- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Çok teşekkür ederim amin inşallahÇok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalır bebeğini kucağına alırsın
Öyle cnm hiç kürtaj olan varmi acaba aranizda neler lazım. Sonta takıyorlarmi biliyormusunuzDualarım seninle
canım çok üzüldümen kısa zamanda inşallah sağlıklı bir bebeğin olur vardır bir hayır kendini böyle teselli et
Ben ilk gebeliğimde oldum cnm çok zordu benim için ama hayırlısı buymuş her neyse bana sonta takılmadı kurtajdan önce Bi ilaç verdi hemşire alttan fitil gibi o sancı yaptı bir süre sonra uyuttular ve kürtajı öyle yaptılar. Kendine çok dikkat et kurtajdan sonra ayaklarını üşütme doğum yapmış gibi olurmussun bana öyle demişlerdi Allah bir daha yaşatmasınÖyle cnm hiç kürtaj olan varmi acaba aranizda neler lazım. Sonta takıyorlarmi biliyormusunuz
Amin. Hastanedeyim yine gün vericekler. Tekrar son bi muayene edilecek keşke yaşasaBen ilk gebeliğimde oldum cnm çok zordu benim için ama hayırlısı buymuş her neyse bana sonta takılmadı kurtajdan önce Bi ilaç verdi hemşire alttan fitil gibi o sancı yaptı bir süre sonra uyuttular ve kürtajı öyle yaptılar. Kendine çok dikkat et kurtajdan sonra ayaklarını üşütme doğum yapmış gibi olurmussun bana öyle demişlerdi Allah bir daha yaşatmasın
Canım benim ilk hamileliğim öyleydi ilk bir iki hafta kasıklarımda ağrı vardı, sonra hiç birşey kalmadı, mide bulantım felanda yoktu. Kötü düşünme yani olabilir öyle.Selam kızlar benimde 10 haftalık oldu Allah'ın izniyle iki hafta sonra gorcez.ama benim agrilarimda artık yok tiksinme iştahsızlık harici hiç belirtim yok.hamile değilim sanki.agrilar kaçıncı haftada bitiyor acaba benim gibi olan varmı ? Çoğu kişi ağrısının olduğunu söylüyor
Teşekkür ederim cevabın için canım sağol.benim ilk gebeliğim fazla evhamliyim birkaç gündür hiç hissetmiyorum arada ağrı oluyordu o beni rahatlatiyordu şuan oda olmayınca korktumCanım benim ilk hamileliğim öyleydi ilk bir iki hafta kasıklarımda ağrı vardı, sonra hiç birşey kalmadı, mide bulantım felanda yoktu. Kötü düşünme yani olabilir öyle.
her şeyin hayırlısını versin Rabbim, üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır inşallah en kısa zamanda yeniden sevindirir Allahım seni.Amin cnm inşallah. Karından baktı yine yok ya bebek kesin boş artik dedim. Vajinal baktı gördüm bebeğimi kuzum benim ama kalp atışı yoktu inşallah en kısa zamanda yine sağ salım hamile kalabilirim
Ne yaptın cnmAmin. Hastanedeyim yine gün vericekler. Tekrar son bi muayene edilecek keşke yaşasa
Kürtaj oldum cnm bitti artik .Ne yaptın cnm
çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah. moralini bozma sakın, hayırlısı böyledir belki.Kürtaj oldum cnm bitti artik .
Çok sağol cnm allah razı olsunçok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü inşallah. moralini bozma sakın, hayırlısı böyledir belki.
Geçmiş olsun.. Sizin adınıza çok üzüldümKürtaj oldum cnm bitti artik .
Doktor kontrolüne gittik.. Salı günü yani dün baya heyecanlıydık.. 7+3 üncü günüydü.. Bebeği gördük, çok şükür rabbime
Kalp atışını da duyduk.. Allah’ıma şükürler olsun
Yalnız danışmak istediğim bir şey var kızlar.. Bebeğim 7,38mm. Doktor geç döllenme olabilir dedi. Bu bir sorun mu? Bebek çok mu küçük? İlk hamileliğim ve endişeleniyorum.. Nolur bilgisi olan cevap versin
Geç döllenme bir sorun değil merak etmeyin. Ben son adet tarihime göre 10+2 görünüyorum fakat gebeliğim 7+2, 7+2 olduğuna da doktor ultrason ölçümü ile karar verdi. Bunun bir sorun olmadığını, geç döllendiğimi söyledi. Sadece son adet tarihinizde ayarlama yapılıyor.Doktor kontrolüne gittik.. Salı günü yani dün baya heyecanlıydık.. 7+3 üncü günüydü.. Bebeği gördük, çok şükür rabbime
Kalp atışını da duyduk.. Allah’ıma şükürler olsun
Yalnız danışmak istediğim bir şey var kızlar.. Bebeğim 7,38mm. Doktor geç döllenme olabilir dedi. Bu bir sorun mu? Bebek çok mu küçük? İlk hamileliğim ve endişeleniyorum.. Nolur bilgisi olan cevap versin
Ahh canım çok ama çok üzüldüm.. İlk hamileliğin mi bilmiyorum ama fark etmez de zaten.. Hepimizin her an başına gelebilir.. İşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğin olur ve keyifle, huzur içerisinde büyütürsün..Karından baktı yine göremedi vajinal baktı gördük bebeği ama 6+4gunlukken kalbi durmuş. Yarın yine gidicem başka doktora
Allah yardimcin olsun cnm başka doktora da git bugun de gidecekmisinKanamam hala varama öyle kırmızı değil. Hani adet bitmeye yakın kahvemsi gelir ya öyle bişey. Ama uzayan akıntımda geliyo kahve kahve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?