2019 Eylül Anneleri

Hamişler bulantılarla aranız nasıl ne durumdasınız?
bulantı çok yok da kokulardan tiksinme had safhada. yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum. sevdiğim şeyleri yiyemiyorum sevmediğim şeyleri yiyebiliyorum çok komik:) şükür bu halime ama, oğlumda perişandım bulantıdan, hiçbir şey yiyemiyordum. bunda öyle olmadı.

O koku olayı maalesef bende de hat safhada. Bulantı ilk hamileliğime göre çok daha iyi şükür ama devamlı bişey atıştırmam gerek yoksa midem ağrıyor. Sabırla 12-13.haftayı bekliyorum inşallah geçecek

inşallah ben de o haftaları bekliyorum. sokakta yürümek bile sinir bozucu oluyor, fırının,dönercinin, parfüm sıkmış birinin önünden geçerken, asansöre sinen parfüm, ter vs kokulardan çok kötü oluyorum. allahtan mutfağa girebiliyorum. ilk hamileliğimde ailelerden uzak bir şehrin sakin bir ilçesindeydik. dışardan yemek söylenebilecek bir yer bile yoktu. ağzımı burnumu tülbentle sarıp balkonda küçük tüpte zorla yemek yapıyordum. eşim beğenmiyor diye de ağlıyordum :) şimdi kayın valideme yakınım sağolsun hamile değilken bile arada yemek getirir. ama yapabildiğim halde hiç yemek yapasım yok ya, nazlanıyorum galiba:)

Güzel motivasyon mesajı oldu bu canım sağolasın :) dikkat ediyorum bakalım, Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah

KIZLAR BUGUN 7+1 VE BEBEK ULTRASONDA 6+4 ÇIKTI SIKINTI OLURMU SİZCE LÜTFEN CEVAP YAZINIZ MERAK EDİYORUM.....

Merhaba arkadaşlar bazı testler yaptırdım.. Hamilelik testleri, doktorum istedi. CMV İGG pozitif çıktı CMV İGM ise negatif bu bir sorun mu? Doktor kontrolüme daha 4 gün var. Allah rızası için bilenler ne olduğunu dile getirsin. Valla meraktan ve korkudan içim içimi yiyor. Ne olur yardımcı olun.

CANIM NORMAL SONUÇLARIN POZİTİF ÇIKMASI O HASTALIGI ÇIKARTIP O HASTALIGA KARŞI BAGIŞIKLIGIN OLDUGUNU GÖSTERİYOR KORKMA YANİ

KIZLAR AGZINIZDA DEGİŞİK BİR TAT VAR MI ÇOK DEGİŞİK TARİF EDEMİYORUM ACIMSI KEKREMSİ Mİ DESEM BİLEMİYORUM SİZDEDE OLUYORMU BİRDE ONDAN BAŞKA BELİRTİMDE YOK SİZDE VARMI?

KIZLAR AGZINIZDA DEGİŞİK BİR TAT VAR MI ÇOK DEGİŞİK TARİF EDEMİYORUM ACIMSI KEKREMSİ Mİ DESEM BİLEMİYORUM SİZDEDE OLUYORMU BİRDE ONDAN BAŞKA BELİRTİMDE YOK SİZDE VARMI?

bende var, ne yesem gitmiyor. ağzımda sürekli acımsı bir tat var.
başka belirti, kokulardan tiksinti, göğüs hassasiyeti, hafif bulantı ve iştahsızlık var. eskisi gibi zevkle yemek yiyeceğim günleri iple çekiyorum.

Kızlar merhaba araniza yeni katıldım. Öncelikle Allah hepimize hayırlısıyla sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. Kısmetse ben de eylül annesiyim. Yazılanların çoğunu okudum.benin geç yumurtlama onu da yaptığım ovulasyon testinden biliyorum.adetime 3 gün kala yumurtladım ve doktor ilk adet tarihini 2 hafta sonraya aldı. Su an 9+4 um. Kızlar balıktan tiksindim hamileyle doktor omega 3 balık yağı verdi .REGULAR-3 GYN kullanan var mi

Demir tadi gibi de hamilelikten canim yakında gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…