın ve anlamayacaksın demişti. ciddeb sürpriz bi şekilde yine hamile kaldım. bu büyük bir nimet. ne olacaksa hayırlısı olsun hakkımızda. en azından sağlıklıyız, uğraşmadan hamile kalabiliyoruz çok şükür.
bu arada ben de kendi ultrasonumla karşılaştıracaktım. bakayım ekleywbilecek miyim.
rabbim hakkında hayırlısını versin, dualarım seninle inşallah sen de görürsün minik kuzunu hayırlısıylaAh minigim orada duruyor işte:) ben dayanamicam yarın sabah gidiyorum doktora kızlar dua edin nolur bakalım ne dicek doktor
Evet maalesef öyleiştahım normalde hep açıktır ama, öğrendiğim günden beri yani 6. haftadan itibaren yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum. hatta 6. haftanın ilk günleri bulantı da vardı ama şu anda yok. oğlumda bu haftalarda hiçbir şeyim yoktu. 8. haftada çışgın bir bulantı başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda da 8. den sonra coşarsa diye. iştah açık olunca kontrol etmek kolay ama iştahsızlık çok kötü. oğlumda hamileliğimi bilmeden önce büyük konuştum. bi şey olsa da şu iştahım kapansa, hiçbir şekilde kapanmıyor demiştim. ertesi haftalarda da öyle bi kapandı ki hamilelikten, hiçbir şey yiyemedim. o yüzden şimdi öyle bişey demiyorum, kilo alsam da verilir, dert etmicem. ama yiyememek hem güçten düşürüyor hem de yaşam kalitesini bitiriyor.
3 ay korunma vermişti dr. 3. ay dolar dolmaz korunurken tekrar hamile kaldım canım. o kadar mümkün değildi ki, hâlâ anlam veremiyorum. allah'ın isteyip verdiğine en güzel örnek işte. yoksa benim hiç cesaretim olmayacaktı telrar denemeye.Boş gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldın tekrar?
3 ay korunma vermişti dr. 3. ay dolar dolmaz korunurken tekrar hamile kaldım canım. o kadar mümkün değildi ki, hâlâ anlam veremiyorum. allah'ın isteyip verdiğine en güzel örnek işte. yoksa benim hiç cesaretim olmayacaktı telrar denemeye.
canım hadi hayırlı haberle gel yarın
Çok üzüldüm canım yaaKarından baktı yine göremedi vajinal baktı gördük bebeği ama 6+4gunlukken kalbi durmuş. Yarın yine gidicem başka doktora
Inşallah aminÇok üzüldüm canım yaaelim istemsizce karnıma gitti...
Herşeyde vardır bir hayır. Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin sağ salim.
oyyy kuzum yaa cok üzüldüm.en azından kafandaki soru işareti kalktı rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar sevindirir sağsağlimKarından baktı yine göremedi vajinal baktı gördük bebeği ama 6+4gunlukken kalbi durmuş. Yarın yine gidicem başka doktora
bende aynı şeyden müzdaribim ağzımın tadı yok bulantım var hiç bişeyden tad almıyorum cok sıkıcıiştahım normalde hep açıktır ama, öğrendiğim günden beri yani 6. haftadan itibaren yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum. hatta 6. haftanın ilk günleri bulantı da vardı ama şu anda yok. oğlumda bu haftalarda hiçbir şeyim yoktu. 8. haftada çışgın bir bulantı başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda da 8. den sonra coşarsa diye. iştah açık olunca kontrol etmek kolay ama iştahsızlık çok kötü. oğlumda hamileliğimi bilmeden önce büyük konuştum. bi şey olsa da şu iştahım kapansa, hiçbir şekilde kapanmıyor demiştim. ertesi haftalarda da öyle bi kapandı ki hamilelikten, hiçbir şey yiyemedim. o yüzden şimdi öyle bişey demiyorum, kilo alsam da verilir, dert etmicem. ama yiyememek hem güçten düşürüyor hem de yaşam kalitesini bitiriyor.
Canım çok üzüldüm Rabbım en kısa zamanda tekrar sevindirir inşallahKarından baktı yine göremedi vajinal baktı gördük bebeği ama 6+4gunlukken kalbi durmuş. Yarın yine gidicem başka doktora
Amin cnm inşallah. Karından baktı yine yok ya bebek kesin boş artik dedim. Vajinal baktı gördüm bebeğimi kuzum benim ama kalp atışı yoktu inşallah en kısa zamanda yine sağ salım hamile kalabilirimoyyy kuzum yaa cok üzüldüm.en azından kafandaki soru işareti kalktı rabbim inşallah en kısa zamanda tekrar sevindirir sağsağlim
Amin inşallah umut bitmiyor işteCanım çok üzüldüm Rabbım en kısa zamanda tekrar sevindirir inşallah
Dualarım seninleHastanedeyim kızlar sıra bekliyorum
canım çok üzüldümKarından baktı yine göremedi vajinal baktı gördük bebeği ama 6+4gunlukken kalbi durmuş. Yarın yine gidicem başka doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?