- 26 Aralık 2017
- 354
- 308
- 33
İğne vermedi mi canım sana? Düşüp düşmeyeceği belli olmaz ki, 11. haftamda öyle bir kanamam olmuştuki ambulansla gitmiştim hastahaneye ama düşmemişti yavrum. Sen dinlen, yat. Sağlıksız bir bebekse düşecektir muhakkak ama o risk hepimizde var şuanda..Kızlar çok korkuyorum öğlen saat 2 de kanamam oldu acil doktora gittim progestan verdi ve düşer büyük ihtimalle dedi hala ağlıyorum.
Amin insallahgünaydın kızlarTurkuazKrampon canım cok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar yüzünü güldürsün
inşallah tutunur, ama kanama olması illa düşük olacak demek değil ki neden öyle demiş doktor anlamadım. bana hiç olmadı ama bir arkadaşımın adet kanaması gibi kanaması olmuştu buna rağmen düşük yapmadı. istirahat ile geçti doğuma kadarki süre. böyle hemen olumsuz kpnuşan doktorlara çok kızıyorum. zaten karmakarışık duygular içindeyiz bir de can sıkıyorlar.Kızlar çok korkuyorum öğlen saat 2 de kanamam oldu acil doktora gittim progestan verdi ve düşer büyük ihtimalle dedi hala ağlıyorum.
2 gündür kırmızı mı pekiKızlar benim de dünden beri kanama var, tekrar tekrar geliyorhâlâ hastanedeyiz, bize dua edin lütfen
hayırlısıyla sağlıkla gelsin, bi daha korkutmasın sizi inşallah.Aminn kızlar inşallah kavuşuruz sağ salim yavruma. İnsan düşünmekten alıkoyamıyor kendini. Ağrılı bi kanama olduğundan düşer demişti. Şuan iyiyiz galiba, Rabbim sabr versin. Öyle de böyle de imtihan oluyoruz
dualarım seninle, Rabbim evladınızı size bağışlasın, inşallah dünden bu yana iyi yönde gelişmeler olmuştur.Kızlar benim de dünden beri kanama var, tekrar tekrar geliyorhâlâ hastanedeyiz, bize dua edin lütfen
Gözün aydın cnm Allah kucağına almayı da nasıp etsin :)Kızlar suan 5.haftadayım ilk gebeliğim eylül annesi mi olucam
evet, muhtemelen eylül annesisin:) hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.Kızlar suan 5.haftadayım ilk gebeliğim eylül annesi mi olucam
Başka bilgisi olan Yok mu arkadaşlar? Çok mu küçük benim Bebişim??Doktor kontrolüne gittik.. Salı günü yani dün baya heyecanlıydık.. 7+3 üncü günüydü.. Bebeği gördük, çok şükür rabbime
Kalp atışını da duyduk.. Allah’ıma şükürler olsun
Yalnız danışmak istediğim bir şey var kızlar.. Bebeğim 7mm. Doktor geç döllenme olabilir dedi. Bu bir sorun mu? Bebek çok mu küçük? İlk hamileliğim ve endişeleniyorum.. Nolur bilgisi olan cevap versin
Canım korkma, öyle bir durum olsa doktor derdi sana inan.. Gebeliğin ilk haftalarındasın gelişiminin geriden geldiği söylenemez. Dediğin milimetre hesabı tırnak ucu kadar neredeyse, ultrasondan veya bebişinin o anki görünümünden bile olabilir. Geç döllenme de olabilir, bunlar sorun değilBaşka bilgisi olan Yok mu arkadaşlar? Çok mu küçük benim Bebişim??
Evet canım 2 gün kırmızıyı, şu an kahverengi olarak hâlâ devam ediyor maalesef senin de kanama vardı galiba, nasıl oldun, inşallah iyisinizdir2 gündür kırmızı mı peki
Kanama kahverengiye döndü, ama devam ediyordualarım seninle, Rabbim evladınızı size bağışlasın, inşallah dünden bu yana iyi yönde gelişmeler olmuştur.
Canım öncelikle geçmiş olsun, araştırdım da hamilelerin %80'i kanamalı hamilelik geçirirmiş. Benim de ilk gün kırmızı kanamam oldu ve sonraki iki gün kahverengi kanamaya döndü ve bitti. Şimdi normal beyaz akıntım var çok şükür. Çok afedersin ama bizimki ilişkiden kaynaklı oluştu ve doktorum yasakladı. Genellikle ilişkiden sonra yaşanan kanamalar sıkıntı olmuyor dedi ultrasondan da baktı ve içeride bi sıkıntı görünmüyor dedi. Bebeğim hamdolsun gayet sağlıklı hatta 2 gün önden gidiyor :) Riskli görmediğinden olsa gerek ki progestanı günde bir tane olarak verdi. Aslında onu da kullanmak istemiyorum da korkuyorum. Riskli dönemimin bitmesine 1 ay var. İlaçta bir aylık zaten kullanayım gitsin dedim. Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin.Evet canım 2 gün kırmızıyı, şu an kahverengi olarak hâlâ devam ediyor maalesef senin de kanama vardı galiba, nasıl oldun, inşallah iyisinizdir
Kanama kahverengiye döndü, ama devam ediyor
3 gün hastanede yattım, serum, ağrı kesici, 2 kere düşük önleyici iğne yaptılar. Progesteron hapı verdiler. Arada 2 iğne daha yaptılar serumun içine ama onlar ne bilmiyorum. Evde lavabo hariç kalkmak yasak yatıyorum. Progesteron hapına devam ediyorum. Dualarınızı bekliyorum...
Bu arada 2 kere ultrason ile kontrol etti doktor, bebek gayet iyi, kese etrafında kanama yok dedi. Birinde elini oynattı ben de gördüm :) ama neredeyse adet gibi kanama var anlamak mümkün değil cidden
Allah razı olsun sagolunnevet, muhtemelen eylül annesisin:) hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
amin inşallah hepimizin kucakları dolsunnGözün aydın cnm Allah kucağına almayı da nasıp etsin :)
Canım korkma öncelikle bebeğin hisseder mümkün olduğunca sakin olmaya çalış ben yaşamadım ama annem yaşamış. Ben ikizim bir ikiz kız kardeşim var hem de erken doğum bizimki anneme de yat demişler Doğuma kadar yatmış. Kanamalı bir hamilelikmiş ama hiç birşey olmamış bende kız kardeşimde evliyiz ve ben şu anda hamileyim. Annem anneanne olacak hayırlısıyla, sağlıkla işallah. Dilerim sende o günlerini görürsün yavrunun yeterki içini ferah tur kontrollerini aksatma. Doktorun dediklerini yap işallah sağlıkla bebeğine kavuşursunEvet canım 2 gün kırmızıyı, şu an kahverengi olarak hâlâ devam ediyor maalesef senin de kanama vardı galiba, nasıl oldun, inşallah iyisinizdir
Kanama kahverengiye döndü, ama devam ediyor
3 gün hastanede yattım, serum, ağrı kesici, 2 kere düşük önleyici iğne yaptılar. Progesteron hapı verdiler. Arada 2 iğne daha yaptılar serumun içine ama onlar ne bilmiyorum. Evde lavabo hariç kalkmak yasak yatıyorum. Progesteron hapına devam ediyorum. Dualarınızı bekliyorum...
Bu arada 2 kere ultrason ile kontrol etti doktor, bebek gayet iyi, kese etrafında kanama yok dedi. Birinde elini oynattı ben de gördüm :) ama neredeyse adet gibi kanama var anlamak mümkün değil cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?