2019 Eylül Anneleri

Kızlar sizinde regl gününüz geldiğinde karninizda ağrı oluyor mu rahim alıştığı için mi ağrı yapıyor acaba anlamadım
Sanırım rahim gerilip büyüdüğü için ağrı yapıyor canım. Arada bana da oluyor, ayrıca bende bu ara alttan batma hissi gibi bir ağrımda var. Haftaya kontrole gidince soracağım onu bakalım..

Sanırım rahim gerilip büyüdüğü için ağrı yapıyor canım. Arada bana da oluyor, ayrıca bende bu ara alttan batma hissi gibi bir ağrımda var. Haftaya kontrole gidince soracağım onu bakalım..
Kaç haftalıksin cnm bir iki kez bende de oldu o batma hissi sonradan geçti. Bu arada tsh değerleriniz ne kızlar gebelikte önemliymiş

Kaç haftalıksin cnm bir iki kez bende de oldu o batma hissi sonradan geçti. Bu arada tsh değerleriniz ne kızlar gebelikte önemliymiş
ben tahlil sonucunu beklemedim eve gidip telefonla aradım değerim kaç çıktı bilmiyorum ama telefonda dr tiroid ve diğer hormonlarda bi sıkıntı yok dedi. daha önce d vitamini düşüktü onun için damla vermişti.

9+3 canım. TSH değerimi hatırlamıyorum ama sonuçlara göre sıkıntı yok demişti doktor. Bende bakmadım bir daha.. Bu troidle ilgili olan mıydı o?

Benimde d vitamini düşük çıktı folik asitin içinde var diye sanırım ayrıca ilaç vermedi

Benimde d vitamini düşük çıktı folik asitin içinde var diye sanırım ayrıca ilaç vermedi
ben folidose kullanıyorum, multivitaminlerin içinde folik asit de d vit de olabiliyor. sanırım benimkinde yok, orta dercede düşük çıktı d vitaminim. damla verdi ama tadı iğrenç. daha önce kullandığım ayçiçek yağı gibiydi bu ekşimsi bir tuhaf

Benimle aynı haftada olan varmı 10+4 günlük üm ama mide bulantım tiksintim ve baş dönmem var geçmedi hiç başlangıcından beri var sizdede varmı anneler

Kızlar ikili test yaptıran var mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz?
İlk gebeliğimde yaptırmıştım canım, bunda da doktor isterse yaptıracağım, kendi merakımdan öte bazı doktorlar testlerin birçoğunun yapılması gerektiğini düşünüyor, doktorumla ters düşmek istemem açıkçası yaptır derse yaptırırım..

Benim 4 e yüksek dedi doktorum cnm
Belki diğer değerler ile de bağlantılı olabilir canım bilemiyorum açıkçası, ilkinde problemli bir hamilelik geçirdim ve erken doğum yapmıştım o yüzden bu sefer iki haftada bir riskli gebelik uzmanına gidiyorum herşeyi inceliyor. Bunu göz ardı etmezdi diye düşünüyorum. Her doktorun bakış açısı farklı demek ki. İlaç verdi mi peki canım sana bunun için?

Benimde ilk gebeliğimde karnımda kalbi durmuştu beni de 2 haftada bir çağırıyor cnm.tekrar test istedi ona göre ilaç verecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…