- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
dr isterse yaptıracağım. ilk hamileliğime ikiliyi yaptırmıştım sadece. 3 lü test, 4 lü tarama yaptırmamıştım, dr gerek duymamıştı.Kızlar ikili test yaptıran var mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Bulantılar bazen azalıyor, bende de oldu. Göğüslerim in hassasiyeti de gidiyor. Sonra bunlar tekrar geri geliyor. Bulantin kaç gündür yok?Çok teşekkür ederim cevap içim rahatladı.. Ben birşey daha soracağım hamileliğimin 6. haftasında mide bulantılarım başlamıştı. Şimdi ise 8+4teyim ve mide bulantılarım baya azaldı.. Neredeyse kayboldu.. Bu bir sorun mu?? NOLUR BİRİ CEVAP YAZSIN
Merhaba cnm Allah kucağına almayı da nasıp etsin hayırlı olsunMerhaba kızlar bende hayırlısıyla eylülde bekliyorum bebişimi 10+4 üm bende
Hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin cinsiyet belli oldumu pekiAllah nasip ederse bende Eylül annesi olacağilım.
Bugün 13 haftalık olduk.
Evet cnm mavi beyaz olmus :) gebelik eklentisi nedir bilmedigim için o konuda birşey diyemeyeceğim :)kızlar sitenin arayüzü mü değişti? bir açtım mavi olmuş, öncegiriş yapamadım bir süre, sonra oldu ama mavi beyaz:) bi de gebelik eklentisi gitmiş bende.
Geçen tarama için ultrasona girdiğimde doktor erkeğe benziyor ama netleşmesine daha var dedi.Hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin cinsiyet belli oldumu peki
Anladım hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşaallahGeçen tarama için ultrasona girdiğimde doktor erkeğe benziyor ama netleşmesine daha var dedi.
Bunu bende çok merak ediyorum canım yarın 12 haftalık olacağım ve çarşamba günü doktor randevum var acaba belli olurmu diye düşünüyorumKızlar bebislerin cinsiyetleri belli oldu mu bide kaçıncı haftada öğrendiniz
Belli olursa yaz cnm :)Bunu bende çok merak ediyorum canım yarın 12 haftalık olacağım ve çarşamba günü doktor randevum var acaba belli olurmu diye düşünüyorum
Merak ediyorum bu sene kız senesi mi erkek senesi mi diye tabi en önemlisi sağlıklı sıhhatli olmasıBende 12+5 im bugün.
14 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için..
Canım ıkili test yaptıracak misin ben çok kararsızım 2 haftam var daha düşünüyorumben de yarın 12 haftalık olcam aslında ense kalınlığı için dr bu hafta çağırmıştı gitmem lazım ama 13. haftada belki belli olur, oğlumu 13 te öğrenmiştim. bi de dr değiştiricem, sürekli bi dr da belirleyemedim hâlâ.
doktor ikili isterse ki isteyecek muhtemelen yaptırıcam, sonuç doğurma kararımı etkilemeyecek, zaten kesin sonuç da değil ama yaptırıcam yine de. üçlüyü yaptırmayacağım ama. ilk hamilelğimde de sadece ikili yaptırmıştım.Canım ıkili test yaptıracak misin ben çok kararsızım 2 haftam var daha düşünüyorum
Bende doktoruma danışayım o zaman bu konuyu yaptır derse yaptırayımdoktor ikili isterse ki isteyecek muhtemelen yaptırıcam, sonuç doğurma kararımı etkilemeyecek, zaten kesin sonuç da değil ama yaptırıcam yine de. üçlüyü yaptırmayacağım ama. ilk hamilelğimde de sadece ikili yaptırmıştım.
özel hastaneye gidiyorsan illa ki yaptır diyecek, tahlil ücretli ya, hastaneye para akışı sağlansın diye:)Bende doktoruma danışayım o zaman bu konuyu yaptır derse yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?