2019 Eylül Anneleri

Kızlar çok korkuyorum öğlen saat 2 de kanamam oldu acil doktora gittim progestan verdi ve düşer büyük ihtimalle dedi hala ağlıyorum.
İğne vermedi mi canım sana? Düşüp düşmeyeceği belli olmaz ki, 11. haftamda öyle bir kanamam olmuştuki ambulansla gitmiştim hastahaneye ama düşmemişti yavrum. Sen dinlen, yat. Sağlıksız bir bebekse düşecektir muhakkak ama o risk hepimizde var şuanda..

Kızlar çok korkuyorum öğlen saat 2 de kanamam oldu acil doktora gittim progestan verdi ve düşer büyük ihtimalle dedi hala ağlıyorum.
inşallah tutunur, ama kanama olması illa düşük olacak demek değil ki neden öyle demiş doktor anlamadım. bana hiç olmadı ama bir arkadaşımın adet kanaması gibi kanaması olmuştu buna rağmen düşük yapmadı. istirahat ile geçti doğuma kadarki süre. böyle hemen olumsuz kpnuşan doktorlara çok kızıyorum. zaten karmakarışık duygular içindeyiz bir de can sıkıyorlar.
sen de üzme kendini, her şey olacağına varır, hayırlısıyla bebeğin sağlıkla gününü tamamlayıp gelsin inşallah.

Aminn kızlar inşallah kavuşuruz sağ salim yavruma. İnsan düşünmekten alıkoyamıyor kendini. Ağrılı bi kanama olduğundan düşer demişti. Şuan iyiyiz galiba, Rabbim sabr versin. Öyle de böyle de imtihan oluyoruz

Kızlar benim de dünden beri kanama var, tekrar tekrar geliyor hâlâ hastanedeyiz, bize dua edin lütfen

hayırlısıyla sağlıkla gelsin, bi daha korkutmasın sizi inşallah.

En riskli haftalardayız kızlar, herkes kendine çok dikkat etsin.. Ben elimden geldiğince yatıyorum, ağır kaldırmıyorum, zor iş yapmıyorum.. ilk gebeliğim çok zor ve sorunlu geçmişti. Birşey olduğunda acaba benim yüzümden mi diye hep kendi kendimi yedim ozamanlar. Hiç birşey bebeğinizden kıymetli değil yormayın kendinizi... Hepimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah...

Kızlar Allah korktuğunuza uğratmasin inşallah sağ sağlim bu dönemi atlatırsıniz

Kızlar suan 5.haftadayım ilk gebeliğim eylül annesi mi olucam

Başka bilgisi olan Yok mu arkadaşlar? Çok mu küçük benim Bebişim??

Başka bilgisi olan Yok mu arkadaşlar? Çok mu küçük benim Bebişim??
Canım korkma, öyle bir durum olsa doktor derdi sana inan.. Gebeliğin ilk haftalarındasın gelişiminin geriden geldiği söylenemez. Dediğin milimetre hesabı tırnak ucu kadar neredeyse, ultrasondan veya bebişinin o anki görünümünden bile olabilir. Geç döllenme de olabilir, bunlar sorun değil

2 gündür kırmızı mı peki
Evet canım 2 gün kırmızıyı, şu an kahverengi olarak hâlâ devam ediyor maalesef senin de kanama vardı galiba, nasıl oldun, inşallah iyisinizdir

dualarım seninle, Rabbim evladınızı size bağışlasın, inşallah dünden bu yana iyi yönde gelişmeler olmuştur.
Kanama kahverengiye döndü, ama devam ediyor
3 gün hastanede yattım, serum, ağrı kesici, 2 kere düşük önleyici iğne yaptılar. Progesteron hapı verdiler. Arada 2 iğne daha yaptılar serumun içine ama onlar ne bilmiyorum. Evde lavabo hariç kalkmak yasak yatıyorum. Progesteron hapına devam ediyorum. Dualarınızı bekliyorum...
Bu arada 2 kere ultrason ile kontrol etti doktor, bebek gayet iyi, kese etrafında kanama yok dedi. Birinde elini oynattı ben de gördüm :) ama neredeyse adet gibi kanama var anlamak mümkün değil cidden

Canım öncelikle geçmiş olsun, araştırdım da hamilelerin %80'i kanamalı hamilelik geçirirmiş. Benim de ilk gün kırmızı kanamam oldu ve sonraki iki gün kahverengi kanamaya döndü ve bitti. Şimdi normal beyaz akıntım var çok şükür. Çok afedersin ama bizimki ilişkiden kaynaklı oluştu ve doktorum yasakladı. Genellikle ilişkiden sonra yaşanan kanamalar sıkıntı olmuyor dedi ultrasondan da baktı ve içeride bi sıkıntı görünmüyor dedi. Bebeğim hamdolsun gayet sağlıklı hatta 2 gün önden gidiyor :) Riskli görmediğinden olsa gerek ki progestanı günde bir tane olarak verdi. Aslında onu da kullanmak istemiyorum da korkuyorum. Riskli dönemimin bitmesine 1 ay var. İlaçta bir aylık zaten kullanayım gitsin dedim. Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin. Bu arada sana diyeceğim; kahverengi kanamadan korkma. Kırmızı, pembemsi olursa hastaneye git mutlaka. Kahverengi kanama içeride kalan eski pis kan. Onlar vucüttan atılıyor o yüzden o kanaman var. Benim kahverengi kanamam 2 gün sürdü. Herkeste değişiklik gösterebilir. Sana yaptıkları iğneler ve ilaçlar etki göstermiş olmalı ki kanaman kesilmiş. Çoook dikkat et ve yat sürekli.

Canım korkma öncelikle bebeğin hisseder mümkün olduğunca sakin olmaya çalış ben yaşamadım ama annem yaşamış. Ben ikizim bir ikiz kız kardeşim var hem de erken doğum bizimki anneme de yat demişler Doğuma kadar yatmış. Kanamalı bir hamilelikmiş ama hiç birşey olmamış bende kız kardeşimde evliyiz ve ben şu anda hamileyim. Annem anneanne olacak hayırlısıyla, sağlıkla işallah. Dilerim sende o günlerini görürsün yavrunun yeterki içini ferah tur kontrollerini aksatma. Doktorun dediklerini yap işallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…