2019 Eylül Anneleri

Bulantılar bazen azalıyor, bende de oldu. Göğüslerim in hassasiyeti de gidiyor. Sonra bunlar tekrar geri geliyor. Bulantin kaç gündür yok?

Allah nasip ederse bende Eylül annesi olacağilım.

Bugün 13 haftalık olduk.

kızlar sitenin arayüzü mü değişti? bir açtım mavi olmuş, öncegiriş yapamadım bir süre, sonra oldu ama mavi beyaz:) bi de gebelik eklentisi gitmiş bende.

Kızlar bebislerin cinsiyetleri belli oldu mu bide kaçıncı haftada öğrendiniz

Kızlar bebislerin cinsiyetleri belli oldu mu bide kaçıncı haftada öğrendiniz
Bunu bende çok merak ediyorum canım yarın 12 haftalık olacağım ve çarşamba günü doktor randevum var acaba belli olurmu diye düşünüyorum

Bende 12+5 im bugün.
14 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için..

ben de yarın 12 haftalık olcam aslında ense kalınlığı için dr bu hafta çağırmıştı gitmem lazım ama 13. haftada belki belli olur, oğlumu 13 te öğrenmiştim. bi de dr değiştiricem, sürekli bi dr da belirleyemedim hâlâ.

Canım ıkili test yaptıracak misin ben çok kararsızım 2 haftam var daha düşünüyorum

Canım ıkili test yaptıracak misin ben çok kararsızım 2 haftam var daha düşünüyorum
doktor ikili isterse ki isteyecek muhtemelen yaptırıcam, sonuç doğurma kararımı etkilemeyecek, zaten kesin sonuç da değil ama yaptırıcam yine de. üçlüyü yaptırmayacağım ama. ilk hamilelğimde de sadece ikili yaptırmıştım.

Bende doktoruma danışayım o zaman bu konuyu yaptır derse yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…