2019 Eylül Anneleri

KIZLAR AGZINIZDA DEGİŞİK BİR TAT VAR MI ÇOK DEGİŞİK TARİF EDEMİYORUM ACIMSI KEKREMSİ Mİ DESEM BİLEMİYORUM SİZDEDE OLUYORMU BİRDE ONDAN BAŞKA BELİRTİMDE YOK SİZDE VARMI?
Bende vardı canım o ama çok uzun sürmedi.. Şimdi ara ara oluyor. Onun dışında mide bulantım halsizliğim göğüslerde hassasiyetim ve ara ara kasık ağrım var.

Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah, hoşgeldin aramıza:)
balıktan ben de tiksindim hiç yemiyorum, oğlum istiyor yapamıyorum. dr henüz bir şey vermedi bana. salı günü kontrole gideceğim inşallah.

Teşekkür ederim canim sagolasin. Amin hepimiz inşallah sağ-salim kucağımiza alırız. Doktor haftada 2-3 ye diyince ben 1 ı zor yiyorum mogdem bulanıyor dedim. Garantiye almak için balık yağı verdi. Sen de bakalim vermese de ıste bence çok önemliymiş

CANIM NORMAL SONUÇLARIN POZİTİF ÇIKMASI O HASTALIGI ÇIKARTIP O HASTALIGA KARŞI BAGIŞIKLIGIN OLDUGUNU GÖSTERİYOR KORKMA YANİ
Çok teşekkür ederim cevap içim rahatladı.. Ben birşey daha soracağım hamileliğimin 6. haftasında mide bulantılarım başlamıştı. Şimdi ise 8+4teyim ve mide bulantılarım baya azaldı.. Neredeyse kayboldu.. Bu bir sorun mu?? NOLUR BİRİ CEVAP YAZSIN

10. Haftama giricem hamilelik bende bulantı kusma vs yapmadi şükür rahat hamilelik geçiyorum gebe olduğunuzi ailelerinize yakınlarınıza söylediniz mi? Bende birtek eşimin anne babası biliyor

10. Haftama giricem hamilelik bende bulantı kusma vs yapmadi şükür rahat hamilelik geçiyorum gebe olduğunuzi ailelerinize yakınlarınıza söylediniz mi? Bende birtek eşimin anne babası biliyor
Evet söyledik benim ailem eşimin ailesi ve Bi kaç arkadaş biliyor. Benimde çok şükür bulantı kusmam yok inşallah böyle devam eder :)

Biz de söyledik canım.. Söylemesekte beni görünce anlarlardı zaten pek iyi değilim. Mide bulantım geçti sanmıştım ama birkaç gündür daha da şiddetlendi, umarım bir süre sonra geçer.

bizde de aileler ve birkaç arkadaşım biliyor. bazı kuzenlerim de öğrendi çünkü yanlarında bir şey yiyemeyince anladılar:)

Kızlar 8.haftada kanamam olduğundan ötürü progestan kullanıyordum. En son bir kaç gün önce tekrar kontrole gittiğimde farklı bir doktor günde 3 adet iç dedi. Ama buna rağmen benim kahverengi akıntım var ve geçmedi. Ultrasonda bebişimize baktığımızda bi sıkıntı görünmüyor herşey gayet güzel dedi doktor. Ama akıntının rengi beni çelişkide bırakıyor. Bu bi sıkıntı mıdır anlayamadım?

Aynı ben hele o ağızdaki tat yokmu resmen dilim bembeyaz ne yapsam geçmiyor. Allahın izniyle geçmesini diliyorum

Bebek iyiyse sıkıntı olmaz Allahın izniyle korkmayın. İlk haftalar bu tarz kanamalar olabiliyor. Siz kendinize dikkat edin, mümkün olduğunca yatın. Zaten anladığım kadarıyla kanamanız koyu renkli. Koyu renkli olması da kanamanın yeni olmadığının bir göstergesi. İyi düşünün iyi olsun..

İnşAllah

Kızlar sizinde regl gününüz geldiğinde karninizda ağrı oluyor mu rahim alıştığı için mi ağrı yapıyor acaba anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…